.
, Viktor leírása alapján ez durvának hangzik
VAnnak még valahol képek,de nincs időm foglalkozni az oldallal
Áttervezném az egészet,mondjuk nekem sosem felel meg semmi
De vigyáááázzzz,vigyáááázzz,meeee ha domború a tető akkkóóóó domborúra kell a hengert is!
Szilikon?
alurról..
..de egyszr csak gabesz eljutott a kritikus pointig..és elkezdett zorrózni küzdeni felfelé...
a kemény menet végére de mondta szali nem gáz mehetünk..tudtam kicsit gurulni kell majd hogy hüljön guringattank pár percet mja d bela a túlpatakba ami az elképzelés szerint a szanberg halálához visz alúrról.
de nem tőlün!
lila volt a feje.
.gabesz meg a barátság hálójától messze elúszva osztotta az észt mert ő meg fázott mocskossul. a sok várakozásba..mert persz felértek és nem mentünk hanem le kellett ülni..de ez értehtő volt az ember fehéres lila arcal ült alkoholista sápadt szemekkel nézett kia fejéből..zihátl...mondom majd nem baj volt
mondtad neki, h tiszteletére elneveztem róla, egy szakaszt?
gyanítom sehogy
Bár ha extrém a terep, 1-2 óra bőven elég
és amig szereltem elmentek a körön egyet..meg a sirokira.
mellettem oahol cibálom a motort..feltolatta magát megállás nélkül
épp csak felért az elejével de onnan akkor már a hátulja gyerek játék volt R nek.
.
.
.
én?
úgy kapar alatta ma ktm az ujnyi fagyökereken mint valami ...jégrevüben a idióta szögesgumi nélkül
persze a csavarhúzó otthon maradt...pedig ezzel gond nem volt amúltkori hajtáskor..na szóval
persze a múltkori bajnok csapata..kérdik van nálad szerszám..mer őka kkor nem hoznak..persze hogy szerelni kellett.neki de am iszerszámainka..neki sem nehezebb hozni mnet nekem..
elmegyünk buliba..hoztá pézt mer akkor én nem viszek..lyárja ez..
hozod a csajod..mer akkor én nem viszekha épp nem használod majd én hajtom veszettül
mindenki hozzon mindent..ha nincs nála akkor segítek de ...lássam hogy van nála valami szándék..ha csak kopasz fasszal jön..nálma már ne kopogtassanak a szali-lálykerek.