jólvan nyertél. tegnap előtt voltam horgászni ,de akkor lófaszt se fogtam . elég horrorisztikus volt éjszaka kint üldögélni egyedül a kihalt erdő széli tiszaparton. egy kurva lélek nem volt csak különféle madárhangok meg neszek minden felől. volt, hogy kamilláztam is a fejlámpával hátrafelé. egyébként lehet az idénre ki se váltom az engedélyt. mert azon kívül ,hogy voltam vagy 80x pecázni lószart se fogtam. viszont egy negyed motor árát simán behajigáltam a vízbe . tényleg! nem kell valakinek egy vadi új ladik? fenyőből van, akácfa merevítőkkel, acélsodronnyal,brutál lakattal,kivehető ülésekkel,klasszikus Tiszai ladik,motorozható,evezővel,egyedi ismertetőjelekkel a lopás ellen. 5 méteres.könnyű! 2 ember kézben viszi. vizmentes. igényesen megmunkált saját készítés tervrajz alapján asztalosműhelyben. készítés ideje 2011 november. igény esetén helyszínre szállítható országon belül . mártély felirat van belemarva. ár. 100 e ft. vagy motoralkatrészre lebartelozható. pl,dugó,gumi, stbstb.
"semerre. a szokásos csukázás meg keszegezés . annyi halat fogtam ,hogy az összes izmomban izomláz van illetve görcsöl mindenem ,a hátam meg sajog. jót horgásztam te majmom! de erről neked fogalmad sincs.
nemsoká lemosom a horgászbotokat is meg a horgászruhát. illetve szétszedem darabokra a horgászorsómat mert elég gyengén tekerte a zsínórt! már egy közepes halat is alig tudok vele kitekerni . a tegnapi vendéghorgásznak elég jó pecája volt basszameg :) kicsit irígy is voltam. az volt a szerencséje ,hogy uj damilt rakott fel. különben az összes hala elment volna. várom már hogy tavasszal menjünk süllőzni meg pisztrángozni."
ezt le lehetne fordítani motorozásra is ....
semerre volt horgászni.....
motorozni volt...
elfáradt mert csomó jó helyen volt és gondolomm kifáradt a saras felmenőkön szétzorrózta magát ....
nemsokára lemossa a motort...meg a ruhát...szétszedi motort mert mintha gyenge lenne ....közepes felmenőn is alig megy fel ....dugócsere lesz ebből....
tegnap aki velük hajtott motorosnak jó motorja volt irígyli is kicsit érte ...(biztos ktm exc lehetett) más mi a faszt irigyelne enduróban az ember....? új gumija lehetett az embernek szerencséjére mert enélkül sehovase ment volna fel....
már várja, hogy mehessen tavasszal motorozni ilyen helyekre....fasza felmenőkre ...
hagyd nyugodtan, ezekbe a világvége irásokba simán belefér egy kis horgászás...
tegnap kiraktam a motort hogy mindjárt elmegyek motorozni, csak még mondom megcsinálom a keritést gyorsban, na mire végeztem kb fél ora, full fekete az ég, öt perc mulva szakadt az eső...
semerre. a szokásos csukázás meg keszegezés . annyi halat fogtam ,hogy az összes izmomban izomláz van illetve görcsöl mindenem ,a hátam meg sajog. jót horgásztam te majmom! de erről neked fogalmad sincs.
nemsoká lemosom a horgászbotokat is meg a horgászruhát. illetve szétszedem darabokra a horgászorsómat mert elég gyengén tekerte a zsínórt! már egy közepes halat is alig tudok vele kitekerni . a tegnapi vendéghorgásznak elég jó pecája volt basszameg :) kicsit irígy is voltam. az volt a szerencséje ,hogy uj damilt rakott fel. különben az összes hala elment volna. várom már hogy tavasszal menjünk süllőzni meg pisztrángozni.
soha életedben nem irtál még ide a gasgas-ba ilyen kevés helyesirási hibával, enyire érthető hozzászolást...
szerintem az ufok elrabolták Viktort, behatoltak a testébe és most onnan beszélnek kifelé...
idegen lények, felszolitunk titeket adjátok vissza Viktor testét kűlönben bolygoközi háborut kezdünk ellenetek, és bütykös gumival szétkapratjuk a csillagflottátokat a galaxisban....!
déw.
a válasz edjcszerű. a fűrészpor ill bár mi ami nedvesen van elrakva egy idő után elkezd lassú égéssel égni.
ez a rothadás..ez egy hő és gáztermelő folyamat.de fűrészporból tudomásom szerint itt nem tudol akkora kupacot tárolni ami úgy elkezdene rothadni hogy gyakorlatilag begyulladna.
