Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarom tuningolni, elég nekem ez a nyomaték ami benne van. Majd még megmérem még1x, mert fura ez a 2mm es hézag. Elméletben valóban lehetne növelni a kompressziót, ha levetetném maróssal a henger tetejéből, de nem faragom szét
Így legalább tuti, hogy nem lesz vízütés akkor se, ha túl sokat nyakalna be valami hiba folytán
Estét
hülyeséget írtam! vágd el és toldjál bele valami jó acélból egy négyes anyagot! ha csak elvágod rövidebb lesz a löket az eddiginél is! remélem még nem csináltad meg.
vidd el egy esztergályoshoz és gyorsan szedesd le azt a két mm -t! vagy hegesztess rá a dugó tetejére egy nagy dombot! ha esetleg ez marhaság, akkor vágd el kisflexel 2 mm -es korongal a hajtókart majd egy jó hegesztőhöz vidd el és varrasd össze. sokkal nagyobb lesz a kompresszió!
azért remélem a dhl nél tudják hova küldjék a csomagomat vááhahahahaha
amenyiért be tudod hozatni usából. ebayen 175 dollár volt az enyém.
Várom a folytatást hátha abból többet értek
Ottani szállást csak úgy tudsz,ha már most lefoglalod. A verseny idején csurig van minden,még a környező falukba is! Sátorozni lehet,de volt már olyan hogy a versenyen esett a havas eső.
Szevasztok! Úgy tudom többek jártak már közületek Erzbergben, tőlük kérdezném, hogy hány napra mentek illetve szállást miképp lehet megoldani ott a közelben? Gondolom vannak kisebb hotelok a faluban de mondjuk sátrazni lehet-e ott ? Köszönöm !
Próbálom kiszerkeszteni a motorom vezérlését, ehhez méricskéltem, van egy érdekes jelenség. A löketem 70mm, de a kipufogó rés aljától a henger tetejéig 72mm van(nem a hengerfej egőtér teteje, hanem a henger oldalának a teteje), RGO a dugóm sosem megy fel teljesen. Ez ilyen normális ráhagyás, vagy hagytak rá még tuningolható rést? Felétek mi újság ez ügyben, néztétek már a vezérlését?
körbe van ásva 50cm mélyen,de egy motorosnak sem akadály, kocsival is meg szoktak állni,eddig semmi nem történt,pedig hetente 2-3x is járnak ki!
meg ha úgy van akkor Rozsréten szoktunk parkolni ismerősnél...
nézzél térképen valami kerülő utat, én is az elmúlt 2 hétben 2x voltam ki lábon Hajdúdorogról
hát uraim ezt is megéltük,

az iq szökevény amerika máris kiradirozta a térképröl az országunkat,mindezt a vezető média a fox news....

lett jo nagy szerbia... mondjuk ausztria helyett is....
vagy az is lehet ezek az uj határ tervek csak mi még nem tudunk rola..?..........

http://www.hir24.hu/vizioblog/...
Várom a folyt könyvet , az a párkányos részleg az már így leírva is úgy hangzik, hogy nem nekem való még.
éhes volt a kocsi jobb hátsója, bekajált egy szöget megjártam ma a gumist is, nem hiányzott
Akkor a csapatban még vannak nyíregyiek? a borbányai nem egy nagy szám, de azért van egy pár homok"fal", meg egy pár kijárt nyom. a simai úti az nem le van zárva? én úgy tudom, de lehet hogy nem. oda én is kimentem volna már régebben is, csak kicsit fosok a yardtól , mert ahhoz az egész városon át kéne mennem, aztán nekem nem sok papírom van , valami alternatív útvonalat még ki kell majd találni . ha jövő hétvégén mentek valamerre a környéken, akkor ha tudok, csatlakozok.
naszóval...
kimentünk a talihelyre a távoli barátunk jött már a megbeszélt időpont előtt ott volt.. igaz mi is 10percel hamarabb értünk...nagy volt a forgalom aradban..
megláttam a távolbarátot kinek neve legyen ..déw ismeri is legyen kódneve ezentúl ... legyen neve..nagy err= R
szóval nagy errnek szóltam hogy új sixdélyzit rakjon föl mert különben fályni fog.
R úgy is tett és kedd estére menően már fel is volt gumizva.
a motort azt nem mondtam ilyennel jöhet csak de legye niki...mondjuk...egy 2012 nem öreg... úgy egy hatnapos fuell innyektoros 450nye..és mivel gasgas fórumon vagyunk..legyen neki Kátélyemje..mint nekünk
és legyen az is igaz az egyenletre..ha a szali motoréletkorából kivonnám az én motorom életkorát akkor az övéaz még ettől is kissebb legyen...szóval mind a három gép szinte új volt...mondom hatnaposat kértem új gumival fályvdélyz gumit a szikszdélyz motorra..hiba volna

