Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez világos,hogy kiknek köszönhetem és miért, azt, hogy tudok motorozni! én nem vagyok egy nagyon kíváncsi ember,az sem érdekel,hogy vannak-e ufók...egyszerűen leszarom..tudod a tabletta amit te is szedsz
peace
Nade hova aludná mán,nálam még a tyúkok is kukorékolnak
Nem kapokodokolok vele
Hopp-hopp kéne nekem átírni programot,majd megkíne beszíni hogy smint lehet,meg a piszkos részit
na befáradtam ettöl... elmetem aludnyi...
pffff... gecsa, ez volt az a beszolás amikor ha csöndbe maradsz okosabb maradtál volna.....

te jáártál iskolába különben.., fizika orákra bejártál? , az egész szaros motorod fizikai alaptételeknek köszönhetöen működik,és hogy a tudomány eljutott idáig azt is azoknak köszönheted... te nagyon sötét...

tényleg lödd fejbe magadat is.
tény hogy nagyon földöntuli a dolog....

és nem mellesleg szerintem iszonyat érdekes távlatokat nyit... mindig is sejtettük hogy vanak olyan dolgok amik mai tudásunk szerint egyelőre felfoghatatlan... amik átirják a fizikai ,csillagászati ,világ egyetemröl alkotott elképzeléseinket ... na most elkezdődött ....

mondjuk az is tény hogy eddig nem volt ilyen kutato bázis mint a CERN ami a világ jelenlegi legfejletebb és legnagyobb kutato intézete...
jahh Dew , , irtam már neked, ha nem tetszik nekik majd nem olvassák el, ahogy Viktor oldalas összefüggéstelen irásait is kihagyja a többség olvasásilag...

vagy nem mondod hogy te el szoktad olvasni? na ne...
johh sorry kimaradt a k, betü...
nézed a hiradot szankciot akarnak illetve nem kapunk eu. hitelt-támogatást
nem kell kapkodni haloka
legutobb szombaton voltam a szep idoben

sc12 kuuuuuurva jo,mondjuk ezt tudtam is,azert sikerult vele pofara esnem nem a gumi hibaja,ugy csuszott mint a szappany es sokkk volt a tempo
ezek szerint már jársz motorozni
S milyen az S12-vel a tapasztalat?
olyasmi de papírom az nincs róla viszont talán ehhez értek a legjobban
lassan cseres lesz a Pirelli hatul is
elfer a gumi,mar 2x a sc12 t koptattam
Mi vagy te?Programozó?
Előnye is van a dolognak, felszabadult időd amit itt cseszel el előtte Belegondolok, ha bezúznák a számítógépeket, hű mennyi időm lenne hirtelen , csak tudnám mit dolgoznék akkor

Remélem a gumi nem foglal sok helyet, még azóta sem jártam Pesten, s ebben a hónapban lehet nem is megyek.
na de kérdem én?mi a tökönek kell ilyen faszságokkal kutatni mer erőt,pénzt fordítani ilyen feltalálásokra?kit érdekel hogy van gyorsabb a fénynél...eddig is így éltünk...ettől még nem fogunk megváltozni...
köszönjük,ügyesek,írjanak be egy pirospontot az ellenőrzőbe!
mindet tarkónlőném!miért van erre szükség?
oktondi 24éves kölyök vagyok de akkor is...mikor hallottam a tévében(nem az rtl-en) már akkor is felbaszott
No ugyeimet inteztem.....

na jo nem volt netem
Na ez is jó téma , de nem írásban
Üdv! Veled mi történt, elraboltak fénysebességgel az UFO-k?
eljen a jo lucskos punci!
Na bameg lehagytad az ANTIGASGAS feliratot az elejéről
Zarándunknak lehet igaza van, másutt kéne ilyenekről beszélgetnünk, mert őket kurvára nem érdekli és sok a "szemét" amit ki kell hagyniuk olvasgatás közben.
Bár azt kéne kinyomozni, hány ember van akit érdekel a GG fórumban más is, ami nem csak GG és hány olyan akinek herótja van tőle Bár eddig csak Zarándol meg Szalajtós jelezte a herótot, többiek?
Részemről szívesen témázok ilyenekről is, de ha ez zavar embereket akkor ne itt, tuti meg lehet dumálni máshol is. Esetleg nyittassunk Politika fórumot, vagy írjunk az RMX be ott úgy is alig írogatnak
Vélemény?
ez mar foldon tuli dolog,en beerem egy foldi 2kerekuvel is