Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A telók is jobbak lesznek, ha elküldjük neked
Lehet a politikusokat is oda kéne küldeni hozzád egy kis feljavításra és akkor jobb lenne nekünk?
Viktroba milyen olajat töltené?
Kire hányas szimering való?
figyu Bálin. leszarom igazad van . amúgy félre értettél mert nem figyelsz. én arról beszéltem ,hogy saját magukhoz nem engedték be a multikat az osztrákok,mert saját tulajdon (nem kellett beengedni sehova senkit ) persze hogy minden faluba az van! hisz saját! vágod? saját gazdaságba megy a lé vissza!

amúgy meg tényleg leszarom. mennyél motorzni ne a gazdaságot elemezzed. látszik ,hogy egész nap ezeket bújod :)))kezdessz kurva okosnak tűnni :))) ráadásul lassan be fogsz kotorni .
Egyébként egy egységes világ, amiben minden ember egyenlő nem hülyeség , mert egységet teremt, na de ez nem lesz sose legalábbis amit értek alatta.
Na ellent megyek a saját logikámnak ,
A következő ajánlattal állna elő az EU:
Kedves EU állampolgárok olvadjatok be, azaz megszűnik a forint/stb., mindenki EUR kapja fizetését, nem lesz magyar állam, csak egységes EU kormány, minden EU tagállamra ua törvények vonatkoznak, minden ország megszűnik, csak egy EU lesz egy kormánnyal, ide adóztok, stb. élhetitek a kultúrátok, beszélhettek magyarul, de a vagyon és az államháztartás egybeolvad, azaz a magyar államot felszámoljuk, meg lényegében Magyarországot is, de cserébe garantáljuk azt, hogy mindenhol egységes lesz törvénykezés, stb. a fizetési rendszer, aki németben dolgozik hegesztőként és keres X EUR az akár MO-n dolgozó hegesztőként is ennyit kell keressen.
Azaz felkínálnák azt a MO-nak, hogy lényegében itthon is ugyan annyit keresne mint külföldön. Vajon hányan tiltakoznának ez ellen, hogy köszi nem kell, én inkább magyar akarok maradni, menj a fenébe és elég nekem az a 100eFt amit keresek magyar hegesztőként?

Ha ennek az egész háttér mizériának az lenne a célja, hogy az egész világon az ember végre emberként tekintsen a másikra és ne azt nézze, hogy milyen vallási vagy nyelvű/kultúrájú és ezért ölje/lenézze, stb. egymást, akkor meghajolnék a törekvés előtt,
de biztos, hogy NEM ez a cél, mert ha ez lenne nem ilyen formában vinnék véghez, hogy közben szarrá szopatnak mindenkit.
Jó reggelt! Mán megint politikáltok? Ússe lesz jobb
vagy te azt kevered össze hogy az osztrák nem engedett be a saját országába külföldi tukajdonu multit csak osztrákot..?
tényleg ne zavarjon ám hogy én MAGYARORSZÁGROL BESZÉLTEM...!

az osztrák német példával arra céloztam hogy falu szinten vannak bevásárlo centerek de nem attol fog bedőlni egy gazdaság...

amugy rögtön kijavitanám magamat is mert az interspár HOLLAND .
A nemzetközi áruházlánc jelenleg négy kontinens 34 országában van jelen több mint 12 ezer különböző nagyságú egységgel, mintegy hatmillió négyzetméter eladótérrel.
Spar felvásárolt üzletláncai Magyarországon:

Billa (2002 novemberében)[1]
Kaiser's (2003 októberében)
Plus (2008 márciusában)

AZ ALDI NÉMET CÉG...Az Aldi németországi hálózatában az Aldi Nord 35 független regionális céget üzemeltet Észak- és Kelet-Németországban megközelítőleg 2500 üzlettel és az Aldi Süd 31 céggel 1600 üzlettel Nyugat- és Dél-Németországot látja el. Nemzetközi szinten az Aldi Nord üzemelteti a boltokat Dániában, Franciaországban, a Benelux államokban, az Ibériai-félszigeten és Lengyelországban, míg az Aldi Süd területéhez tartozik Írországban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, az Amerikai Egyesült Államokban, Magyarországon valamint Hofer néven Ausztriában és Szlovéniában. Az Aldi hazai és nemzetközi versenytársa egyaránt a Lidl.