jött is a csipcsiripp..
hát viktor minek raktam fel az új gumit hát ez enyém a kopott is sokkal jobb volt meint ez a valami a tilyéden...
hát R.. hidgyé nekem nagy hibát nem követtettem el veled.
ennyiben is maradtunk..gabesz meg már akkor előre röghögött rajtam mikor pakoláskor a motorom kerekét meglátta és kérdezte..vasz isz lósz..ar?

azér ez annyira nem szar... és besértődve utaztam vele 2 órát...pedig szarvolt.. ez kiderült hamar.

első akadályon kb ember-ek minőségtól függően..3-10percet szoktunk figyelni..ekkora sárban meg még van hogy én is figyelek fölfelé a feljáró közepén(régebben a 19colos kerekekkel)..a motor alatt feküdve azon tűnődve -..de mért pont most
ez kiveséződött anyiban hogy mikor felértem kettő nyélgázon lépésben haladva ..oldalra kitörő kerékkel küzdve..felértem majd ..egy megfáradó lelkű sx 250 ill a nem ötnapos kátélyem a nyomomban..és már megyek is megállás nélkül..na jó megállás ..gumiból kiengedni..nem keveset..majd gó..
következő feladat T -3óránál háromas bálintféle szuperföljáró..bálintal még csak kettő volt de tettem mellé még egy harmadikat.. van egy c..az az út szóval B nyom..mellette A nyom kétméterrel mellette A + és kijárásra kerrült mellette egy sziklapárkányhoz vezető pro ++ nyom is...mivel a csapat igen csak jól vette az akadályokat..amiket az élet..általa..eléjük rakott(mint a tészta ..)szóval.. egyből a pro++ nyomra vittem magunkat...
amit majd elfeledtem
nagy err már volt velünk többször a zarándolni és sokszor volt faterrel az idén és láttam hogy ..ez már igen...szóval induláskor annyit mondtam R nek hogy ne foglalkozz semmivel ha azt hallod az 525ből előjön a parasztgáz..nem baj ha nem érted miért csak te is engedd ki a szellemet a parasztból...
na ez egy olyan hely ahol kettő nyéléen mész felfelé..már meredekebb nem is lehet...talaj fogós de apróköves is..szóvalmár úgy érzed királyvagy ..mer rakettán ülsz ..na akkor veszed észer hogy a két fa közt ott van egy...leszakadás..azt mint ugratót az égben kettő nyélen elküldöd..majd mikor leér odafigyelvén arra hogy nehogy kis fordulaton legyen a hátsókerék ..mer akkor nem jutol el a párkányig..ami fáylna de nagyon...szóval nyélgázzal leérve ,ég egy 10m felfelé haladol..ill reméled hogy felfelé haladol és nem másfelé...majd ha eléred a párkány szélét erős balost dobol a fa tövéhez a párkányszélére érve még két erőssebb qúplungal fent vagy.
melletted balra 10méternyi szadságott kapott a hegy na az ott egykissebb a szakadék
de semmi gond mert jobbról ott a hegy amire támaszkodhatsz fa is van a szakadék meg közted balról ..ha jobról érzed a fát..hú bakker akkor azt beszoptad mer alattad a mélység
naszóval mondom semmi vész csak nagygáz..525 meg ismeri a parasztot
felérek elcsapom a balost fel a párkányig ha jön ez akét állat akkor mogöttem legyen elég hely...na ott volt küzdés..de ott mindenkinek lesz, nem kell szarni... mikor először öttvoltam..egyedül..és kitaláltam akkor énis először csak a párkány aljáig jutottam..és figyultam..merre is kéne tovább..de aztán kiadta az eszem

