Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

volt a tévében is..

mondjuk tutti hogy a kedves rendőrbácsik ez tuán a 80 éves szenilis bácsit szigoritott orvosira rendelték...

ami persze nem baj... a ciki az hogy az ilyenek még vezetnek...
Zoo, Heves megyeben SOHA nem esik az eso!
Napot
Nélkületek már nem is nap a nap, százszor jobbak vagytok mint egy reggeli rádió műsor

HHHÚÚÚÚÚ
igen
ne bánd míg maradhatsz itthon ..aztán mehetsz és szophatsz eleget még a kamionba....úgyhogy élvezd minden percét az itthonlétnek amíg lehet ...
tibi is ma felrak és hétvégén már anglia ...mondjuk ő az pont szereti...
végigolvastam a-z -ig mindent....képbe kerültem...
Sziasztok!
Linkeld már be légyszi a fordító oldalt, (Viktor-magyar) nekem a gépem is lefagyott tőle
haliho ithon pihizek
mi legalább megdolgoznánk a pénzünkért egész nap a munkahelyünkön lennénk és kaparnánk....
szia cééé...mizu ? merre?
kiválo
frakcio űléseket valami finom feljáro tetején rendeznénk... amiket ugy tartanánk hogy Vik nem vehetné le a sisakot... ugy beszélne...

vizet se ihatna..
hát ha be akarják fogni a pofánkat ilyesmivel kéne próbálkozniuk...

jó állásokat kiosztani nekünk endurószakmai alapon milliókért havonta...plussz autohasználat telefon , prémium....motor persze ingyen ...arany mol kártya .....és alkatrész is ingyen...
és engedély az endurózásra mindenhol....meg az emberölésre is ...

nekem nem is kéne több....
orbán focista, még fociakadémiát is csináltak felcsuton... tudod amikor azt a labdát kergetik és probálják egymást bokán rugdosni....

tényleg már mekkor konteo, ha Viktorunk endurozott volna gyerekkorában ott a felcsuti lankákon... most tele lenne az ország enduro versenyekel, ,lenne pl extrém enduro pöstön , le a metro lépcsőn, fel az országház disztermébe, mandiner a sándor palota oldalán....
még az is lehet kötelező lenne az endurozás ... turista utak kötelező enduro nyomvonalakká válnának...
zarándol lenne a közlekedési miniszter, zééé meg a szerelés ügyi államtitkár...
én szivesen lennék gyökérkikapartato ombudsman...
joo reggelt
orbán mikor fogja így tolni ?

http://www.youtube.com/watch?f...
amúgy van fórumfelolvasóprogramom és naccerűen működik ...
van olyan fórum ahol csak beregisztráltak olvasnak írhatnak...és a bentlévők látják oldalt ki on-line meg milyen ip cím stb.....ja és regisztráció csak meghívásra megy ....abban meg alapítótagok döntenek ki jöhet és kinek kell mennie....
na ez kérem megoldható a technika mai állása szerint....

félelmetes hol tart ma a tudomány és akkor jöttek rá hogy a föld banán alakú...
Vasárnap tekerés....remélem jobban kelek majd