Két székely vágja a fát télen, rohadt hidegben: - Te koma, hol van a füles sapkád? - Amióta balesetem volt nem hordom! - Milyen baleseted volt? - Megkínáltak pálinkával és nem hallottam.
Látom elmenekült mindenki , akkor megyek is
Holnap, péntek szabi így kevesebbet fogok szemetelni a fórumba
Rendet kell már vágni a műhelyben, mert akkora a kupi, hogy a 21 colos első kerekem se találom
További szép estét!
Orbánnal közlik, hogy a bélyeg, amely őt ábrázolja, rossz minőségű, ugyanis nem ragad.
Viktorunk bemegy a postára, beáll az emberek közé és megkérdezi az atyafiakat, hogy igaz-e, hogy nem ragad a bélyeg. Azok bizonygatják, hogy nem ragad.
Vesz is rögvest Viktor egy bélyeget, ráköp, egyből odaragad.
Erre megszólal mellette az egyik atyafi:
- Jaaa, hogy arra az oldalra kell köpni?
ANTIGASGAS
Minden tudománnyal baj, hogy szűk látókörű, csak a saját szakmáját vagy azon belül a saját területét látja, de ennek ellenére nagy dolog szerintem ez a gondolat sebességgel közlekedő részecske felfedezés
Üdv Mester!
Nagy vonalakban lerajzolhatnád mi a pálya , emailben mondjuk, vagy telefon.Telefont adok emailben, emailcím az adatlapomon, email jobb mert át tudom rágni, lassan vág az agyam
Aztán ha akad kérdésem, akkor küldöm/megbeszéljük. Anyagi része simán haveri cserebere alapon pénz nélkül, ha meg már nagy munka úgy se tudom bevállalni, mert nincs rá energia
Átírás az nem szokott menni, mert a forráskódot nem adják a piszok programozók bár így látatlanban passz, lehet nem is beszélgetem azt a nyelvet, amiben át kéne írni akkor meg nem fog menni, de majd pontosítjuk és kiderül.
az a baj a fizikusainkal hogy...szűklátókörűek..nézd ezt a belső földet is ..nem is hiszik..
d ott a piramisok.. há hogy épitették..kézzel meg emelőkkel.. na persze...egy 5tonnás kis követ...fel magasra..olyan magasra...
a fizikusok ezt is megmagyarázzák...
de nem kell beszarni..pl a kétüteműek működési elvét nem befolyásolja..meg a ktm 525ét sem..a az új 2013as kátélyemeknek azért már vannal félnivalójuk akárcsak a devizahiteleseknek
pl az s12 vs sikszdalyzi gumik változatlanok maradnak...
és ov is itt marad nekünk
ez kb olynam int mokor a sugárzást nézték röntgen ...a többiek csak nem láttak semmit.. mari kuvik meg ..bele is pustultak a sok tudatlanságba...
amerika meg annó még reklámozta is az atombombát milyne fasza..
ez a tudomány fog megremegni alapjaiban..
az az igazság alapjaiban véve fingunk sincs az egész világegyíetemről..a dimenziókrók..meg semmiről..egy dolgot tudunk...
a 2tély az a filyús motor a 4t meg a ..lányosmotor
lyaúl mondom BB
na este...jó ez a svájci téma...amúgy több hónapos sztori...csak most mivel a tudomány elmehet miatta a picsába nagyon ellenőrzik ...ill. be akarják bizonyítani hogy nem is jók a mérések.....
és ha tuti a balhé akkor tényleg egyik legnagyobb volumenű dolog ami az emberi életben előfordul.....sőt tényleg megbaszhatjuk a fizikánkat ha ez bejön.....
most einstein megy a levesbe nemrég meg energiamegmaradástörvény ment ....
merre motorozztál ma ronisz a komisz?
csak ne swályzban ?a földalatti kutakodóriumban?
de tényel egyedül voltál,? vagy vittél tanulót is?
mesélj mi itt segged környékén csak álmodunk a motorzásról.. szali jött ma meglátogatott és edjütt álmodoztunk...
meséld el hogy megvalósíthassuk...plíííz
erről szó nincs te...