A Lidl szintén német cég...
A Lidl egy európai hálózattal rendelkező üzletlánc. Az első üzleteit Németországban alapította az 1930-as években. Ott jelenleg 5000 üzletet üzemeltet. Magyarországon 2004-ben kezdett el terjeszkedni. Jelenleg (2008) Európa 22 országában van jelen.

csak azért hogy tisztába tegyük a mi az osztrák.. és mi nem ...

mellesleg mint ahogy a fenti felsorolás is ékesen bizonyitja ezek a cégek már globalizált világunk multijai, ...azt kaptuk mikor alá irtuk az EU- papirt... ha visszafogtuk volna őket akkor maradt volna idehaza tér a saját csakádi kis és közép vállalkozásainknak...
hát Gabikám elég butácska vagy ha enyit szürtél le az irásombol...drága tezstrvirem....
ezzel a hozzá állásal tényleg ne is olvasd tovább mert ugyse fogsz belőle megérteni semmit, nyugodtan hidd hogy a hogy neked van igazad és a te sorsod, megkeseritője a multik magyarországi jelenléte...

vesszenek a multik gyujtsuk fel mindet rögtön jobb lesz minden, geci multik fujj...

amugy csak kérdezem , te megérted amit elolvasol? mert a külföldi tulajdonu multiknak mi adtunk teret azzal hogy beengetűk öket, ezzel egy csapásra kinyirtuk a saját bolthálozatainkat, akkor mi ez a baromság a részedröl hogy idézlek.

" figyu. az osztrák multikról annyit! mármint hogy beengedték ... hahahaa azok mind osztrák tulajdonúak te nagyon te! billa,lidl,spar,aldi,,stbstb,,a bankokról nem is beszélve,raifeisen,stbstb... szóval nem beengedték! hanem a saját "multijaik" nak adtak teret. "

akkor ezek szerint nálunk az osztrák kormány adott teret a saját multijaiknak, te nagyon te... fuuuu ekkora hűlyeséget, nagyon okos vagy üljél le, a sarokba te nagyon teee...
az meg hogy ezek osztrák cégek, kivéve az aldit, interspart, mert az német. meg hogy ezek a bankok osztrák BEJEGYZÉSÜEK... még egy ovodás kiscsoportos is tudja...

amugy tudod mit jelentenek azok a fogalmak hogy multistop, vagy amit nálunk is bevezettek tavaly plázastopp,? mellesleg jo későn..sajnos... na ezeket a fogalmakat pl a csehek , románok elég régota hatékonyan alkalmazzák a nyugati multik térhoditása ellen, de te gyakorlatilag egy mondatot jol kiragadva és félre értelmezve , neki állsz hőzöngeni,, egy zseni vagy nem akarsz leni gazdasági miniszter..? én rád szavazok mindenképpen...

és akkor azt már ne is feszegessük azt hogyan rakod be a képbe hogy magyarországon is kinőtek a saját magyar tulajdonu élelmiszer multijaink , lásd reál, cba.. akkor most ez hogy is van...vajon ettöl szar a gazdaságunk?

mélyen szánto elképzelés, kár hogy a fő problémákhoz semmi köze...
Sziasztok!
Keresek 525 exc-hez gáz bowdent. Akinek van szóljon megegyezünk.
jarvis meg szimszonnal megkajálna minket...

bebaszna
na nem azért mondtam mintha búsulnod kéne .....miatta ..ügyes vagy te ...
simán elboldogulnál nagyobb motorral is...
Ejj de piszok vagy
viszont pl. a Jarvis alá az RMX et is be lehet rakni, elmenne azzal is persze lehet 100 méter után megállna aztán bedöntené az árokba és otthagyná, menne inkább gyalog
Viszont nekem egyenlőre tökéletes, ott is elmegyek vele, ahol egyesek a nagy endúró motorokkal se persze nem rátok gondoltam eddig ahol gondom volt, sosem a motor miatt volt a baj, az tudná, velem vannak a gondok , amíg ez így van, addig nekem ez a vas megfelel, ha már azt érzem, na ez azért nem sikerült, mert szar a motor, akkor megérett a cserére
Bár lehet nem harcolnék ennyit egy igazi endúró hátán de a harc meg kell, megerősít
nézted a nevek mellett kb..az össze enduró fel van sorolva....

erre gondoltam mikor múltkor a nindzsákat erőltetted a szemét rizskályháikkal enduróba.....

neked mid is van ? jól van csak vicceltem...
http://www.thetoughone.com/
Nem elfelejteni , megkezdődik a harc, 2012 első igazi összemérettetése a hard extrém endúróban
(A weboldal zenéjét érdemes végighallgatni, nekem bejön )
Biztos indulók a PRO kategóriában:
1 GRAHAM JARVIS ENGLAND HUSABERG
2 PAUL BOLTON ENGLAND KTM
3 ANDREAS LETTENBICHLER GERMANY HUSQVARNA
4 XAVI GALLINDO SPAIN HUSABERG
5 MELCIOR FAJA SPAIN KTM
6 PAULO MIRANDA* PORTUGAL HUSABERG
7 GARY DANIELS ENGLAND KTM
8 DANNY MCCANNEY ISLE OF MAN GAS GAS
9 ALEXZ WIGG ENGLAND GAS GAS
10 JONNY WALKER ENGLAND KTM
11 WAYNE BRAYBROOK ENGLAND UNKNOWN
12 ANDREW CRIPPS ENGLAND UNKNOWN
14 CARSTEN STRANGHONER GERMANY GAS GAS
15 DAN HEMMINGWAY ENGLAND KTM
16 BEN HEMMINGWAY ENGLAND KTM
17 JOAO RIBERIO PORTUGAL AJP

