Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most figyelem csak micsoda speci láncvezetőd van
Belenyaldosna az S12 a láncba?
hát igen .....elől soha más... mindíg az szigorúan...100% ban ..(eccer volt fent egy hétvégére elöl egy mitasc19 ...hazaértem eldobtam )kutyaszar ..estem keltem ....
hátul néha volt más..de 70 % ban michelin s12 18x140......ide átlagba a terepviszonyoinknak az a jó gumi ...tol is fog is nem is esik le egy nap alatt..stb...

meg hátul volt rajta egy két sixdays...de az ebbe a vulkánba nem tol lófaszt se...kövesbe gyökeresbe néha elfogadnám de 5 méterrel arrébb már hánynék is tőle...úgyhogy nem kell fimes guma ..

aztán tolásban jó a c10 120x18 még abból elhasználtam /tunk párat....most, hogy újraindították a gyártását akkor is lementem kettőt debevallom jobbra emlékeztem...meg olajcserétől olajcseréig lejárom kb...úgy ,hogy 300 km környékén már át is fordítom ...s12 meg 2-2500 km et is elmegy .....persze azt is fordítom kéccer is ..sőt még a végefelé meg is szoktuk vágni még egy egy napra ..ha nem túl olyan a pálya ami igényli a bütyökmagasságot...ez általába tavaszvége nyár és nagyon ősz eleje ..akkor szoktuk elkaparni régi feleállapotú gumijainkat ..hogy szeonba friss legyen mindíg....
Mindig S12? Ezeket a FIM-es V kiképzésű endúró gummákat nem próbáltad még hátul?

Csak belegondoltam, ha ott valahogy át tudnék ugratni, szerintem a nézőket meg a szalagkorlátot a fákkal együtt tarolnám
Viszont a Mester kiszámolta, mekkora lendület is kell, hogy az akadály felett átrepüljön, de ne valamelyik fának, s még a kanyart is bevette

Egyébként tempós endúróban valószínű Knight mester verhetetlen
én ilyennel próbálok kapcsolatban maradni a szülőfölddel...
találd ki hogy nem tud motorozni .........

http://www.youtube.com/watch?v...
azt viszont nem igazán értem, hogy állt meg utána olyan gyorsba azon a talajon milyen gumi van ennek felrakva
milyen jó képeket találok ...zolikám pisil a kisdunába
Ezeket a vidiket még nem is láttam. Kiscsuka
http://www.sportmotor.hu/tagok...
ennyi
hamá ilyne szépen megcsinálktad a varrást..mé nem ragastrottad azt is le pauer téppel?
me igénytelen állat vagy?
megjön az új szpolyler szett és fekete pauertéppel leragsztom az egészet martica helyett..védi is fekete is
jyaú is.
azt szeretem dévid blálytba hogy nem egy agrasszív állat
hanem kettő
a bergen uggyan ilyen a lánckerék baszirnya..a kéktélyed fele anniyt nem ment mint a bergem és azon még nem hogy cserélni nem kellett hanem újszeráű állapotú a lánckeréktengely
jó hozzá kell tenni..én nem leszarom a gépet mert igénytelen és megbízható kéktélyem van kátélyem hanme 3-4 motorzásonként levettem a kislánckereket.. garafitos zsírba bearktam..körbe bekentem a zégernél is..és oda 3-4motorozás múllva még mindég ott volt egy kis zsír..ezek meg...
ó ez kéktély..
ó erre nem kell figyelni....az apátok kaszál..
fele annyi motorzás után:
évente új dugó. lánckeréktengely éves csere.. minden kuka 20üzóránként..mer occó kéttély mi
ezt nézzed dévid blályt ......

http://www.youtube.com/watch?f...!
úr isten te hazug..
én lefutom mi..?
na múltkor ott nyüszítettél mikor viliékkle voltunk hogy jaj nem is vettem észer hogy már nincsenek fogak a lánckereken..úr isten .hazudós hazudós..hányszor jártam már igy veled ..pöpec-gabec
bocs fél éve ...
de kicseréltem rögtön mert fontos a karcmentesség......így van egy éve és öröm vele elesni ...
ne írjátok le a ragsztás technikákat mert beszarsz olyat tudnak már a ragasztók...jó nem a technocol rapid....
jajj a matricám..... levágta egy feltekert drót....
igen ragasztás szar..hegesztés ér valamit..de majd akkor jövünk rá mikor kint leesik és kifolyik az összes olaja.és ott fog nyüszíteni mint egy 13 kilós újszülött varacskos desznóóó

csalesz..ööö..gabesz a scégergyűrút minden képp hagyd rajta!nme azért hogy lehet szar lesz a ragasztás..hanem mert biztos szart sem ér!
ja
Lemaradtál mert más fele írtál
bakker menniyt tudtok irni..egy kicsit lemaradok..egyből tessék
annyit irtok egy óra alatt mint más.... 60perc alatt
olvasom.....
S mi van benne? Hogy kell endúrózni, ala Swarcenegger ?
megjött a swarcenegger könyv