csak ha nem gond nem olvasom végig..de azért mért ne irhatnád le a gondolataid..de azért fékezz mindenre nem bizotos hogy lyaúl reagálnánk
mer kit is érdekell az hogy a ktmszutyok felújítódik ..mega buzik a hegyekbe bénáznak...
akit érdekell elolvassa akit ne mátsiklik..
csak anyi a lényg ha jobban érdekel la politika mint az endúró akkor egy másik fórumban több megértő ..és figyelő szemre talál..én bennetek találtam meg azt a kiteljesedés amivel a helytelnírási tudásom csiszolhatom és ezért zooo-lika sem tud eltántorítani
látod bálint tudsz te okosat is írni..se armaggggeddón se bankilaúfaszság..de már a fény sebességét leredukálod ezredével?
már bukik az általános iskolai fizikatudásod
elfelejti maki is kólvála sokat számít a közeg..mert a közegnek van ellenállása.
kérdezd zozit a közeg meg akarja állítani éz meg ellenáll. na ez a közegellenállás
szaúvan a légkörben a fény tökre belassul mert csak 227ezerkilóméter tesz meg secundumonként a csak a vaákumban 3száz1000 km/s!
szaúwal a bálintunk fizikai alapjai ..megremegtek
félretéve a viccet..
hogy lehetnek korunk fizikussai olyan idióták hogy azt mondják a fénynél nincs gyorsabb a föld meg lapos..mer mé ne lehetnea fénynél gyorsabb valami..mondok erre egy példát:
épp arra gondoltam mingyá befosok még felsem tudtam kapcsolni a lámpát a budiban és már befostam.
mi a tanúlság
a fos gyorsabb mint a fény vagy a gondolatot fostam nyakon
1/2re (vagy 0,5re vagy csak egyszerűen :félre a thréy..fával..
már hangszóró meg csubakka is tudták hogy van a fénynél gyorsabb dolog..a millenilyum fancón..
az űrbolyhókban meg volt:
fénysebesség..elképzelhetetlen sebesség végtelen nagy sebesség(na ennél már biztos nincs nagyobb )
csak a megállásssal volt a baj nem szabad csak úgy lelassitani a végtelen nagy sebességről... szegény kapitány
szali hol ez a kajakos théma..majd mondom hogy te kűdté oszt aggyanak de tüstént 60nm kevlárt meg 300liter gyantát...(nem a lábsörtémhez kell..mer ahhoz ennyi kevés lene)csak 30blokkvédőt akarok csinálni.
de most ezen nem tudok napirendre térni..gyorsabb a fénynél és nem tudták hogy ..ez mi az?. . . .
Holnap, péntek szabi így kevesebbet fogok szemetelni a fórumba
Rendet kell már vágni a műhelyben, mert akkora a kupi, hogy a 21 colos első kerekem se találom
További szép estét!
csak ezek a nemberek osszezavarnak teljesen
SC12? A Michelin S12? Vagy ez valami más?
Viktorunk bemegy a postára, beáll az emberek közé és megkérdezi az atyafiakat, hogy igaz-e, hogy nem ragad a bélyeg. Azok bizonygatják, hogy nem ragad.
Vesz is rögvest Viktor egy bélyeget, ráköp, egyből odaragad.
Erre megszólal mellette az egyik atyafi:
- Jaaa, hogy arra az oldalra kell köpni?
GPS-be rögzítem az eredményt, kézzel fogható is lesz
Minden tudománnyal baj, hogy szűk látókörű, csak a saját szakmáját vagy azon belül a saját területét látja, de ennek ellenére nagy dolog szerintem ez a gondolat sebességgel közlekedő részecske felfedezés
Nagy vonalakban lerajzolhatnád mi a pálya
Aztán ha akad kérdésem, akkor küldöm/megbeszéljük. Anyagi része simán haveri cserebere alapon pénz nélkül, ha meg már nagy munka úgy se tudom bevállalni, mert nincs rá energia
Átírás az nem szokott menni, mert a forráskódot nem adják a piszok programozók
d ott a piramisok.. há hogy épitették..kézzel meg emelőkkel.. na persze...egy 5tonnás kis követ...fel magasra..olyan magasra...
a fizikusok ezt is megmagyarázzák...
de nem kell beszarni..pl a kétüteműek működési elvét nem befolyásolja..meg a ktm 525ét sem..a az új 2013as kátélyemeknek azért már vannal félnivalójuk
pl az s12 vs sikszdalyzi gumik változatlanok maradnak...