de pl a szén az tipikussan olyan ami begyullad saját súja alatt...mondjuk egy vagonnyi már képes erre. azért szokták locsolgatni.
pl volt itt a megye szélén(az már egy másik megye ...annyira a szélén
szóval volt itt már kukoricacsutka tőzeg vagy mia tököm volt az több emelet magasra volt pakolva nyárvolt beerjedt majd begyulladt..az egészvalami egy hétig oltotta töb városnyi tűzoltó meg munkagépek pakolták szét..de mondom akkora kupac mint egy fél ...szóval a duplájának a fel 3-4 emelet magas és vagy több száz méter hosszű..széles..
na az begyulladt az erjedés és a meleg hatására.
ebben nem vagyok annyira képben..inkább csak eloltani szoktam az ilyet de akkora már azért ki kell gyulladni különben nem találkozom az esettel
ami fontos igy tél idején aza a kazán és a külső levegő kapcsolata...
pl magas légynyomású téma esetén a ne mturbós kazánoknál félő hogy visszaszorítja a kipufogó gázt a kéménybe ..le a kazánháza..és ha a za lakótérben van...akkor ott a pobléma
nem egy szinte új kazános új háznál voltunk már igy fulladásos témában.
gond..ablakoknál már túl jol zár! szelőzők nincsenek kialakítva..a kazán dolgozni akar és szívni fogja a levegőt..ha nincs a lakásból akkor a kéményből..+ha a légnyomás vagy a szél úgy kavarja akkor az egykéményen belülioda vissza áramlásból keletkező gázdugó gyakorlilag a nyitott kéményt lezárja és ott a vége. égéstermék visszáramlás és ...a többi a hiradóban lesz látható
szóval ha valakinek nem turbós a kazánja akkor az 6ezerért beruházzon már egy co érzékelőre.
t.h.en.iksz
ezt most olvastam, érdekes, nem motoros, viszont arma geddonos elgondolkoztato a világ legnagyobb vezető hatalmárol ....
"Az amerikai Leiflin Inc. Intézet egy életbiztosító társaság megbízására nagyszabású felmérést végzett az amerikai társadalomban, vajon mitől félnek az emberek, mert hogy félnek az egyértelmű. Ugyanis rendőrségi adatok szerint az elmúlt 3 évben az USA-ban 138 millió alkalommal vásároltak lőfegyvert, nem minden esetben csak egy darabot. Ez azt jelenti, hogy ha előtte soha nem vásároltak volna, és egy darab fegyver se heverészne íróasztal fiókokban, akkor is ezen 3 év alatt minden második állampolgárra jutna egy lőfegyver vásárlás, ha a kiskorúakat nem vesszük figyelembe. Fegyverbe Amerika! Na de miért? FÉLNEK. Az alábbiakban felsorolom, hogy az amerikaiak mitől félnek és milyen arányban."
ezen jot röhögtem igy reggelire, jön a tőzsdebroker aki csak 10-szer roszabb mint egy szaros bankár...és mgmondja a tuttit a goldman sachs-rol.. bruhahaha kb parodia szintü....
meg azis hogy majd ő abbol fog meggazdagodni...mikor bedöl az eur...istenem hol járt ez iskolába...?
az elsök között lesz ez a kisbohoc aki pisztolyt rak a szájába mikor meglátja a monitorjain a lenullázodott részvény számokat....
nemsoká lemosom a horgászbotokat is meg a horgászruhát. illetve szétszedem darabokra a horgászorsómat mert elég gyengén tekerte a zsínórt! már egy közepes halat is alig tudok vele kitekerni . a tegnapi vendéghorgásznak elég jó pecája volt basszameg :) kicsit irígy is voltam. az volt a szerencséje ,hogy uj damilt rakott fel. különben az összes hala elment volna. várom már hogy tavasszal menjünk süllőzni meg pisztrángozni."
ezt le lehetne fordítani motorozásra is ....
semerre volt horgászni.....
motorozni volt...
elfáradt mert csomó jó helyen volt és gondolomm kifáradt a saras felmenőkön szétzorrózta magát ....
nemsokára lemossa a motort...meg a ruhát...szétszedi motort mert mintha gyenge lenne ....közepes felmenőn is alig megy fel ....dugócsere lesz ebből....
tegnap aki velük hajtott motorosnak jó motorja volt irígyli is kicsit érte ...(biztos ktm exc lehetett) más mi a faszt irigyelne enduróban az ember....? új gumija lehetett az embernek szerencséjére mert enélkül sehovase ment volna fel....
már várja, hogy mehessen tavasszal motorozni ilyen helyekre....fasza felmenőkre ...
ennyi lehet a szali -magyar fordítás ..kb...
tegnap kiraktam a motort hogy mindjárt elmegyek motorozni, csak még mondom megcsinálom a keritést gyorsban, na mire végeztem kb fél ora, full fekete az ég, öt perc mulva szakadt az eső...
de majd talán ma elmegyek kicsit motorzani.
