Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt a beetetett szart..ugyan azt kapja csak azt mondják ez környezettudatos.
ez ua. mint mikor bemész a boltba van egy üveg cimke semmi.
kérdi a boltos:
- mit szeretne olcsóbort drágabort...
-sárganét(sárdonyét )
boltos benyúl a fiókba előveszi a sárganés cimkét megnyálazza .rásimijja szépen..mer mondom hogy sárdonyé..
oszt azt mondja:
-tessék... 15ezer.
emberünk elsábad..
-mé... ha olcsóbbat kérek..
-erre az üvegre már ez van irva ez..má ennyi

me környezet-butafos mi
nem lehet minden nap motorozni
negyed milliárdos vagyon felett...beolvasztás
és még akkor sem sajnálnám egyiket sem
Te miért nem mentél ma?
Örvendek, hogy sokan jót motoroztatok
zozi.há ilyet
makinál a point..meg a lengéscsillapító olaj..vagy bekeverted motorolajjal oszt otthon meg kicseréled?
Van benne valami, de a PÉNZHIÁNY nevű csapdával azt csinálnak a világgal/magyarokkal, amit akarnak aki ezt tudta az is a kínait vette, mert olcsóbb volt, s megkapta ugyanazt. Bemész a boltba, mert neked kell egy fékkar a motorhoz van egy nem magyar ami 10000 Ft, meg van egy magyar ami 20000 Ft és tök ugyanaz mind2, melyiket veszed meg? Erről ennyit.
De ez igaz a környezet tudatosságra is. Pl émásznál lehet venni olyan áramot, amire garantálják, hogy 100% tiszta energia, azaz nem atom/szén, stb erőmű állítja elő, hanem ami nem szennyez, de ez többe kerül 3Ft-al, mint a fosszílis. Szerinted hányan igényelték?
Nagyon remélem, hogy állambácsi meglépi, hogy az összes vagyont államosítja, a MO-n lévő bankokat, cégeket, stb. egyoldalúan visszaprivatizál mindent.

Pénzvilág
Estét!
ja a fékhez két dolog ..egyik amit leírtatok görbeféktácsa probléma ...ezt úgy tudod kipróbálni , hogy ha nem gurulsz addig marad a felpumpált fék jó..de ha már egyet is gurul a kerék és szar a fék akkor görbe a tárcsa...ezért csak pillanatra megállunk tesztelni ..
de van olyan is hogy pl. kevés a fékolaj a cuccban és amikor feldől a paraszt levegőt tud beszedni a főfékhengernél...főleg mikor kapaszkodnak a fékbe mikor állítgatják felfelé....én ma pont így jártam a kuplunggal, hogy oldalára estem és lepuhult a kuplungom...mert olaj az nem volt benne ...de oriont azé megcsináltam vele ne mondjad, hogy szar vagyok....
aztán lentárok végén töltöttünk bele makival..mert nála volt olaj ...köszi maki ! és mentünk tovább egykerekezni ....
most viszont elköszönök mert be vagyok fáradva, megyek punyadni...
nahallod amultkor a te testedbe is beköltöztek az ufok... mikor irtál a tüzvédelemröl egy egész oldalt ugy hogy még egy vessző hiba se volt benne...

adjátok vissza Viktor testét ufok, különben küldjük a csákronist , és szétgéppuskézza az agyatokat... nem riadunk vissza a bolygoközi háborutol se... (asztalra csapos szmájli..)
ebben is sok igazság van...sajnos...
bálint.
csak szólok.
valaki a te neveden irogat ide..és olyanokat kérdez:
a görbült féktárcsa az oké, de a fék akkor mér sza..elszakad a a félvezeték..meg ilyenek..
szólok a moderátornak..
megtámadták ronis
nekem sose görbült el enyire a tárcsa, lehet hogy azért mert gasgas-om van... mondjuk nem 4t...
jahh logikus tényleg ,mintha benyomnád a munkahengert csavarhuzoval aztán pumpáznod kell párat hogy elérje megint...

de akkor ehez kurvára el kell gőrbülnie...

én kérek elnézést tudatlanságomért...
azt sose tudtad volna elérni hogy az emberek ne menjenek be a multiba vásárolni 2 évig, de még 1 napig se....
egyszerüen ott a legolcsobb minden ezért ez az elképzelés életképtelen...

az viszont igaz hogy BE SE szabadott volna engedni őket ,( nemhogy még 5 év ado kedvezményt is kaptak) , ahogy pl a románok csinálták csak pár kűlfüldi multit engedtek be a többinek pláza stop volt ...igy megmaradtak a saját belső kis és közép vállalkozásaik is...
mondjuk a történet abszurditása az hogy a románokat decemberben minősitették le mindezt ugy hogy rendesen fizet, és még belgazdasága is van, behozatalra se szorul anyira mint mi, ez is ékes példája annak hogy a leminősitő intézetek NEM szakmai szempontok alapján minősitenek le országokat (amihez nem is lenne jogkörük csak cégekre vállalatokra) hanem azért mert a nekik diktálo imf-világbank erre utasitja őket...

egy kabaré az egész...
na jó megsúgom nehogy szarul aludjál. a görbe tárcsa ki üti a munkahengereket . elsőre üreset pumpálsz de, ha párat ráhúzol megjavul. és így tovább. amúgy ki kellett volna egyengetnetek a tárcsát egy fogóval és mehettetek volna tovább. igy meg néztetek hülyén. el se hiszem hogy ezt te írtad be ide
nem hatezer
akkor én nem mondom meg a választ..

a görbe féktárcsa lökdösi befele a dugattyút és ezáltal olyan mértékben megnőhet a dugattyú távolság a fékpofáktó hohy egy nyomásra el sem éri a féktárcsát a betét.
ha kicsit görbül el akkor mélyebben foghat ha meg rendessen akkor egyáltalában nem tud ráfogni menet közben a féktárcsára egy nyomással a forgó kerék meg szépen minden fordulattal vissza löki és gyakorlatilag oylan mint ha nem lenne fék.
menetben ha ne mgörbitette szarrá sk kicsit akkor meg fékezéskor méllyebben van a fék nyomáspontja ill pulzál a fékkar ahogy forog a kerék.
ezt nem mondod komolyan bálinyó? ezt még egy ovis endurós is tudja mivel jár ha elgörbűl a tárcsa....szerintem száljá magaba és egy csokit.
Sajnos nem sokká az következik.
akkor lopni kell nincs mese
az csak a pérohoz ért
Még pénzért se tudnák adni még öt litert se.