Üdv Mester!
Az imént linkeltem egy KTM EXC 300 nyomaték görbét, neked nincs valami normális? Nem hiszem, hogy így ugrabugrál 6000 felett a gyári, vagy még is
Tudod mi lenne abból, ha ennyire ledönteném?
Kapásból felakadna a földön a rezó védőm és esnék olyat mint állat,
de kezdjük ott ha nincs rezo védőm, akkor se tudom így ledönteni, ehhez valami tecsnika kell, hogy ne menjen ki alólam a vas, azaz Fecó tud valamit
Nekem nem annyira jön be a 300-as jellege annak ellenére sem, hogy csípőből oldja meg a feladatok nagy részét.
Bár kétség kívül egy hibátlan koncepció, de az ízlésem mindig is az idegesebb motorok felé orientálódott. Szeretem az olyan motorokat amin bőséggel akad tennivaló.(pl:125-144-150-200-250)....................legalábbis nekem ilyen az elképzelésem. Aztán majd kiderül, hogy mi lesz -vagy nem lesz! :D :D
elmondom..figyelj.
DE
el nem árulod senkinek!
kilazítom a 20x1,5mm menetemelkedésű 27es Qlcs nyílású anyát a tengely végén...
kihúzom a thengelyt.. kiveszem a kereket...a már oda készitett másik ..(ha 18as volt benne a kkor a tizen 9set ha me ga 19es volt benne akkor meg a ... na ennek még utána kell néznem )
szóval az előkészített kereket..behelyezem a már kivett!
fontos...ismétlem a már kivett kerék helyére...majd betolom a thengelyt.. láncot mindég leveszem mosáskor ezt azért nem is írom beléé..szóval kerék bent van úvatossan betolom a tengelyt a helyére..és megfelelő nyomaékkal a tengelymenetén betekert anyát meghúzva....kéz a művelet...
lehetne hozzá másik tengelyt esztergáltatni de mivel ez is ktm -berg kerék..ami 10en éve ugyan az! ezért én eltekintettem emellől...
a lánckerék meg a féktárcsa ia ua .
anniyt fejlesztek még hogy veszek rá lánckereket meg féktarit és akkor lesz komplett a szett...
de ha nem ua tipus lenne akkor biz..igen..kell hozzá minden büty-müty..de igy egyszerűbb..neeem?
most is..nem látom ronist..tuti megent elment motorra a politikai magaságokat mássz a gáázgaszal..egy két óraés itthon lesz..megjó az úr és olyan bankonszolidációs világösszefüggésekkle lát el minket hogy elmegy a kedvem attól is hogy a bankártyámról felvegyem a fizetésemet..mondjuk ahhoz lenne kedvem hogy valamelyik képviselő fizetését vegyem fel..ő meg az enyémet..ugyan oylan ember az nem? ugyan annyit eszik ..vagy neki nagyobbat köll szarni..ezé többet eszik ezé kell nekik az a 750ezer /hónap...
hú bakker a gyerekem nehogy képviselő akarjon lenni mert akor azt én 20éves koráig nem tudom finyanszírozni
a honda az vick vót..rossz vick de csak vicc.
a 250kéktély az lyaú gép nekem is olyan van 255 ha a számokot kicsit összekeverjük
ronisz a komisz
há ennek a brutale bálintnak menniy neve van
BB
csákronis
nyá-ronis
ronis a komisz
tudtam én..ő a legszinesebb egyéniség itt a gáázgas fhórumon..
ért a kéktélykhez.. 4 télyes csajokhoz..az első fékhez mondjuk fingja sincs
de politikai maszlag...bankonszolidációs megoldások tömkelegét tudja nekünk leadni alig 300oldalban per óra!
amúgy árulja a gáázgast... az is csak egy 250meg egy pici
Első helyen a hegyikerékpár van a terítéken. :)
Meglátjuk, hogy mit sikerül skubizni ebben az évben és attól teszem függővé a lehetőségét a motorozásomnak. Ha kukázok is valamit az csak is 2T lehet, enduro és max 250 cm3.
Nem kell nekem elmebajos crossmotor.