én meg akkor átnézek a horgász fórumra, mert az előbbi írásomat rossz helyre írtam.
nemsoká lemosom a horgászbotokat is meg a horgászruhát. illetve szétszedem darabokra a horgászorsómat mert elég gyengén tekerte a zsínórt! már egy közepes halat is alig tudok vele kitekerni . a tegnapi vendéghorgásznak elég jó pecája volt basszameg :) kicsit irígy is voltam. az volt a szerencséje ,hogy uj damilt rakott fel. különben az összes hala elment volna.
soha életedben nem irtál még ide a gasgas-ba ilyen kevés helyesirási hibával, enyire érthető hozzászolást...
szerintem az ufok elrabolták Viktort, behatoltak a testébe és most onnan beszélnek kifelé...
idegen lények, felszolitunk titeket adjátok vissza Viktor testét kűlönben bolygoközi háborut kezdünk ellenetek, és bütykös gumival szétkapratjuk a csillagflottátokat a galaxisban....!
a válasz edjcszerű. a fűrészpor ill bár mi ami nedvesen van elrakva egy idő után elkezd lassú égéssel égni.
ez a rothadás..ez egy hő és gáztermelő folyamat.de fűrészporból tudomásom szerint itt nem tudol akkora kupacot tárolni ami úgy elkezdene rothadni hogy gyakorlatilag begyulladna.
de pl a szén az tipikussan olyan ami begyullad saját súja alatt...mondjuk egy vagonnyi már képes erre. azért szokták locsolgatni.
pl volt itt a megye szélén(az már egy másik megye ...annyira a szélén
szóval volt itt már kukoricacsutka tőzeg vagy mia tököm volt az több emelet magasra volt pakolva nyárvolt beerjedt majd begyulladt..az egészvalami egy hétig oltotta töb városnyi tűzoltó meg munkagépek pakolták szét..de mondom akkora kupac mint egy fél ...szóval a duplájának a fel
na az begyulladt az erjedés és a meleg hatására.
ebben nem vagyok annyira képben..inkább csak eloltani szoktam az ilyet
ami fontos igy tél idején aza a kazán és a külső levegő kapcsolata...
pl magas légynyomású téma esetén a ne mturbós kazánoknál félő hogy visszaszorítja a kipufogó gázt a kéménybe ..le a kazánháza..és ha a za lakótérben van...akkor ott a pobléma
nem egy szinte új kazános új háznál voltunk már igy fulladásos témában.
gond..ablakoknál már túl jol zár! szelőzők nincsenek kialakítva..a kazán dolgozni akar és szívni fogja a levegőt..ha nincs a lakásból akkor a kéményből..+ha a légnyomás vagy a szél úgy kavarja akkor az egykéményen belülioda vissza áramlásból keletkező gázdugó gyakorlilag a nyitott kéményt lezárja és ott a vége. égéstermék visszáramlás és ...a többi a hiradóban lesz látható
szóval ha valakinek nem turbós a kazánja akkor az 6ezerért beruházzon már egy co érzékelőre.
t.h.en.iksz
"Az amerikai Leiflin Inc. Intézet egy életbiztosító társaság megbízására nagyszabású felmérést végzett az amerikai társadalomban, vajon mitől félnek az emberek, mert hogy félnek az egyértelmű. Ugyanis rendőrségi adatok szerint az elmúlt 3 évben az USA-ban 138 millió alkalommal vásároltak lőfegyvert, nem minden esetben csak egy darabot. Ez azt jelenti, hogy ha előtte soha nem vásároltak volna, és egy darab fegyver se heverészne íróasztal fiókokban, akkor is ezen 3 év alatt minden második állampolgárra jutna egy lőfegyver vásárlás, ha a kiskorúakat nem vesszük figyelembe. Fegyverbe Amerika! Na de miért? FÉLNEK. Az alábbiakban felsorolom, hogy az amerikaiak mitől félnek és milyen arányban."
Gazdasági összeomlás: 63%
Természeti csapás: 46%
Terrorista támadás: 44%
Világjárvány kitörése: 33%
Világháború kitörése: 27%
Nukleáris baleset: 25%
Globális felmelegedés: 22%
Üzemanyaghiány: 15%
Ciberháború: 8%
Éhínség: 8%
Ipari baleset: 6%
meg azis hogy majd ő abbol fog meggazdagodni...mikor bedöl az eur...istenem hol járt ez iskolába...?
az elsök között lesz ez a kisbohoc aki pisztolyt rak a szájába mikor meglátja a monitorjain a lenullázodott részvény számokat....