Ami érdekes, hogy ezek fejében már az kering, megverni a Jarvist, nem hiszem, hogy a pálya akadályok miatt aggódnak

Hova lett a Taddy gyerek, ez már csak teremben tud motorozni bár a Chris Birch et is hiányolom, vele meg mi lett
üdv...zoozee face-ra please
na ez való a tiédbe...ill. a nyolcas hengeredbe..mert ez 2006-12 ig van....ez a szettet 130€ ból úsznád meg ...a blokközéptömítés meg 7 € a kuplungnagydekli tömítés meg 18 €

komplett tömítéskészlet amibe minden minden benne szimmeringekkel o ringekkel meg összespakolással komplett az lenne...20 ezer ....(elgondolkodtató mert akkor sokmindent nem kell külön venned...és mindenhol spórolsz egy csomót amiből kifér ez...még esetleg valami kedvezmént is tudnánk nézni ha mindent egyhelyen eccere...
66 .34 van benne. és blokközéptömítést is nézhetnél vane. meg a kis légtelenítő csavart alul a kuplungmunkahengerbe. el van baszódva a menete és be kellett taknyolnom. lehet nem kel a komplett szettes dugó elég a sima tömítésnélküli. egy +felső kosárral. de délutánra okosabb leszek. most huzzuk széjjel.
amúgy dugószett árával még lógok megnézem mennyi majd ha bejutok lehet ma ..mert az nincs a gépemen...

azabaj ...hogy már régifajta motorokra nagyon elfogytak a használt idomok...de amúgy 20 ropiért komplett műanyagszettek vannak elesni..
nálunk vannak dakarosok mostmár tudjátok ...

kiesett egy szerb srác most motorhiba miatt saghmaister gabor ...még nem tudom mi pontosan a baja....ő is ott jár nálunk ...

dehát vannak magyar dakarosaink is ...

amúgy dakaron nem vezetni a legrosszabb hanem szerelni ....állítólag az a legszarabb ott szerelőnek lenni...
zozi. most megyek ki horvát palihoz széthúzni a blokkot. olyat nem lehet csinálni ,hogy kuba beenged a bóltba és lecsukja a szemét egy fél órára mig öszeszedem a motoromhoz ami kel a javításhoz?

esküszöm nem kéne semmi más csak a létfontoságú apróságk. egy dugó,egy blokközéptömités,két szimering, meg egy pár uj lamella. biztos észre se venné abban a t raktárban ,ha eltünne a polcról:)))) amúgy durva egy hely vagytok vazze. 2 x voltam a sikátorban de oldalra se mertem nézni. folyt a nyálam rendesen :)

amúgy tavasszal ki akarok menni ,ha lesz pézem és megdúrom a használt műanyagos szektort rendesen. mert kezd elég valószínűtlenül kinézni a motorom .....
na ez zsírkirály! akkor én neki szurkolok ! mert krisz birs eltűnt mint szürkeszamár a dűnék közt. jól fejreállt az iszapba mi? amúgy biztos rohadt tetű lehet az a púderhomok. símán elnyel egy motort ,ha úgy akarja ,de még egy elefántot is akár.
A csávó mit megy a "szántásban"
a végén a homok okozott némi meglepetést, de van ilyen.
Bakker mi lehet ha mélyebb ez a laza és besüllyed nagyik?
ott oldalt vannak más cikkek írások is amik ezekkel és hasonló minket is érintő a dolgokkal foglakoznak vannak benne érdekességek....gondoltam megosztom ..hogy ne csak az legyen megosztva a csaj aki mentosra ivott kólát,,,mint a faszbukon
Reggeltet!

Asszem elmegyek lepiriccülöm a motort. Meg valamit a hátsó fékkel is toszni kellene!
jól megy svitko...azért van támogatója de nem olyan mintha full gyári teamba lenne..jól megy ..ő az aki ki szokta grill száját szappanozni sóskúton...amúgy tavaly neki romlott el motor amit meséltem...kap nálunk kedvezményt ...motorjait is innen viszi...stb...
nagyon jól megy .. most nyolcadik összesítésben...