Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ember aki valojában egy Chupakabra és egy HegyiJeti szerelméböl született... valojában aranybol van a szive,... csak a sisakot ne vegye le mert akkor azonnal osztani kezd...

mondjuk sisakban is de mindegy...
úr isten teljessen kész vagyok...
de várom már....
rakjál már föl ilyen motoros kempignyós képeket..teljessen elérzékenyültem emezen szépség láttán is
plííz
ronis..
a kép kiláj.
várunk téged nem csak nyá-ronis.
hallod te csákronis.már jöhet s za hogy kisüt a nap a buksidba és megvilágosodás közepedte.jöhetsz az új ..a kedvenc..az eltitkol...kisbuszoddal..az új.... 1998as nissav vanetteddel
igazándiból ez van..

én ilyen szépen tuok nézni..és attől kap sokkot a sok motoros...
ezt az arcot láthatják a kempingben reggel 6.00tól még le nem megy a roló+ mikor a hegyről orditok lefelé osztom az észt mocskossul akkor meg ez jut eszükbe ..és sokknak ott a vége..mert a ez a .... is fel tudott menni akkor ő a kellemes kinézetével ..mi a baj...
ezek akkor még nem tudják..ez a chupakabrák szülőföldje..aki itthon szépnek tűnőleg hat az kint lehet naon is csúnyává..ordibálóssá ..idegessé..az a bajjá vedlik át..általam muhahahaha
a hardendurós
itt az eső....
én tudtam mindig hogy Viktor benne van... ahogy tud nézni... ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
értem... szoval ha az urologusom a seggemben ujjaz éppen akkor nem a prosztatátmra kiváncsi mécsak perverz hajlamai sincsenek...simán felfedező, és a belső földemre kiváncsi....
kitalálom.... Bruce Lee-vel..?

Csák-nemnorissal...?

nem azt már nem hiszem el , hogy a belső földböl skypolsz Michael Jakson-al....
el se hinnétek kivel skype-olok
meglágyult az agyatok?
belső bolygó mindég is volt..ez olyan mint a seggbelő oldala .. a segglukon belőli rész..mindenki tudja de kevesen szeretnek benézni oda
aki viszont hivatásszerűen kukkol a belső énedbe az a ...Neu...rológus
a skizoénetekbe... a fejnél kezdi a régi urológus meg a belső-tökbe lát
ez az itt ez már lyaú válasz
már van térképem mert ott még nem ismerem az utat.....mehetünk endurózni
amúgy esik a hóóóóó.....
állítólag ezt eddig mindenki tudta (minden civilizáció és vallás és állítólag más földön kívülinek hitt vagy tényleg az kultúrák is ...rendesen olyanokat írnak róla , hogy meg se voltak hökkenve) csak pont mi nem......mint mindíg lemaradunk sajátmagunkról néhány lépéssel....

na jó mondjuk hülyeség....de mekkora flesh lenne ha mégis..... itt állunk a földön amiről azt hittük legalább is ..mert már az se biztos....akkor tényleg nagy átbaszás áldozatai vagyunk....
meg azért szerinted nem kell egy ilyen méretű átkúrásnál benne lenni innen is valakinek......?
jájjájájjjjj nekezd el ezt az olajos problémádat, mert rádküldőm az alkaidát ...dzsihááád felkiáltásal ...

öntsd bele amit akarsz, ugyse fogsz senkire halgatni,mert olyan makacs vagy mint egy öszver...hánem..? háde...hádész..
jo film..

én most néztem pár napja ezt a jet li-s wushu filmet... és nagy elgondolkodtato igazsága volt a filmnek hogy a keleti emberek azért látják másképp a világot mert kicsi koruktol beléjük nevelik a természet határtalan tiszteletét, szeretetét...

mi nyugati emberek meg kb k.r. ota magasrol leszarjuk, csak az önös éredek az első, a természet csak egy eszköz ennek eléréséhez....
lyaú reggelt bálályi az úrba.

kicsit tööbbet kaptam mint amire számítottam.

csikusztól:ú bakker te úgy mész hogy minek neköd 10w-50 elf enköd elég lenne az MSE 30w traktorolaj vagyí a htelőkból leengedett trutymák is ken annyit am ineked bőven ölég az jaso Ma 0 kategórilyádba.

zozitó:onli motorszeksz olaj a többi kutjagumi ill az hogy edj motor létezik a földön..a gasgas 3 tély sx 525

csak-ronis tól meg 4 kélyes lányoknak testápló a popsira..hogy jobban csússzon.

szalajtóstó: látod már megent hülyéket kérdezel és meg ilynekor nem is a kérdésekre gondolok ...hanem a válaszadókra ilyne hülye vagyok hogy hűlyéket kérdezek
ill egy gyűrű van felül..egy gyűrű mindenek felett by szély-agol az n-nes az s es vagy akkor

hol van zoo-lika...plízz help míllya gas gas 4kély milyen olajjal a hiperilyon
nem kicsi a gömb belülről.....10 ezer. km átmérőújű az üreg ...
nade ha ott belül 4-5 méteres emberek élnek, akkor hogya picsába nem szivják el az összes levegőt.? vagy eleve vizet lélegeznek...?

most ezen a reggeli kv-s problémán megakadtam csunyán.... politizáljunk inkább, esetleg egy kis gazdasági elemzés...
vazze a nagy alvás helyett 4 fél 5- ig tévéztem .....néztem a levelek ivo dzsimáról japán háborús filmet.... belekezdtem aztán nem bírtam lekapcsolni...és már az álom is kiment a szememből....de most meg benne van....