Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt olvastam,beköplek zoo likánál
nekem meg át kell hivnom buzigyurit hogy üldögéljen velem egy lavor vizben ha egy kis meleg vizet akarok a családnak...te meg kiengeded a szabadba.... mostmár biztos beköplek zolikánááááál...
Jóvanaz,gyerekkoromban én is mindíg azt csinátam,hagytam szinte felforrni,azt elzártam mindenit,volt,hogy jó megraktam,azt csak morgott,füstölt,sehune semmi,azt belenéztem.Füst gomolyog körbe körebe,mondom megpiszkálom Nagy kékeszöldes füstös csühögéses lángcsóva,azt se hajam,se szemüldököm nem vót,de hirtelen emmá voót 30 éve Azóta nem nézek be minden morgós lukba
van egy haverom az az volt egy tsz ben régen...most csúnyán milliárdos már ...nem abból ....
én az Inszeminátornak fogok szolni...
hát majdnem gőzfürödtünk
az nem dominátor csak domina
válaszokat ..de gyorsan különben leköcsög-ölök...mindenkit ..csakronist kivéve
Jó alvást mindenkinek!
Van kazánod ?VAgy gőzhajón dolgozol?
szóljak a sperminátornak?
Én csak próbálok motorozni.......
remélem legalább zoliiikának gizgaza van
bazmeg annyíit irtatok..hogy 100fokra felment a kazán.. de még időben.a viz forráspontja 100fok de nyomáson ...még jó hogy 1,5bároos a rendszer..(115fok)de már nem volt sok háta
JUJJ JUJJ
meg a terminátornak is
Nekem is azé van gasgasom,hogy tudjak itt írkálni,annak idején az vót a belépő
jahh és szolni fogok a DOMINÁTORNAK is...
Azt,de mégosztde mennyi ilyen van,főleg így skrossosos pályákon mikó előadják magukat,mint nagy helyimenők oszt félkörön kapnak egy kört A zendúrósokról meg akik még mindíg bolyonganak,azok ,na azok túrták azt a sok likat a főd közepe felé,mostmá tudom,me elő nem kerűtek soha
ettől sok ember tanulhatna.
mer pl egész addig még rá nem megy a rámpára csak ott
jol van üljél le most nincs itt zolikaaa.. csak légy csendben...

mondjuk ugyis megmondalak neki ha beir fél év mulva hogy te csak ugy beirogatsz ide mindenféléket ktm-es létedre... ráadásul nem is értjük amit irsz... azta kibebasottt hétszentségit nekije
szerinted...? hááá másképp hogy lenne meleg he..?
Amarhaökörfasz!
lya. elfelejtettem irni.. bocs ktm 525sx em bna és tudom hogy ez a gg fórum de hátha valaki..és ne haragudjatok..mer kátélyemes vok
Te együtt ülsz vele a lavórba? De tudod mit? Ne is válaszolj,nem vagyok kíváncsi a mocskos részletekre!