Felétek mi újság ez ügyben, néztétek már a vezérlését?
, az a párkányos részleg az már így leírva is úgy hangzik, hogy nem nekem való még.
megjártam ma a gumist is, nem hiányzott
, mert ahhoz az egész városon át kéne mennem, aztán nekem nem sok papírom van
, valami alternatív útvonalat még ki kell majd találni
. ha jövő hétvégén mentek valamerre a környéken, akkor ha tudok, csatlakozok.
..déw ismeri is legyen kódneve ezentúl ... legyen neve..nagy err= R
úgy egy hatnapos fuell innyektoros 450nye..és mivel gasgas fórumon vagyunk..legyen neki Kátélyemje..mint nekünk
fályvdélyz gumit a szikszdélyz motorra..hiba volna
..)szóval.. egyből a pro++ nyomra vittem magunkat...
és sokszor volt faterrel az idén és láttam hogy ..ez már igen...szóval induláskor annyit mondtam R nek hogy ne foglalkozz semmivel ha azt hallod az 525ből előjön a parasztgáz..nem baj ha nem érted miért csak te is engedd ki a szellemet a parasztból...
mer alattad a mélység
+ izzadtam mint aló ..mert tök jó idő volt én meg felöltöztem mint egy rétegeltlemez
. néha ki szoktam menni a borbányai lőtérre, aztán ott a nyírtura küröli erdőben, meg inkább csak ilyen közeli helyeken, erdőzés meg ilyesmik. részemről benne vagyok a dologban
. a mostani hétvége viszont biztos nem jó. Ti merrefele szoktatok menni?
, ismerőssel csináltattam több különböző vastagságú alátétet (hogy elég jól feszítsen, de azért fel is lehessen tenni a lánckereket
), aztán próbálgatással megoldottam. De még így is egy-egy kiadós motorozás után a lánckerék azért picit olajfoltos, de úgy vagyok vele hogy azt már leszarom, max letörlöm.
déwid blályt ,tádelyusz blazu is itt vagytok
) kihajtótengelyében ( II transmission shaft..lánckerék tengely)végébe lévő menet..csak ez 1,3mmrel killyebb lenne..ami kúrvára nem zavarna senkit csak le lehetne egy garangal szorítani a lánckereket..harang tele grafitos zsirrál..sosem szopósodna ki
Így legalább tuti, hogy nem lesz vízütés akkor se, ha túl sokat nyakalna be valami hiba folytán