Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látod csakviktor irt és te meg leszarod..mint zoliika..
segitsen neked motorszerelésben a..a...a...a... kiszel tünci
szerintem meg haza akart csak menni simán
ha az vigasztal hogy az én teloim is csikamesternél szilveszterezett ill. mai napig ott nyukszik fekszik
Van igazad ebben a birkás dologban de eben nagy része van az évtizedek óta tartó nemzeti érzelmeket,hagyományokat stb. elnyomó média kampánynak.
Ha az elmúlt években valaki szót emelt (egészséges) nacionalista módon az minimum nácivá lett minősítve. Mert nehogy már fontos legyen a múlt,a hagyomány hiszen akkor ki lesz liberális,buzi,hazaáruló?
A csapból is az folyik évek,évtizedek óta,hogy a magyarok milyen semmi nép és amit sokáig mondanak azt sokan el is hiszik.Lásd pl. II. VH,a médiát pedig tudjuk ki irányítják!
Csak úgy eszembe jutott
te zééé ,lenne egy kérdésem szakmailag...

ma Robinak, new 450 exc befigyelt egy olyan jelenség hogy egy esés után az első fék totál beesett... de aztán visza pumpálva megtartotta a nyomáspontot....
nem értettem a jelenséget , folyton panaszkodott hogy néha totál beesik a fék, de én ahányszor néztem mindig jo volt... a tárcsája is elgörbült... nem kicsit, lehet attol csinálta ezt a levegősödéses jelenséget,?
vagy meghuzta az első fék csövet amikor elesett.? vagy mi.?
inkább adjál 500 liter ingyenbenzint
ez lemaradt
Ha gondolod én elmegyek segítek össze keverni a gyűrűket de itt ki is merül a tudásom.
ez sajna az igasság
látjátok ,igaza van zolikának! le se szarja senki ,ha valaki technikai kérdést tesz föl. habzó szájjal lenyilaztok mindenkit!és átsiklotok a lényeg felett. az én motorom meg szar marad.

egyébként saját magunknak köszönhetjük ,hogy ide jutottunk. 10-15 évvel ezelőtt megtehettük volna ,hogy a saját ,akkor még dübörgő gazdaságunk védelmére sietünk ,és nem az akkoriban bekéreckedő multikba megyünk vásárolni ,ja és a kinaiba. hol voltak akkor a szemfelnyitogató nagy magyarok? csak nem a tescóban vásároltak? simán haza lehetett volna vágni a próbálkozásikat ,ha csak egy két évig senki nem tér be vásárolni hozzájuk! kivonultak volna a picsába és kész. mi meg élhetnénk azóta is boldogan tejbe vajba fürödve. sose lesz itt öszefogás. tudatlan barmok vagyunk mind. és birkák is.
made in Fecco..
nem figyeltél...

a multkor leirtam számszakilag az egészet, szarban van a haza de ez az egész imf-világbank-os hitel hogy most ezt gyorsan fel kell vennünk ,különben ajajjaj egyszerüen egy hisztéria hullám ...
amit alapvetően a bankok által pénzelt főmédiák gerjesztenek kintröl-bentröl ...

akkor nézzük a tényeket számszakilag hogy tisztában legyetek vele hányas a kabát... az idén áprilisban lejáro megujjitando imf hitel mértéke 4 milliárd eur,(apropénz..)
ugyan ez a franciáknak az idén 350 milliárd eur, az olaszoknál 450 milliárd eur mindez kb 5X annyi emberre , 100-szor nagyobb tartozás....

nézzük az államadosságot , a miénk kb 100 milliárd eur, ehez az arányos negativ GDP 80%-ék ,
a görögöknek mikor tavaly becsődöltek 300 milliárd volt ennek elengedték a felét egy tolvonással, viszont az arányos GDP-jük 150-160 %-on van tehát csunyán befigyel az államcsőd...

de mondok nektek még megdöbbentöbb számot EU- belül , amit a médiában csak mélyen elásva olvashatsz az olaszok adossága 1900 milliárd euro az imf világbank felé....

ez a nemzetközi média hisztéria csak azért megy az ország ellen merthogy a viktor király szeretné saját fenhatoság alá szerezni ,vagyis összevonni a jegybankot az mnb-vel ahol bent figyel 36 milliárd eur ami "elvileg" a mi pénzünk megtakaritásunk lenne , de a külföld szeretné lenyulni kamatos kamat-törlesztés cimén...

mondjuk ettöl még nehogy valaki is azt higgye hogyha viktor király végig tudja verekedni magát ezen a bankár össztüzön és életben marad akkor simán le tudja ő nyulni azt a pénzt....
nem nem , ezek a dolgok nem igy működnek ő sem tudja azt utána elkölteni fociakadémiára, mert annak felhasználása sokkal bonyolultabb...

a lényeg parasztosan megfogalmazva... be van szarva brüsszel ,meg az imf-világbank nevezetü magánbank nagytőkés szarházi banda nehogy ragados legyen a példa ,és a többi közép kelet europai ország is kövesse a példánkat...mert akkor a nagy egybesült europai törekvések a gyarmatoritásrol egy kissé belassulnak...

ettöl persze még az ország szarban van, de közel nem akorába mint kintröl szajkozzák, sokkal nagyobb baj az hogy semmi mezőgazdasági, ipari hátterünk nincs, köszönhetően a hazaárolu politikusainknak akik 1990 ota oda adták üveg gyöngyökért a nemzeti vagyont a nyugatnak...
és igy csatát nyerni hogy üres a kamra elég nehéz..

kis esti gazdasági eszmefuttatásomat olvastátok, ahogy szalajtos Gabesz mondaná, valoszinű tul sokat motoroztam ma, azért....
Csak az összes képviselőt meg mondjuk a 100 leggazdagabb embert kénne agyon csapni aztán lehet lenne egy kis érdembeli változás gondolkodásban is.
de jó ötlet akkor be kell szereznem a blokk helyére meg beépitek egy mokuskereket szerintem igy üzembiztos lessz és még benzin se kell majd
tos.
nem értem
mér mondasz ilyet..Brutale Bálint
idén is mikor voltam motorkázni vele..tiszta hibátlan volt..még barátkozott is..fogott egy madarat az erdőben akinek mondta hogy jöjjön velünk aztán egy idő után ..elengedte..
a bergen kár csak edzettebb lett de kár ott nem keletkezhet..
nálatok azért van kár mer úgy mész mint egy állat. vigyázni kell a gépre és ö is fog rád vigyázni..meg a tárcádra is...
csak ovatosba..
a csikusz féle tsávó..velem nem jön ki romcsiba a hót zicher..nem tudok annyi időt áldozni az ilyenre hogyszerelje a motorját mert egy ideggyengusz..ilyenre a barátkozós havernek vannak igényei

ez a rendőrös sztori ez durva lyaúúú lehetett
hát nem a gas gasokról fogjk megismerni egymást....
ügyi vagy muhahaha
pedig azt kellene bizony minnél kevesebb kártokozni a hazának a népnek
Rajtam biztos cross sisak lesz.
BB rusnya fejét ismere de a többiekét
Csak az a baj hogy nem ott fog kezdődni hogy azok lesznek agyon csapva akiket kellene.
zozi
BB
köszönöm..jük
nem 16oldal de a helyes sírás az lyaú volt
ja és hogy ismerjük meg egymást majd a káoszba hogy nehogy mi egymásnak mennyünk valami ismertetöt ki kellene találni hogy mi együt-egymásért vagyunk
én is merem remélni de én inkább mint a nyulat ugy nyuznám meg ezeket ja és élve