Olvastam, Csikusz is befigyelt gyerekkorában, csak ő túlságosan is
tököm figyelne az edzőre, meg a technikákra
a csajokat figyelném egész edésen
, már azon agyaltam bedobom lükvercbe és padlógáz, de mákomra pont nem jött semmi
nem tudom melyik hülye locsolta ott meg, de kapja be a tököm
egyébként biztos nem direkt locsolták fel
, hanem felolvadhatott ott valamiért
/ Zoliiiikának vagy kinek/
és ott csinálták a karfeszítést de hár már akkor is egy igazi..kedves sovánka voltam..átérdelt a könyökömre izomból húzta kétkézzel..de még mindég nem kopogtam csak..huzzad erősebben majd szólok ha faály
aztán két prc múlva a kimerültségtől lefeküdt mellém és vihogott..na akkor szerelmetesedtem ki belőle
KV!
hát ezen befostam a röhögéstől ! hülye állat!
riadalom
amúgy zozi is elf kéktély olajjal jáer pár éve még 2t je volt neki azzal nem volt baja. bálintnak sem ..ugye.
szépen pucógassad nemsoká...60nap múva...megyünk.
az üzelti érzék..
figyu decemberben odaadtam volta 300éert ..meguntam a sok buzi hivogatós elnemjövős de engedjek belőle...meg rakjak mellé a futóra még pézt...faszfejet..
420..az már csak az hív aki akar is motort venni..nem is hiszi hogy kutyaszar árba úgyis csak szart árulnak...és ha alkudni kíván..nagylekü lehetek...
ha meg épp olyt foogok ki420 oszt ennyi..en mtetszik nem hív.. eddig a 330sem volt jó mondom..2005ös
ilyab bálint féle túrákra a kezdők..ilynenel menne nem az új 450enl fele kárt okozna a hülyélye magának.ill ha teljessen legajjaza is max 3kilót bulkik..az új legajazott motorral700ezret.