Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A jogi egyetem záróvizsgáján az utolsó két diák izzad a kihúzott tétele felett.
- Jöjjön kolléga! - szólítja az egyiket a professzor.
- Na kolléga... Tudja a tételt?
- Háát... Nem jut eszembe semmi. - válaszol a nebuló.
- Hát kolléga, akkor maga nem lesz kolléga.
- Professzor úr! Lehet egy ajánlatom?
- Halljuk!
- Ha fel tudok Önnek tenni egy olyan jogi jellegű kérdést, amire nem tud válaszolni, beírja az ötöst?
- Ilyen pofátlan kérés 40 éves tanári pályafutásom alatt nem volt, de lássuk!
- Rendben. Mi az ami egyben törvényes, de nem jogos, jogos de nem törvényes, és se nem törvényes, se nem jogos?
Pörögnek a kódexek, izzad a professzor úr, de nem tudja a választ.
- Rendben, megfogott, itt az ötös és takarodjon innen!
- Na, halljuk az utolsó mit produkál! - szólítja az utolsó diákot.
- Professzor úr... Én sem tudom ezt a tételt...
- Hát mi van ma itt? - fortyan fel a professzor.
- Rendben... Hallotta az előző diák által feltett kérdést?
- Hallottam - felel a diák.
- Rendben. És tudja rá a választ?
- Tudom.
- Tudja? Akkor ha megmondja, átengedem egy kettessel.
- Rendben. Szóval az, hogy a professzor úrnak van ugye egy 20 éves felesége, az törvényes, de nem jogos. Azt, hogy a feleségét az előző diák kefélgeti, az jogos, de nem törvényes. Az pedig, hogy ezért Ő most ötöst kapott, én meg kettest, az se nem törvényes, se nem jogos...
Hát itt kezdődik a baj.
Nekik ilyen még eszükbe se jut.
nem, ott..
Egyébként szevasztok
De ez nem a parlamentben volt idézet gondolom.

erről beszélek.....
na akkor most politizáljunk egy kicsit....

olvastam egy remek gondolatot... aminek minden szavával egyet értek márpedig azért mert csak igy tanulná meg az eljövendő politikai ,bármilyen vezetés hogy ezt nem lehet megtenni egy nemzet ellen....hogy büntetlenül csinálnak hazaárulo dolgokat...teljes vagyon elkobzás 100 év börtön!

az idézet.:

" véleményem szerint Magyarországnak sohasem lesz esélye a felemelkedésre amíg nem néz szembe önmagával, mi emberek nem nézünk szembe saját hibáinkkal és ezáltal azokat akik évtizedekig a zavarosban halásztak háborítatlanul, nem vonja felelősségre az ország, mindaddig feltámadásról nem beszélhetünk. Ez nem bosszúból szükséges, ez a tartó alapja egy működő gazdaságnak, nemzetnek, e nélkül csak további tévelygés , támolygás és lélegeztető gépen való leledzés marad számunkra és az eljövendő generációk számára."
nem is lenne dévid blályt ...
kösz első 3 (enduro, egy laza motorozás, motoroztunk) az még nagyon régi azokat ne is nézd csinálnék én újat csak nemjó a movie makerem folyton lefagy
Azökörállat! Komolyan megoldotta,nem bonyolította túl!
abban az esetben ha bent van a blokk és kintről szereled. kifúrod,mit csinálsz a behulló fémforgáccsal ami pont a főtengelycsapágyadba hulik be? na jó csak vicc volt persze ,hogy ki lehet szedni. de én most nem így szedtem ki... azt a módszert most inkább nem mutatnám be.
háhh ,hogy átugrotta..
fúrj érzéssel a szimeringbe egy 2-3 as lyukat csavarj bele egy facsavart és húzd ki amivel akarod...
miva...? te hüjevagy.? első lánckereket zsirozgatod 3 motorozásonként...

na menj a picsbe ,életembe nem hallotam még ilyet... fude zöödd...
azta miller hétszentségit, new s-12...
Frankenstein volt utoljára igy összefélcelve...

és töle van könyved...
ha egyszer beindul még a motorom lehet a legközelebbi uj gumi s12 lesz rajta. mipézér vesztegetik? orkoknál láttam halomba állt. déván is istenítette egy két arc. ráadásul jól is mentek .
fürge roka lábak, surrano kis árnyak...hipphopp...jön Vuk.
na eddig basztattam a motor alkatrészeket. szépen elmostam mindent és becsomagoltam újságba. csináltam egy képet telefonnal a hengerfejről. elég buzi kokszosodás van benne az égéstérben .egy fura alakzatban. az a baj ,hogy nem tudom feltenni netre. kíváncsi lennék ki mit mond rá.

a tompító nincs elbaszódva. simán átjárja minden. lefurkáltam a kuplungnál a fogaskereket rögzítő szegecseket. jól el vannak kopva azok a gumituskók. úgyhogy az is cserés lesz. remélem nem találok újabb bajságokat. zozi. szinte biztos ,hogy kel az a komplett tömítéskészlet. de az majd 2008 as ecx 250 hez kell a henger cuccai miatt. a többi meg úgyis azonos. borzalmas barmolással szedtem ki a főtengelyszimeringet. én nem tudom ,hogy akarjátok ti ezt kintről cserélni. így is necces volt ::.
Köszönöm a válaszokat és az okító infókat
Amit Raaaay től kaptam(ő megint eltűnt ) michelin sixdast 140 es nekem nagyon bejött hátra,
mondjuk ehhez kellet a centírozott kerék, különben bezabálja a láncot.
Bár S12 még sose volt hátul, ez igaz, majd próba, mert gondolom nem lehet drágább, mint egy michelin 6day.
az gyári cucc....

amúgy röhögni fogsz a mitas 120 as nyaldossa szét...
a 140 es michelin s12 nem csinál semmit

a titok abban van hogy ezeket máshogy számozzák....