a polifómról tudnék mesélni a kerékben. mikor vili kitalálta a szuper muzt. csőszigetelő anyagból. háháhá. én marha meg ki is próbáltam. kb negyed óra motorozás után elkezdett kifelé hullani a felni meg a gumi közül összemorzsolva a darája! szóval a gondolatát is kerüljétek el hogy valami idegen anyagot beletesztek. volt itt már szanberg féle traktorba való valami töltőhab is meg a faszom tudj még miminden.
de pl bálintnál olyan a talaj hogy egy retek ac.10es 19es gumival is ..akár hol... probléma mentessen lehet suhhani..na azzal a gumiva l itt a zarándban..már csúnyán leszoptam magam 2-3szor..ott a bakonyi sziklákon .....száraz poros szemétben ..meg hibátlanul vitt
ilyen ez a bakony kaman bear
mondjuk éves szinten 0,5 defektem van...a 18asból meg még egy sem vol..mondjuk az 0,35 éve van meg
szóval az évi 1500forintnak a fele..ha mindég új gumit veszek...és a 30000 forint az én szintemen.. nem is kérdés.. főleg ha azt nézzünk hogy nagyon ritka..agyon nagyon....50motorzásból ..1
ez alatt a többiek 1-2 múzt is kinyírnak...
de ez mindenkinek a maga döntése..akár csak az hogy s12 vagy sixdályzi vagy valami kenda vagy c-10..illve nekem a smetc-zeller mc öt..
egy a fontos ne 19es legyen mert az 90%nem baj de annam a 10%ban csúnyán be lehet karmolni én már csak tudom
hály bélályim..én most értem vissza..a kispályázás voltnem is léptem a nagyköreb sem az egy órát csak a felet..
első kátélyemes pályamnetnek azért nem volt rossz
bálint hát mesélj iszom szavalyid..sőtt ha nem mesélsz..nem jöhetsz többet ..milyne motorodis van..lya az nem jó ..akkor sem oszt kész csak ha regélsz egyet a sok nem motorzósnak
gumi..elsőzör is endúró 18as!most látni hogy a 18as egy buta nagy gumi vaskos bannonos mnt a fene.. a 19es meg 130as mégis snálydig ...kárcsú
endóróban...fogod a gumit ahogy déwid mindta csak!
itt ugrik a malyom a ...gumiba..szóval duplabelsős.. és a külső részt..a gumi meg a duplabelső között...egy tubus szikikonzsirral bekenni...0,3ra le lehet engedni a 120mc 5öst ugy hogy egy 110kilós barom is lehet rajta az sem koppantja fel !
a szelepnél le kell tekerni az anyát mint a simsonoknál....koppig..a papucsot jól meghúzni de nem gond ha forog is..mert a szilikon miatt ..nem tépi kia szelepet..ert a szilikonzsíra belsők és a külsők közt egyszerűen elcsúsznak egymáson...
a kicsípödés.. ott is a szilikon és nem tudja befogni a gumi..hanme lecsúszik kicsúszik és nem kicsípi..
ezt olyanoktól hallottam akik... nekem mondták.. .
én is megcsináltma igy azóta nem forog el mocskossul le lehet engedni...a hdefektes lesz akkor benyával le kel mosni a szilikonzsírt és lehet ragasztani...a szerelés is kiba könnyű..mert csúszik mint a lucskos pina
Érdekes, hogy ilyet lenyomnak a HÍRADÓban egyértelmű, hogy a jelenlegi helyzetben ettől felforr az emberek agyvize a kormány ellen, lehet pont ez a cél?
