Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben!Majd lesz rá időm,pontosítunk.
Két székely vágja a fát télen, rohadt hidegben: - Te koma, hol van a füles sapkád? - Amióta balesetem volt nem hordom! - Milyen baleseted volt? - Megkínáltak pálinkával és nem hallottam.
Látom elmenekült mindenki , akkor megyek is
Holnap, péntek szabi így kevesebbet fogok szemetelni a fórumba
Rendet kell már vágni a műhelyben, mert akkora a kupi, hogy a 21 colos első kerekem se találom
További szép estét!
xc 12 michelin

csak ezek a nemberek osszezavarnak teljesen
Most esett le, hogy lehet nem is ugyan arról a gumiról beszélünk
SC12? A Michelin S12? Vagy ez valami más?
Orbánnal közlik, hogy a bélyeg, amely őt ábrázolja, rossz minőségű, ugyanis nem ragad.
Viktorunk bemegy a postára, beáll az emberek közé és megkérdezi az atyafiakat, hogy igaz-e, hogy nem ragad a bélyeg. Azok bizonygatják, hogy nem ragad.
Vesz is rögvest Viktor egy bélyeget, ráköp, egyből odaragad.
Erre megszólal mellette az egyik atyafi:
- Jaaa, hogy arra az oldalra kell köpni?
Jelentkezek kutatásra, felkutatom az endúróval a járható terepet kis hazánkban, támogat valaki?
GPS-be rögzítem az eredményt, kézzel fogható is lesz
ANTIGASGAS
Minden tudománnyal baj, hogy szűk látókörű, csak a saját szakmáját vagy azon belül a saját területét látja, de ennek ellenére nagy dolog szerintem ez a gondolat sebességgel közlekedő részecske felfedezés
Üdv Mester!
Nagy vonalakban lerajzolhatnád mi a pálya , emailben mondjuk, vagy telefon.Telefont adok emailben, emailcím az adatlapomon, email jobb mert át tudom rágni, lassan vág az agyam
Aztán ha akad kérdésem, akkor küldöm/megbeszéljük. Anyagi része simán haveri cserebere alapon pénz nélkül, ha meg már nagy munka úgy se tudom bevállalni, mert nincs rá energia
Átírás az nem szokott menni, mert a forráskódot nem adják a piszok programozók bár így látatlanban passz, lehet nem is beszélgetem azt a nyelvet, amiben át kéne írni akkor meg nem fog menni, de majd pontosítjuk és kiderül.
Skacok én csak kompromisszumot próbáltam keresni, hogy mindenkinek jó legyen, de ha jó így is, akkor nem szóltam
Jó estét!
az a baj a fizikusainkal hogy...szűklátókörűek..nézd ezt a belső földet is ..nem is hiszik..
d ott a piramisok.. há hogy épitették..kézzel meg emelőkkel.. na persze...egy 5tonnás kis követ...fel magasra..olyan magasra...
a fizikusok ezt is megmagyarázzák...
de nem kell beszarni..pl a kétüteműek működési elvét nem befolyásolja..meg a ktm 525ét sem..a az új 2013as kátélyemeknek azért már vannal félnivalójuk akárcsak a devizahiteleseknek

pl az s12 vs sikszdalyzi gumik változatlanok maradnak...
és ov is itt marad nekünk

ez kb olynam int mokor a sugárzást nézték röntgen ...a többiek csak nem láttak semmit.. mari kuvik meg ..bele is pustultak a sok tudatlanságba...
amerika meg annó még reklámozta is az atombombát milyne fasza..
ez a tudomány fog megremegni alapjaiban..
az az igazság alapjaiban véve fingunk sincs az egész világegyíetemről..a dimenziókrók..meg semmiről..egy dolgot tudunk...
a 2tély az a filyús motor a 4t meg a ..lányosmotor
lyaúl mondom BB
Menönk a főd belsejibe motrotolni?Me má unom a gyerek ujjaira nyomkodni 4 másodpercenként a tejszínhabot
vagy négy oldalt sikerült átugranom...hmm
húú mennyit írtatok...átugrottam pár hozzányúúlást ....most mehetek vissza
na este...jó ez a svájci téma...amúgy több hónapos sztori...csak most mivel a tudomány elmehet miatta a picsába nagyon ellenőrzik ...ill. be akarják bizonyítani hogy nem is jók a mérések.....

