Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

facebukon kiírtam hogy felakasztani mindet..csak előtte elvenni mindenüket....kiváncsi vagyok lájkolják -E?
lehet hogy minket olvasnak a belső földböl is...? titokban ....

jo reggelt Vietnám... a titokban olvasoknak is..
reggelt uraim!
jó éjt
látom..be be jelentkezik
mxtibi london felett nyomja a gázt
jelen!
mindjárt kezdődik a Dakar
na itten vagyok....
Na huna mindenki?
hály béláim az úrban.
nézem a malyi téma...s12 vs szikszdélyzi
nálunk egy ember..kinek neve legyen...kender ..ákos 300x-wc vel löki.. hát ő s12vel megy mióta xc-w je van. soha nem soha nem panaszkodott rá...
ill voilt még itt egy két haver aki c-10 c18 kenda metzeller meg minden féle után s 12re váltott..azóta az sem vesz mást..

de pl robi meg father csak a sixdays-t vesz..előtte neki is volt más de mióta ez van nekik azóta ezt veszik.

én a kendáról hallottam sok lyaút.

azt mondják végre itt a várva várt thél..hétvégére -10 éccaka -1 nappal
még péntkere egy utolsó pályázást és utána itt a sznó..ez mint is jelent a csavaros gumival rendelkezőknek
meny csak
legyen is kötelesség tudatod mert sok jó csaj jár oda a suliba
nem csak belöktem a garászba azóta nemis láttam a motort de majd holnap megnézem de már megyekis aludni mert korán kelek
nézted mennyi benzined maradt?
az biztos h van baj a fejében 2010ben sóskúton kaptam tőle jópár kört, amit az művel a motorral
kurva rövidek a közvetítések,világ verseny rengeteg pénzel és alig közvetítenek belőle valamit..bezzeg a foci

húzhatnának maguk után egy labdát..rögtön közvetítenék végig
meee pitbulll ............

amúgy egy ilyen helyen nem baj ha az vagy ...
elég pitbulosan néz ki. följebb jön. a többiek kezdenek kifeküdni. meg iszapfűrdőket venni.
JJJÓÓÓÓÓ
néztem tegnap,nem mutatták valamelyik nap említették hogy jól megy azért ez valami...csak mennyen végig
na svitko 7 etapon is ma ...meg abszolútban is 7 .-dik.

remélem feljebb jön még a végéig