és ov is itt marad nekünk
ez kb olynam int mokor a sugárzást nézték röntgen ...a többiek csak nem láttak semmit.. mari kuvik meg ..bele is pustultak a sok tudatlanságba...
amerika meg annó még reklámozta is az atombombát milyne fasza..
ez a tudomány fog megremegni alapjaiban..
az az igazság alapjaiban véve fingunk sincs az egész világegyíetemről..a dimenziókrók..meg semmiről..egy dolgot tudunk...
a 2tély az a filyús motor a 4t meg a ..lányosmotor
lyaúl mondom BB
és ha tuti a balhé akkor tényleg egyik legnagyobb volumenű dolog ami az emberi életben előfordul.....sőt tényleg megbaszhatjuk a fizikánkat ha ez bejön.....
most einstein megy a levesbe nemrég meg energiamegmaradástörvény ment ....
csak ne swályzban ?a földalatti kutakodóriumban?
de tényel egyedül voltál,? vagy vittél tanulót is?
mesélj mi itt segged környékén csak álmodunk a motorzásról.. szali jött ma meglátogatott és edjütt álmodoztunk...
meséld el hogy megvalósíthassuk...plíííz
tényleg blokkvédő mit birna ki ilyenből?
csak ha nem gond nem olvasom végig..de azért mért ne irhatnád le a gondolataid..de azért fékezz mindenre nem bizotos hogy lyaúl reagálnánk
mer kit is érdekell az hogy a ktmszutyok felújítódik ..mega buzik a hegyekbe bénáznak...
akit érdekell elolvassa akit ne mátsiklik..
csak anyi a lényg ha jobban érdekel la politika mint az endúró akkor egy másik fórumban több megértő ..és figyelő szemre talál..én bennetek találtam meg azt a kiteljesedés amivel a helytelnírási tudásom csiszolhatom és ezért zooo-lika sem tud eltántorítani
Zoozee , küldtem képeket a km.óráról ...email
köszi
már bukik az általános iskolai fizikatudásod
elfelejti maki is kólvála sokat számít a közeg..mert a közegnek van ellenállása.
kérdezd zozit a közeg meg akarja állítani éz meg ellenáll. na ez a közegellenállás
szaúvan a légkörben a fény tökre belassul mert csak 227ezerkilóméter tesz meg secundumonként a csak a vaákumban 3száz1000 km/s!
szaúwal a bálintunk fizikai alapjai ..megremegtek
félretéve a viccet..
hogy lehetnek korunk fizikussai olyan idióták hogy azt mondják a fénynél nincs gyorsabb
épp arra gondoltam mingyá befosok még felsem tudtam kapcsolni a lámpát a budiban és már befostam.
mi a tanúlság
a fos gyorsabb mint a fény vagy a gondolatot fostam nyakon
1/2re (vagy 0,5re vagy csak egyszerűen :félre a thréy..fával..
már hangszóró meg csubakka is tudták hogy van a fénynél gyorsabb dolog..a millenilyum fancón..
az űrbolyhókban meg volt:
fénysebesség..elképzelhetetlen sebesség végtelen nagy sebesség(na ennél már biztos nincs nagyobb
csak a megállásssal volt a baj nem szabad csak úgy lelassitani a végtelen nagy sebességről...
szali hol ez a kajakos théma..majd mondom hogy te kűdté oszt aggyanak de tüstént 60nm kevlárt meg 300liter gyantát...(nem a lábsörtémhez kell..mer ahhoz ennyi kevés lene)csak 30blokkvédőt akarok csinálni.
de most ezen nem tudok napirendre térni..gyorsabb a fénynél és nem tudták hogy ..ez mi az?.