Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tök aranyos!
jólvan. elemezd ki azt az uj dolgot. járjál utána. és ird be ide ,de csak a végeredményt! mondjuk az egy évi ezzel kapcsolatos írások utolsó 1 mondatát:))) a többit magadban :) inkább részletesen meséld el mere jártál ma különben nem hiszem el hogy ennyit jársz motorozni ilyen benzinárak mellett. te napi 5000 ret elmégy. x30 = kurvagazdag vagy :)) viktor csinálhatunk karbonvédőt. menj be a kajaküzembe és kéregessél karbon és kevlármaradékot ill gyantát. majd megmutatom hogy kell. és jólesz! 20000.- ret utaljál köszi. mostpedig mék spiningre ...
Jo estet!

Helyesen a feny terj sebessege:300 000 km/sec
Ne témázzatok, motorozzatok, helyettem is
nade van egy jo témám .. nem gazdasági , még csak nem is vidám arma geddonos...

bár kell hozzá némi inteligencia és álltalános iskolai fizika tudás....

mit szoltok ahoz a tudományos felfedezéshez amit Svájcban a CERN tudosai tettek tavaly év vége felé hogy felfedeztek a fénynél gyorsabb részecskéket....

több honapon keresztül tesztelték a saját méréseiket több mint 20 ezerszer megismételve más modokon de az eredmény mindig ugyan az jött ki...ezután publikálták csak a világ felé a dolgot.

a dolog annyira komoly sulyu hogy a fizika alaptételei borulnak Einstein relativitás elméletétöl kezdve, merthogy a modern fizika arra épül hogy a fénynél nincs gyorsabb (300 000 m/s) és most kiderül hogy van!

van nagy kiakadás a tudományos világban hogyan kéne akkor most ujra értelmezni a világot... egyelőre sokkot kaptak és nem tudják hol fogjanak bele....

ez a felfedezés olyan gyakorlati lehetőségeket nyit meg amiröl eddig az abszolult sci-fi kategoriában beszéltünk csak, mint pl a tv-ben vetitett csillagkapu sorozat..... és az a vicc hogy ez nem vicc...

na erre mondjatok valamit okosok...

vagy beszélhetünk a hüvelygombárol is, esetleg a 18-19-es kerék közti különbségröl...
szépen rakosgasd össze...aztán mikor lóvé elfogyott akkor a régi dugót a gyűriüivel!rakd össze és jaú lesz..ne kulázz.
jön a tavasz oszt minden ....évszakaban megyünk ki motorozni. többször
Ne hangoskodjon még most jött meg a cucc.Időm meg nulla Isten én se nem vagyok az év eleje meg ilyene ,a telók meg a legfaszábbak legyenek már Majd hónap nekikugrándozok,me míg nem vótam itthon annyi gyütt,hogy ihajj Péntekre legkésőbb nálad vannak
ha lyaú leesz akkor az én villámra ill vázamra kell csinállyá ilyet.

a blokvédőt bekenem pipamocsokkal 3-4 soron rárakjuk a karbont meg a gyantát majd kivesszülka formából és..tadááám
50ályró+póstarablásért áruljuk
áá akor még csak alapozva volt. után rámentem még két sorral. és tök szép lett. a tankomat majd ne nevesd már ki léci. egyébként megjött a kuplung! jaaaj. csak ki kéne fizetni :))
na pont ilyet csináltam a tankomra csak ocsmányba! de még dolgozok rajta! és ingyé vot.
á bálinyó...igazad van..igy hogy teszel is ellene igy már van értelne irogatni raúla.
akkor te shuttyomba a lőtérre nem is motorozni jársz hanem gyűjtöd a laúszart..illetve lőszert
gabesz.. há a deknivédőd kiláj lett..én már láttam élőben..mármint a deknivédőt is
olyan 315-ben gondolkozz...
én csak azt néztem ami cicomára jó...mégpedig a tank tetejére és az oldalára amit gabesz is ír utáltam hogy a csizma összekaristolta a 10exc tankját...jah de él vagyok tévedve mert én nagyjából 270es eurókkal számolok még mindig fejben!
amit Dani csinált az is full fasza cucc
uhh vannak árak ... 170 eur egy kartervédőért amit semmi perc alatt szétrottyantanák egy sziklán...meg 94 eur egy rezo védő lofasz ivért... atyám ez millereknek valo lap...

amugy azt a rezo védőt csinálta meg anno Dani valami 5-6 ezer ft-bol és még azt is sokalták... a 94 eur- 29 000 ft...
csikamester haloka
bocsika dolgoztam nem figyeltem
pont most néztem ezeket a karbon cuccokat ktmre nem is drága...franc kinlódna vele,ragacs itt-ott meg a hajlítgatások,farigcsálás...