Szerintem felejtős a crf endúrózni, kérdezd csak meg Ronist a komiszt! Neki is volt egy-két cefréje, és meg is fejelte egy bigburger hengerrel. Olyan elmebajos volt mint egy betöretlen lovacska szőrén megülve. :)
úgy hallom a cerfe lyaú endúrónak is...igazi extrém..
de mijjen gépet vesző..csak nem megent valami rozzant ktm dáunhillt ű
vagy tényleg motort vesző?csak nem megilyesztett a csálád..ha holnap nem motorral mész haza ...elválik a asszony
az nem fotoschopp hanem fotosstopp..javithatnál a mosolyomon... pár oldallal ezelőt bálint rakott(nem tészta)fel képeket..ottvan a hmv..helyivagyány is. már róla is rég láttunk faja képeket...téháeniksz
Egyébként a háromban megpörcentett 450 cefre elég jól meggondolta magát, hogy ne arra menjen amerre akartam volna.. Sikeresen landoltam 3-4 magasból mint a Challenger darabokban, de azóta minden rendben van. Madárkák csip-csiripp...
Az imént linkeltem egy KTM EXC 300 nyomaték görbét, neked nincs valami normális? Nem hiszem, hogy így ugrabugrál 6000 felett a gyári, vagy még is
Az tök jó, ha kompatibilis a cucc
Kapásból felakadna a földön a rezó védőm és esnék olyat mint állat,
de kezdjük ott ha nincs rezo védőm, akkor se tudom így ledönteni, ehhez valami tecsnika kell, hogy ne menjen ki alólam a vas, azaz Fecó tud valamit
Bár kétség kívül egy hibátlan koncepció, de az ízlésem mindig is az idegesebb motorok felé orientálódott. Szeretem az olyan motorokat amin bőséggel akad tennivaló.(pl:125-144-150-200-250)....................legalábbis nekem ilyen az elképzelésem.
DE
el nem árulod senkinek!
kilazítom a 20x1,5mm menetemelkedésű 27es Qlcs nyílású anyát a tengely végén...
kihúzom a thengelyt.. kiveszem a kereket...a már oda készitett másik ..(ha 18as volt benne a kkor a tizen 9set ha me ga 19es volt benne akkor meg a ...
szóval az előkészített kereket..behelyezem a már kivett!
fontos...ismétlem a már kivett kerék helyére...majd betolom a thengelyt.. láncot mindég leveszem mosáskor ezt azért nem is írom beléé..szóval kerék bent van úvatossan betolom a tengelyt a helyére..és megfelelő nyomaékkal a tengelymenetén betekert anyát meghúzva....kéz a művelet...
lehetne hozzá másik tengelyt esztergáltatni de mivel ez is ktm -berg kerék..ami 10en éve ugyan az! ezért én eltekintettem emellől...
a lánckerék meg a féktárcsa ia ua .
anniyt fejlesztek még hogy veszek rá lánckereket meg féktarit és akkor lesz komplett a szett...
de ha nem ua tipus lenne akkor biz..igen..kell hozzá minden büty-müty..de igy egyszerűbb..neeem?
Zoozee megnézted a szimeringet nekem hogy van-e?
Esztergáltattál tengelyt, vagy lehet kapni, esetleg kompatibilis?
hú bakker a gyerekem nehogy képviselő akarjon lenni mert akor azt én 20éves koráig
a 250kéktély az lyaú gép nekem is olyan van 255 ha a számokot kicsit összekeverjük
ronisz a komisz
há ennek a brutale bálintnak menniy neve van
BB
csákronis
nyá-ronis
ronis a komisz
tudtam én..ő a legszinesebb egyéniség itt a gáázgas fhórumon..
ért a kéktélykhez.. 4 télyes csajokhoz..az első fékhez mondjuk fingja sincs
de politikai maszlag...bankonszolidációs megoldások tömkelegét tudja nekünk leadni alig 300oldalban per óra!
amúgy árulja a gáázgast... az is csak egy 250meg egy pici
Meglátjuk, hogy mit sikerül skubizni ebben az évben és attól teszem függővé a lehetőségét a motorozásomnak.
Nem kell nekem elmebajos crossmotor.
Szerintem felejtős a crf endúrózni, kérdezd csak meg Ronist a komiszt! Neki is volt egy-két cefréje, és meg is fejelte egy bigburger hengerrel. Olyan elmebajos volt mint egy betöretlen lovacska szőrén megülve. :)
há itt a új gépem..ill ez a facoritO32]
http://www.sportmotor.hu/motor...
de mijjen gépet vesző..csak nem megent valami rozzant ktm dáunhillt
vagy tényleg motort vesző?csak nem megilyesztett a csálád..ha holnap nem motorral mész haza ...elválik
Ugye ráhibáztam-é?
Na majd meg photoshop-olom a megphotoshopolni valót!
NHT108-2=Fecco106
én meg a hellyessírási hibák királya vok ...az értelmező kréziszaútárak k-réme.
photoshop mágus
sorry