Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..faragok várjál egyébként a beragasztás ki fog verődni,felmelegítve pár óvatos hegesztés fog beválni...
olvastam amiket írtál és nézd meg a membránt is mert szerintem az szivat nem a szimeringek
bálinyó. én elhiszem hogy jó a wösner. bár eddig egyszer raktuk bele motorba meg is szorította rögtön. más az anyagösszetétel és a hőtágulás. nem kockáztatok egy hengert. ettől függetlenül nem kizárt ,hogy jobb. viszont pinknél nem szívesen veszek azokból a kókányberci másodosztályú dugókból. hozzáteszem lehet jobban bírja mint a gyári amiket belehajigálok... faszom se tud már semmit.lehet elő kéne vennem gasgast .
Uhh de nagyra nőtt a néni mindene ilyen nagy a bácsi csak harangozni mehet akkor
Tomi. nekem kellett egy kis idő mire kiszedtem a blokkot és lebontottam azt a tengelyt hogy befogható legyen az esztergába. egyébként a te ötletedre támaszkodva jutottam el idáig :)) amivel örökre leköteleztél! küldjél már egy uj dugót cserébe !
öööö,, aakarom mondani a Dominátornak...
lehet ide irni bárkinek...... csak pssszt zolikaaa meg nem tudja, mert szol a Sörminátornak... aki ellátja a bajunkat...
chileire. az a legjobb látszik hogy gazgazos vagy és ezt se tudtad.

attijak meg pont most küldött sms- t hogy elfogyott a péze. micsináljon ? azt mondja két düne közé van beszorulva és a távolban gyülekeznek a keselyűk és elég reménytelen a helyzete. gordon meg kinyomta neki a telefont ráadásul lefogyott az egyenlege már telfonálni se tud. lehet elmegyek az otp be és utalok neki egy keveset . hátha abból befejezi. had örüljön a kis majom. meg különben is magammal basznék ki! nem volna mit nézni a tv be.
Ezt próbáltam elmagyarázni a múltkor
én pinktöl veszem a wössnert eddig nem volt vele gond...

mondjuk ebbe az valo gyárilag.
ezt uleversatter től tudom. az előbb hívott fel,hogy ezt elujságolja. látta őket a bivacban kv zni. ebből gondolta ,hogy ciril fizetett.
brazil kávéra?
amúgy állítólag ciril meghívta egy kv ra concalvest amiért kihúzta a sárból.
különben nekem is csak simán a zéger gyűrü fogja rá a lánckereket, minimálisat mozog is a bordás tengelyen, viszont sose folyat... de az előzö se folyatott sose...

nem lehet hogy neked a gyürünél is van valami illesztési probléma?
illesztő alátét a zéger alá se szoritja jobban oda?

vagy lehet a szináben van a hiba.?
powertapét elhasználunk pár gurigát az erdőbe ..ingyom bingyom...az erdőbe...

amúgy az egy homokos feljáró és már nem akarnak kiugrálni a motorosok ott...nem mondom hogy csak mi ....mert de ...
persze ,hogy van! mit képzelsz? csak azt nem használom terepre. bent áll egy zsír uj a garázsban. de azzal semi bajom az egy jó gép,vigyázok is rá. 2012 es 300 as. direkt járok az oldtimerrel mert abban nagyobb a kihívás. és többet kel rá költeni . azt meg imádom.
Fúj, mi ez sok matrica, az első sárvédőn is
megnézem csak még várom a gls t mert idehoznak cuccot és azt viszem át cseszlovákiába....

van gasgas od? ha nincs minek ide irogatsz...
látom beálltál KTM konstruktőrnek
bibibiii.. nekem van Rockstar-os ...szikla-csillaga matricám és nagyon vigyázok rá... csak botba járok vele..
Na bameg a jó kis motorex matricát összebaszod
Meg a szürke farokvédőt is erről ismerem meg a motorod

Ez a falacska az átugrós rész, vagy ez a feljáró végén fellépő?
Egyébként csinos főleg ha menni kell előtte felfelé egy csomót és már nuku lendület a végére
amúgy elvittem a lánckeréktengelyt egy gépész szakibácsihoz. kiderült egy lényeges dolog. a tengely végében nem egy 5 centis tömör dugó van! hanem egy 1centis alu pogácsa. ami csak sár ellen van benne. viszont 5 centi mélyen van benne egy saját anyagából hagyott gát. hogy ne eresze ki az olajat. mi meg azt hittük palival hogy egy hosszu erősitő acél van belesajtolva.és ütüttük dornival mint állat! lófaszt. kifurta az öreg a dugót, és már csinálja bele az acélperselyt 8 as menettel. csapágyragaccsal bele lesz szoros illesztéssel téve. megy rá egy pogácsa, ami egy csavarral felszorítja a lánckereket. az eredeti zégeres cucc is a helyén marad. csak így nem mozog majd a kerék ami miatt elfosta az olajat rendreés szétverte a bordázatot egy év alatt. plusz alatta marad majd a zsír is. remélem jólesz.
csaó zoz. csak érdeklődés. szerinted ki tudod majd keresni az árakat? a listáról amit küldtem. emailban. illetve tudtok e szerezni visecó dugót ebben a méretben. 66.34 alapméret. kétgyürüset. pinktől nem kell semmi. hitvány replikákat árul. gyárival megyegyező de asóbb minőségi osztályuak. amúgy kezdek kigyónni a vertexből. rohadt keveset bir ki. bocs hogy nem politikai íromány.
arra jo a gyorskötöző..

a vastag matrica se ér lofaszt se , max a lengővillán ott jo...

idomon tovább rajt marad a vékony... de a lejobb a semmi..
matricásak és vigyázunk hogy meg ne kopjon