Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

matricás csávok vagytok mind ...én tudtam..

matricamatyik...

én bakonyi sárral szokom bematricázni, meg néha nyomok bele olyan picassos szürrealista szikla karcokat...
a szép idom az sokat számit, meg legyen majdnem új gumi elöl-hátul az is pozitiv eladáskor...bár nem tudom miért. de igy van...
Tudom már mire jó a matrica
ha eltörik az idom, van mivel összefogatni ott helyben
na ezt sose fogom megérteni, hogy endúrót valaki azért vesz meg, hogy néz ki a matrica meg az idom.
Lehet tudnak valamit, amit mi nem, na csatlakozok már én is, biztos attól jobb a motor, felmatricázom én is az RMX-et, attól tuti jobb lesz de legalább valami kurva erős karbon matrica lenne, hogy védi a karisttól az idomot, akkor látnám értelmét.
ja erről meg aztmondják, hogy nagy paréj vót a cirillke .....mert szarba hagyta a spanját....aki segített neki kihalászni a lovát a szarból...aztán el is húzott onnan a faszba ...szegény másik meg ottmaradt beragadva....hááát nem szép.....
Ejj de gecik basznak segíteni egymásnak, a Ciryl nek segített kicibálni a motorját a 7-es ő meg otthagyta a picsába ok, hogy verseny, de akkor is. Azért veszélyes is a dolog, ha úgy borul be ebbe az iszapba, hogy a 200 kilós motor meg ráfekszik, akkor ott fullad meg benne
http://youtu.be/rXe6mQhKFSU
svitko jól megy a dakaron...tegnap 6 volt....és abszolútban a 8.-dik...
az lesz..a parillának van cemotós berg matrica szettje..
az szép ismeg lyaú is..
ráköltöm a lenegedő ár 12%át azaz 10ezret. és nem engedek csak 50et és itt fog tapsolni a segge két partjávan miközeben én meg azon röhögök hogy 10ezeret ráforditok és 50et nyerek
mert enniyért rakják fel mások az új matrica szettet?nem 70ezerért és ezér örülnek neki ha én 30ezerből felragasztom rá..és mág fasza tsávó is leszek
Sziasztok!
Nem hülyeség a matrica a sok hülyének!Sógor árult egy Honda quadot!Tipp topp műszaki állapot csak külsőre volt itt ott az idom elszineződve meg karcok.Adott mellé plusz 4felnit gumival együtt de kutyát se érdekelte az extra cucc inkább a külsejével volt elfoglalva a sok műmájer!Eladta a felniket egy 50-esért és 28ezerből vett rá egy matricaszettet űléshuzattal!Egy hétre rá meg is vették Az a durva hogy az vette meg aki pár hónappal azelőtt már érdeklődött utána csak sokallta rá a pénzt meg kritizálta a külsejét Úgyhogy ezeknek a csillivilli csicsa gép kell
agyig-agyalt

Viktor nélküled a GG fórum már nem lenne az igazi, olyanokat tudsz mondani.
Neked ezzel kéne foglalkozni, nyelvteremtő Viktor
Ad ide nekem majd én vigyázok rá.
Egyébként az, hogy a motor árát az alapján karibláják be, hogy mennyi idős...hát van ezzel egy kis gond, mert annó amikor vettem a 98-as RMX et néztem, 2003 as Honda CR250 is a szemem elé került, stb. aztán az olyan ótvar volt hogy 200eFt ot se adtam volna érte, vagy csak simán átbasztak, mert nem 2003 as évjárat volt, hondákhoz nem értek. Szóval nagyon át kell vizslatni.
Akkor úgy döntöttem inkább nézek öregebbet kevesebb pénzért és marad tartalék ha kell rá költeni, most is így vennék motort, bár ha milliomos vagyok veszek újat
hála istennek (ha nem dől be az ország )..a pénz ami kell a garázshoz márciusban a kezemben lesz..még marad is.ez most derült ki ekor döntöttem.
a hülye telefonálókból elegem van. 420éer csak a komolyabbak fognak hívni . még lehet fel is matricázom csilli villire.. mert ezeknek ez kell..az hogy épp nem indul be...azzal nem foglakoznak...
nyáron is aki volt itt nálkam hülyegyerek...az hoy gmúszakilag toppon van az oké aztmondja de külsőre le van lakva...és ö sokat nézi a garázsban...vet egy másikat állandóan forr pedig nem is igazán tud endúrózni..csak brummognak jobbra balra meg a hangja is(ö mesélte)kv daráló...de szép..
külső teljes felújítás 20ezer..
kávédaráló hang :megfizethetetlen
ez meg egy 2005ös nem agyig agyalt motor(agyigagyalt..lásd póverszelep qúplung....
amúgy bocsi.köcsög-ölö vagyok..szeretlek téged is meg az rmxed is. te is szeretsz?
akkor fhórumozzunk tovább együtt. ..kézenfogva
Viktor ne szarozzál legyél nagy stilű.. ha 2005-ös akkor legyen az ára 500 ezer ft...

mondjuk valahol igazad van, bár se olcson se drágán nem lehet most eladni...
én is azért raktam vissza öszes extrát azt használom a picssába...a multkor még mosogattam is , aztán el se jött megnézni....
na olyan is csak egyszer volt.. legközelebb majd megkeresik a sár alatt a motort...
Hát igen, fura lenne a 420, mivel 4 éve 350 ért vettem, de ez titok viszont ha a forint totál leértéktelenődik még milliókat is lehet érte kérni
középső sor wát iz det míín,?
képzeld 150et rádobol és akor lesz 300az értéke...vágod mennyi sem ér?
illazok a hibák meg állandóan ott maradnak... ezem ga egy 2005 leagyigagyalt motor..
pl:acél kúplungkosár=örök élet
stbstb
déw..300ra mondtam!ez emyimet is meg az rmx ed is!
ne a sorok közt olvass..a padoközt
ááá
itt király az idő..ilyen is legyen még egy másfél hónapig..
ilynekor tél van nem kíván a paraszt állandóan motorozni.
tud várni figyelni a meleg szobában ráér bütykölni szali is a hársó színben ..pézt nem a motorozásra költi hanem a motor rendberakatására.(lásd dévet)
Semmi gond, tényleg ótvar de majd most miután ráköltöttem 150 et lehet jobb lesz egy fokkal
Komolyan el lehetne adni az RMX-et 420 ért én olyan 250 max. 300 környékére saccoltam csak

Egyébként teljesen igazad van, simán kiírhatnád 500-ra is és akkor 420 ért elviszik
nem kisfilyam..a te ótwar 1998 rmxed is ennyiért tudnád megvenni..közebn meg 150 nme fedi ajavitási költségeket!ez motor..ott azért van különbeség..bocsex az ótvar miatt...hivd fel robit és elmondja mia különbség a a 2005 fc 450 husaberg... amivel velem motorozott egész évben és a te rmx 250ed között..vigyázz lehet nem lesz kellemes
ugyhogy 420 oszt lehet alkudni...milyne jól fog esni ha engedek nek70-80ezret