a párkánytól már egyszerű a szitu két lépcső van még azon fel majd a 10cm széels mshosszú ösvényen még egyenset aztán indul az erős zorró ..alatta meg a szakadék
zorrót megcsinálta szépen a ktm majd fel a tetejéig meredek de már feljutós a dolog..ott figyultam kicsitmmivan velük de ketten voltak..
addig legalábbszusszanhatok egyet mert nem vagyok én ehez szokva..mármint hogy idáig megállás nélkül + izzadtam mint aló ..mert tök jó idő volt én meg felöltöztem mint egy rétegeltlemez

folyt köv..csak telefonhívásokat várok a korregció milyatt
na azt a borbányait nem ismerem, turán szoktunk motorozni,krosszozni,csak most fel van tárcsázva a pálya és várjuk hogy lesüppedjen,ott erdőben nem nagyon szoktunk menni csak néha 2-3 kört
most a simai útira járunk,készülnek páran teremcrossra és velük motorozgatunk,van egy kis erdő abban sok nyomvonal,igazi csiki-csuki,meg a homokbányába jár mostanság pár arc,de mi oda nem megyünk,mivel nem lehetne,meg a 90fokon veretnek felfelé,majd egyszer ráomlik valakire...
ha tudom pontosan ki merre megy,beírhatom és ha van kedved és majd ráérsz akkor csatlakozz!
pontosabban orosi . néha ki szoktam menni a borbányai lőtérre, aztán ott a nyírtura küröli erdőben, meg inkább csak ilyen közeli helyeken, erdőzés meg ilyesmik. részemről benne vagyok a dologban . a mostani hétvége viszont biztos nem jó. Ti merrefele szoktatok menni?
látom nyiregyi vagy...te merre szoktál motorozni?nincs kedved csatlakozni hozzánk? vasárnap is lesz hajtás,ilyen kis endurós,erdei kispályás...
ha jól láttam az a kuplungkosár olyan 40 ropi körül van?
ne lihegd tul a dolgot zarándi. ha lehet ilyet kérni. szerintem csak magadat stresszeled.
hát igazából az alappproblémát oldottam meg vele, hogy a zéger hornya kiverődött, ezáltal az egész lánckerék kintebb került és már nem feszített rá annyira az O-gyűrűre. előtte hiába tettem be én is vastagabb O-gyűrűt, egy pár kilométer erejéig jó is volt az, aztán egyszer csak elkezdett gyöngyözni. Miután eleget kurvaanyáztam a tervezőjét , ismerőssel csináltattam több különböző vastagságú alátétet (hogy elég jól feszítsen, de azért fel is lehessen tenni a lánckereket ), aztán próbálgatással megoldottam. De még így is egy-egy kiadós motorozás után a lánckerék azért picit olajfoltos, de úgy vagyok vele hogy azt már leszarom, max letörlöm.
1,3mm = egy egész három cm
garang=harang

amúgy azt mondták nagy nevek is olvassák a fórumot..nagy nevek déwid blályt ,tádelyusz blazu is itt vagytok
végül is...ezek is beleférnek a 14 millilyóba
szíllya
hát nem kell félbevágni..ráheggesztetsz egy egész anyát is..csak akkor nagyobb harang kell.
lyaa.. nem úgy félbevágva..amúgy a coval rárakott any csak a tegesz szélén lévő hőkezelészt baszná el.. már a lánckerékig nem jutna el a hőterhelés..ezért is kel kb 4edenként körbevarni hagyni lehülni megintvarr megint hűt..
gyakorlatilag ez ugyan azt a célt szolgálná mint a 525 (már megent 525 ) kihajtótengelyében ( II transmission shaft..lánckerék tengely)végébe lévő menet..csak ez 1,3mmrel killyebb lenne..ami kúrvára nem zavarna senkit csak le lehetne egy garangal szorítani a lánckereket..harang tele grafitos zsirrál..sosem szopósodna ki

na akkor foktdh be a szemed illl léply le a A-nett ről mert kezedem
ja leesett! igen befér de minek az oda? nem értem.
igy feszesebb lett?
talán
az a vékony kis lemez meg nem tolja ki nagyon a lánckereket a sikból. jóvan értem