Pro-carbon
amugy ezt a videot zozzee berakta reggel... pont ennek kapcsán indult el az eszmecsere...
hamarabb meglesz az Gabikám .. nem kell több évtizedet várni addig....

mondjuk én annak örülnék a legjobban ha neked lenne igazad ebben...
meg bocsátva
óó bazmeg én meg rákattintottam.. kurva életbe :) egyébként rohadtul leszarom az egész ilyesztgetősdit. felőlem meg is dögölhetünk nekem se kutyám se macskám. de azt biztosra veszem ,hogy nem a 3 gyerekes családapák fognak majd puskával szaladgálni ha baj lesz.. ellenben rohadtul rázzák az öklület! ők odahaza a családjukat fogják óvni és hozzáteszem jogosan!. inkább magam fajta semmit se vesztők fogunk lövöldözni. én legalábbis benne lennék csak neveket kéne bediktálnotok meg kéne egy draganov. úgyhogy bb ne beszélj velem csúnyán :)) nehogy rosszfelé nézzen a puskacsővem.

lényeg összegezve! amíg van az embereknek veszteni és félteni valója ,a végsőkig lehet majd szopatni a népet mert senki se fogja ezt kockára tenni. illetve a családja épségét. azaz még eltarthat sok tízévig míg nyúzzák a népet.

egyébként a taxisok jól lehiggadtak . fura ,hogy akkoriban mikor még 100 ft se volt a benzin ,hogy kimentek hőbörögni ! most meg pöffeszkednek inkább az 5 millás passatjaikban. és szépen lenyelik a közel 500 as benzint. sose felejtem el a taxisblokádot. simsonnal kerültük ki őket az árokban ,közbe le akartak ütni baseballütővel emaitt! csak mert ki merészkedtünk horgászni! voltam vagy 14-15 éves.
Viktor .. ha figyeltél volna a politika engem sem érdekel...

fuudemagasrol leszarom, a fideszmszpszarházi bandát... tölem politikárol sosem fogsz hallani...

ha gazdasági dolgok nem érdekelnek akkor az a te bajod, de majd ne sirjál hogy a szemétláda fityesz igy, meg az ov ugy elvette a nyugdijadat, meg sirdogáljál bármiért amiket mondjuk ha egy kicsit nyitott szemel járnál már most lehetne előre látni...

bár van az a mondás hogy boldogok a tudatlanok , mert övék a szellemi szegénység, de legalább nem kell gondolkozniuk....

jol van ne pityeregjél szeretlek ám...

de semmi buzulás...
agyisten emberek. eddig kint rohadtam a sufniba. kb fél órát nézegettem a kacatokat aztán oda jutottam unalmamban ,hogy elkezdtem először a kuplungfedélre megcsinálni a karbon héjat. ami igen jól is sikerült. aztán annyira bemelegedtem ,hogy bevontam vele a tankom alsó szektorát is ahol súrolja a lábam. sőt a vázat is néhol:) muhahaha nem karbon matrica ,henem valódi karbonszövet. amit speckó műgyantával lehet ráintegrálni tárgyakra . agyig össze is kentem magam a műgyantával. ma elvittem a kajakot javíttatni és ,ha már ott voltam, kuncsorogtam a kajaküzemben egy fél négyzetméter karbonszövetet és egy liter műgyantát. amúgy van kevlárszövet is! de azt lehetetlen méretre vágni.(nem viszi az olló) egyébként tökre alkalmas mindenféle javításra . pl bukósisak ha beszakad kúrvajól megjavítom vele ... vagy ha kettétörik.

a dolog titka ,hogy simítod rá az alkatrészre és mivel. illetve hány réteget teszel. egyébként nem marhaság. rohadt erős tud lenni tőle bármi ,amit bevonsz vele. de ha szarul kevered a műgyantát fél év mulva is ragad. száradáskor kúrvajól lehet munkálni lepkéskorongal. aztán újabb réteget fel és így tovább. ha valakinek lenne sok ideje komplett idomokat lehetne fekete szénszálszövetből vagy üvegszálból csinálni! egyébként ebben a műfajban semmi értelme ,de akár sárvédőt lehet belőle ragasztani. vagy akár egy komplett benzintartályt is ,de az már összetettebb .ha van negatívod bármilyen idomot elkészítessz belőle sportmotorra. robogók kaszniját százszor jobban öszehefteled ezzel mint műanyaghegsztővel.
te Dew... nehogymár a kedvébe akarjál járni szalajtos Gabesznak...

hááhallode, ő ilyen kis antiszociális beszologatos srác, amugymeg egy cukormacko, kenyérre lehet kenni...