Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hály szali..
amúgy zozi is elf kéktély olajjal jáer pár éve még 2t je volt neki azzal nem volt baja. bálintnak sem ..ugye.
szépen pucógassad nemsoká...60nap múva...megyünk.

az üzelti érzék..
figyu decemberben odaadtam volta 300éert ..meguntam a sok buzi hivogatós elnemjövős de engedjek belőle...meg rakjak mellé a futóra még pézt...faszfejet..
420..az már csak az hív aki akar is motort venni..nem is hiszi hogy kutyaszar árba úgyis csak szart árulnak...és ha alkudni kíván..nagylekü lehetek...
ha meg épp olyt foogok ki420 oszt ennyi..en mtetszik nem hív.. eddig a 330sem volt jó mondom..2005ös
ilyab bálint féle túrákra a kezdők..ilynenel menne nem az új 450enl fele kárt okozna a hülyélye magának.ill ha teljessen legajjaza is max 3kilót bulkik..az új legajazott motorral700ezret.
mondjuk jogos, válság van meg áfa is 27% árazzunk fel mindent a picsába... jobban fogy..
Többet írunk ide 1 nap alatt, mint máshova 1 év alatt
Tegnapi esti, ma reggeli adagot eltartott visszaolvasni egy darabig.

Kazánokra figyeljetek, nagyot tud durranni Olvastam, Csikusz is befigyelt gyerekkorában, csak ő túlságosan is
Tőled is megveszi valaki, ő már 520 ért fogja árulni
Mester
Ilyen csajokkal én nem járnék edzésre tököm figyelne az edzőre, meg a technikákra a csajokat figyelném egész edésen
Napot!
Ráfaragtam ma majdnem a hóra, megyek kereszteződés felé motorfékkel lassítok majd fékezek, semmi csúszok előre a kocsival mint a szánkóval , már azon agyaltam bedobom lükvercbe és padlógáz, de mákomra pont nem jött semmi
Be volt fagyva az út a hó alatt tiszta jég nem tudom melyik hülye locsolta ott meg, de kapja be a tököm egyébként biztos nem direkt locsolták fel , hanem felolvadhatott ott valamiért
háhh ezen befostam...

Viktor zseniális üzleti érzékének köszönhetően ki következtette ha nem kel el olcson, faszom felviszem 100-al az árát mindezt Januárban minuszokban fullos motoros szezonban...

aztán lehet bakker neked lesz igazad és most repülnek rá a griffek...
Vagy pipamocsokkal!
és mindenképpen bekenni menetrögzitővel szereléskor... az fontos.
csak zolikaaa meg ne tudja hogy nincs....
Tényleg a tegnap délutáni és a mai írásotoknak most értem a végére!
Nem gyenge teljesítmény! Írni és olvasni is ennyit
Én azt hazudom hogy nekem is van Gas Gas-os ismerősöm / Zoliiiikának vagy kinek/
De tényleg van ismerősöm és még motoroztam is vele
Akkor csak olvashatok itt néha nem?
Miért hívtál Vik?
Na mi a pöcs?
Feljebb ment az ára?
amúgy tegnap kimentem palihoz. biztos nem olvastad. kutya baja a főtengelyszimeringeknek. ellenben a dugót megmérve hiányzik 3-4 század. felül pedig tök jól néz ki. ótvar geci szar ez a vertex dugó .vagy a faszom se tudja mi baja ennek a reteknek... régen ettől 5x szarabb dugókkal jártam évekig. most meg 25 óra után elment kapálni. lehet visecót ki kéne próbálni.... ha vona rá péz...

most kimegyek és benzinfürdőbe lemosom a szétszerelt blokkot. hátha felefedezek még egy 50 ezres szar alkatrészt ,hogy teljes legyen az öröm. a benzinfürdő az 3 deci benzin nem egy egész kád.....

ja ! a lánckeréktengelyt is lebontottuk. van benne az a vakolásnak látszó dugó. na az egy 5 cm hosszú belesajtolt persely. nem lehet kiütni! azért van benne hogy merevítse a csőtengelyt! különben a vékony fal miatt letörhetne mivel elég nagy erők hatnak ott. azt lehet csinálni ,hogy megnézni lehet e bele fúrni. és ha igen 2 centi mélyre beletenni egy max m8 as menetet. talán így megoldható lesz a lánckerék rögzítése. 10.9 as csavarral meg rászorítani valami kupos távtartóval a fogaskereket úgy hogy alatta marad az eredeti zégeres megoldás is.
inkább ezt a kettőt.. hamég birkózni kell velük előtte.. úgy állna a faszom hogy félő felszúrnám őket a karfszítés közbe...
annó mikor még álykidózgattam..voltak ott is hasonló csajok csak ruhában és ott csinálták a karfeszítést de hár már akkor is egy igazi..kedves sovánka voltam..átérdelt a könyökömre izomból húzta kétkézzel..de még mindég nem kopogtam csak..huzzad erősebben majd szólok ha faály aztán két prc múlva a kimerültségtől lefeküdt mellém és vihogott..na akkor szerelmetesedtem ki belőle
http://www.youtube.com/watch?f...
KV!
lyessz.
ahogy az angol mondaná..igen.
a román meg :dsbfaoibfkavalhri
de nem baj mert.... szeretnek
http://www.youtube.com/watch?v...

ennyi csika!
am egykutya ott a posta is meg bármelyik futárszolgálat...láttam,azt csináltam,pedig szerettem...
nem akarlak el keseríteni de kurvasokszor füstölt a motorod nemkicsit ! égett büdös szürke szart okádott! sokszor azt hittem kétüteművel vagy mikor nem láttalak a füstben.... méghogy robi nem látta ..hahahaa jól beetetett
hát ezen befostam a röhögéstől ! hülye állat!
nekem is volt hasonló esetem. egy befagyott tavon gyujtogattuk a jég alatt felgyült mocsárgázt. szeges végű bottal ütöttünk egy kis jukat és hirtelen meggyujtottuk a kiszökő iszapgázt... na egy kicsit nagyobb volt a nyomás mint az előző lékekben ... gyakorlatilag eg lángszórót kell elképzelni ahogy kitört! le is égette az összes szört meg hajat a fejemről ....volt nagy riadalom