segíthettél volna tegnap,szétszedtem a kocsimat és kicseréltem a kettős tömegű lendkereket..még azt a szopást darabokra hullott benne a sok rugó és rángatott mint egy taliga..sok fej feletti emelgetéstől meg csavarozástól izom lázam van..este 9 re lettem kész
na végre valami reakció te gasgas állat! nem szoktam lefuttani a lánckereket úgy mint viktor :)) időben cserélgetem. egyébként a 15 ezer az igen baráti. remélem az üzenetben is anyi lesz :) álltalában később fel szokott bruttósodni minden szépen ahogy illik a 15 ből húszlesz a 100 jurcsiból meg 150.... mire idehozza a postás.
nem jó a vastag fogaskerék ill a feszített cuccli....mert leköpi a seegert új gépeken is hajszál híjján laza a cucc....amúgy nem szokott ez probléma lenni ezeknél..ritka mondhatni már csak a kopott tengelyűeknél van eme jelenség 23 millió kilométer megtétele után...vagy homokba két kör ....de ahogy kopik a tengely és a hosszirányú játék is nő évek alatt és lehet ez is baj ott már..
meg ha sokáig használják a fogaskereket ajkkor ha belenézel a bordák már nem párhuzamosak hanem hordóalakúra kopottak az oldalbillegés miatt...és ez remeg és feszegeti le a zégert még kéccerannyira mint szabadna..és ezáltal hullámosan fut vibrál és az olajat is nehezebb tömíteni belül az o-ringnél...
szóval ezek összeadódva hatnak ennyire tragikusa...
lehet azt rakok bele. de jól körbejárom előtte ezt a méretezést mert itt egyből megszorult a vösnerrel az uj 300 as. akor magyarra fordítva nem 66.34 kell bele hanem 66.33? wösnerből.
egyébként folyton ezen agyalok. most azis megfordult a fejemben ,hogy csúszott a kuplungom és nem adta rá az erőt. kipörögni kipörgött rögtön. akkor meg túlpörgött. ha lejjebb engedtem a gázt akkor csinálta azt a lehervadást. ha belekuplungoltam akkor kezdte a kínlódást. na mindegy csak agyalás. majd összerakom aztán kiderül . belül nincs neki baja az a lényeg. max amit kívülről is tudok szerelni. viszont az öreg szaki kibaszta a párába a blokkfelemet benne a főtengelycsapággyal.. lehet elmegyek és beleteszem egy dobozba mielőtt az is berosdásodik.
na erre se gondoltam még ,nem hülyeség. de akkor így a zéger az felejtős lesz. mert oda se fér. mondjuk elég egy fél fogaskerékvastagság is. ha rá van heggejtve. azt eredeti baj az volt hogy seszó sebeszéd legyengült a motor. elment az ereje. most viszont szétszedve még nem jöttünk rá mi okozza. már 2 szaki is megnézte. közülük az egyik az elég nagy szaki .most ott van hogy dobozba van az egész atomjaira szedve. állítólag bele kéne néznem a tompítóba is ... lehet el van dugulva vagy szétesve belül és az a baja. még azt nem néztem. majd átdugok rajta valami drótot. vagy átküldök rajta egy egeret.
esetleg gyújtás?
amúgy az új lánckeréktengely egy év alatt úgy néz ki mint az eredeti ami 6 évet ment. emiatt szívom a fogam. ráadásul nem egyszerű kicserélni sem mert blokk váltó szét stbstb.. ami ezzel jár.
volt..hogy nagyon ki volt kopva a tengely és egy kopott lánckeréknek a külsejét le szúrattuk és az újhoz lett hegesztve így vastagabb részen feküdt fel nem táncolt annyira a tengelyen...csak mondom hogy ez is egy kis segítség
Egyébként mi volt az eredeti baja a motorodnak, hogy már a membránra gyanakodtok?
Ha nem nyit ki az is baja lehet, de azt gyorsan észreveszed ha nem zár rendesen az már érdekesebb tud lenni, de én csak kókányolok, vannak itt szerelők is, inkább az ő hozzászólásaikat fogadd meg
hajtókar nekem is nyugi. meg vagy 100 db amiket pali belerakosgat évek óta . ezt csak én találtam ki unalmamban. mert akezemben volt egy pinkes vertex szürke dobozos .meg egy gyári ktm dobozos vertex. azonos méret..... ég és föld volt a két dugó! már a teflonozáson is jól látszott a különbség. egyébként olvastam dugókról ,hogy azonos márkának van vagy 3 különböző minősége. van valami replica dugó, meg van a racing meg valami alap szemét.. de ezt valaki más biztos jobban tudja. én nem vagyok szerelő! szóval viszavonom nem szidom őket isten ments! csak amit látam meg hallottam.... a vösnernél meg jól mondod egy századot le kel számolni de ezt a boltban nem szokták emlegetni! vegyed vigyed aztán szerejjed befelé...
végre valaki. néztük. sértetlen ,nincs kiszakadva. mi baja lehet még egy membránnak? amúgy gondoltam erre. de te vagy az első aki ezt említi. az öreg nem kispályás. azt mondta tutira bele lesz sajtolva az a persely. nem hegesztem egyenlőre :)) egyébként nem kel azt majd szarráhúzni. pláne hogy alatta marad az eredeti téma is.
Milyen illesztéssel tettétek bele a wössnert? Kovácsolt dugónak minimum +1 század kell az öntötthöz képest, azaz inkább 0,06 mint 0,05.
Nekem a pinkkel még nem volt bajom, ne hozd rám a frászt, most tőlük lett minden rendelve, hajtókar, dugó, stb.
meg ha sokáig használják a fogaskereket ajkkor ha belenézel a bordák már nem párhuzamosak hanem hordóalakúra kopottak az oldalbillegés miatt...és ez remeg és feszegeti le a zégert még kéccerannyira mint szabadna..és ezáltal hullámosan fut vibrál és az olajat is nehezebb tömíteni belül az o-ringnél...
szóval ezek összeadódva hatnak ennyire tragikusa...
a Tipusa : Palmo Venturino Xingyue XY150ZK.
uj ára 3600 eur.
esetleg gyújtás?
amúgy az új lánckeréktengely egy év alatt úgy néz ki mint az eredeti ami 6 évet ment. emiatt szívom a fogam. ráadásul nem egyszerű kicserélni sem mert blokk váltó szét stbstb.. ami ezzel jár.
vagy másik ország gyárában készül, és ezért más a doboz, esetleg a bevonat is eltér kicsit ránézésre , de attol lehet az anyagminőség tök ugyan az...
wössmer-röl még nem hallottam ilyet hogy lenne több féle belőle...
Ha nem nyit ki az is baja lehet, de azt gyorsan észreveszed
Nekem a pinkkel még nem volt bajom, ne hozd rám a frászt, most tőlük lett minden rendelve, hajtókar, dugó, stb.