és ha tuti a balhé akkor tényleg egyik legnagyobb volumenű dolog ami az emberi életben előfordul.....sőt tényleg megbaszhatjuk a fizikánkat ha ez bejön.....
most einstein megy a levesbe nemrég meg energiamegmaradástörvény ment ....
merre motorozztál ma ronisz a komisz?
csak ne swályzban ?a földalatti kutakodóriumban?
de tényel egyedül voltál,? vagy vittél tanulót is?
mesélj mi itt segged környékén csak álmodunk a motorzásról.. szali jött ma meglátogatott és edjütt álmodoztunk...
meséld el hogy megvalósíthassuk...plíííz
szali küldj már sms a cimmel..majd rád hivat kozsó-m..és mondom hogy majd te kifizeted nekik
tényleg blokkvédő mit birna ki ilyenből?
erről szó nincs te...
csak ha nem gond nem olvasom végig..de azért mért ne irhatnád le a gondolataid..de azért fékezz mindenre nem bizotos hogy lyaúl reagálnánk
mer kit is érdekell az hogy a ktmszutyok felújítódik ..mega buzik a hegyekbe bénáznak...
akit érdekell elolvassa akit ne mátsiklik..
csak anyi a lényg ha jobban érdekel la politika mint az endúró akkor egy másik fórumban több megértő ..és figyelő szemre talál..én bennetek találtam meg azt a kiteljesedés amivel a helytelnírási tudásom csiszolhatom és ezért zooo-lika sem tud eltántorítani
Miért a bibliában hány millió ember hisz?Pedig azt is ember írta Kitudja mi volt meg mi lesz ja és hogy mi van még a világban.
Jó estét !

Zoozee , küldtem képeket a km.óráról ...email

köszi
a kutatuktol,kutatastol nem szabad sajnalni a penzt,johogy nem kezzel foghato az eredmeny
látod bálint tudsz te okosat is írni..se armaggggeddón se bankilaúfaszság..de már a fény sebességét leredukálod ezredével?
már bukik az általános iskolai fizikatudásod
elfelejti maki is kólvála sokat számít a közeg..mert a közegnek van ellenállása.
kérdezd zozit a közeg meg akarja állítani éz meg ellenáll. na ez a közegellenállás
szaúvan a légkörben a fény tökre belassul mert csak 227ezerkilóméter tesz meg secundumonként a csak a vaákumban 3száz1000 km/s!
szaúwal a bálintunk fizikai alapjai ..megremegtek

félretéve a viccet..
hogy lehetnek korunk fizikussai olyan idióták hogy azt mondják a fénynél nincs gyorsabb a föld meg lapos..mer mé ne lehetnea fénynél gyorsabb valami..mondok erre egy példát:
épp arra gondoltam mingyá befosok még felsem tudtam kapcsolni a lámpát a budiban és már befostam.
mi a tanúlság
a fos gyorsabb mint a fény vagy a gondolatot fostam nyakon

1/2re (vagy 0,5re vagy csak egyszerűen :félre a thréy..fával..
már hangszóró meg csubakka is tudták hogy van a fénynél gyorsabb dolog..a millenilyum fancón..
az űrbolyhókban meg volt:
fénysebesség..elképzelhetetlen sebesség végtelen nagy sebesség(na ennél már biztos nincs nagyobb )
csak a megállásssal volt a baj nem szabad csak úgy lelassitani a végtelen nagy sebességről... szegény kapitány

szali hol ez a kajakos théma..majd mondom hogy te kűdté oszt aggyanak de tüstént 60nm kevlárt meg 300liter gyantát...(nem a lábsörtémhez kell..mer ahhoz ennyi kevés lene)csak 30blokkvédőt akarok csinálni.
de most ezen nem tudok napirendre térni..gyorsabb a fénynél és nem tudták hogy ..ez mi az?. . . .