Egyébként tényleg elmehetnek a picsába ezzel a gondjukkal
Hasznos dolog de van sok más is, pl ez a Napfarm de rengeteg olyan dolog van már amivel elő lehetne állítani a szükséges energiát, s lehetne becsukni az atom és szénerőműveket, egy probléma van. Hogy ha ezekbe befektetnek, nem tudják olyan olcsón adni az áramot, mint az atommal vagy a szénerőművel, a népnek meg akkor nem kell, mert drágább...lásd Zöld tarifa kezdeményezés, pedig állítólag nem kamu
Látom megy a gumi téma
Haszna/ára viszonylatban nekem a következő vált be:
Sima belső, arra ráhúzva egy félbevágott másik sima belső és így beszerelve a külsőbe és rá a felnire, de lehet variálni, 2 vastag belsőt is. Nem mondom, hogy nem volt már defektem így, de nagyon ritka amikor akkora tüskét fogok, hogy a 2 gumit átszúrja, a kő kicsípés meg eddig a belsőig nem jutott.
ilyen ez a bakony kaman bear
szóval az évi 1500forintnak a fele..ha mindég új gumit veszek...és a 30000 forint az én szintemen.. nem is kérdés.. főleg ha azt nézzünk hogy nagyon ritka..agyon nagyon....50motorzásból ..1
ez alatt a többiek 1-2 múzt is kinyírnak...
de ez mindenkinek a maga döntése..akár csak az hogy s12 vagy sixdályzi vagy valami kenda vagy c-10..illve nekem a smetc-zeller mc öt..
egy a fontos ne 19es legyen mert az 90%nem baj de annam a 10%ban csúnyán be lehet karmolni
első kátélyemes pályamnetnek azért nem volt rossz
bálint hát mesélj iszom szavalyid..sőtt ha nem mesélsz..nem jöhetsz többet ..milyne motorodis van..lya az nem jó ..akkor sem oszt kész csak ha regélsz egyet a sok nem motorzósnak
gumi..elsőzör is endúró 18as!most látni hogy a 18as egy buta nagy gumi vaskos bannonos mnt a fene.. a 19es meg 130as mégis snálydig ...kárcsú
endóróban...fogod a gumit ahogy déwid mindta csak!
itt ugrik a malyom a ...gumiba..szóval duplabelsős.. és a külső részt..a gumi meg a duplabelső között...egy tubus szikikonzsirral bekenni...0,3ra le lehet engedni a 120mc 5öst ugy hogy egy 110kilós barom is lehet rajta az sem koppantja fel !
a szelepnél le kell tekerni az anyát mint a simsonoknál....koppig..a papucsot jól meghúzni de nem gond ha forog is..mert a szilikon miatt ..nem tépi kia szelepet..ert a szilikonzsíra belsők és a külsők közt egyszerűen elcsúsznak egymáson...
a kicsípödés.. ott is a szilikon és nem tudja befogni a gumi..hanme lecsúszik kicsúszik és nem kicsípi..
ezt olyanoktól hallottam akik...
én is megcsináltma igy azóta nem forog el mocskossul le lehet engedni...a hdefektes lesz akkor benyával le kel mosni a szilikonzsírt és lehet ragasztani...a szerelés is kiba könnyű..mert csúszik mint a lucskos pina
Én már mondtam hogy osszuk meg a kereket meg a költséget
nem azért hogy Gabikát egye a penész, hanem azért mert tavasz van...
aztán majd este mesélek olyan Viktorosat hogy melyik domboldalban hogy kanyarodtam....
na arra várhattok egy darabig
http://www.sportmotor.hu/motor...
Érdekes, hogy ilyet lenyomnak a HÍRADÓban egyértelmű, hogy a jelenlegi helyzetben ettől felforr az emberek agyvize a kormány ellen, lehet pont ez a cél?
Egyébként tényleg elmehetnek a picsába ezzel a gondjukkal
Én megyek a műhelybe motorozni, előkaparom már az alkatrészeket a kupiból
Ez a gyerek nem semmi, ha triált raknának a segge alá akkor hamar azzal is együtt menne a Toni Bouékkal színvonalban
Hasznos dolog
Haszna/ára viszonylatban nekem a következő vált be:
Sima belső, arra ráhúzva egy félbevágott másik sima belső és így beszerelve a külsőbe és rá a felnire, de lehet variálni, 2 vastag belsőt is. Nem mondom, hogy nem volt már defektem így, de nagyon ritka amikor akkora tüskét fogok, hogy a 2 gumit átszúrja, a kő kicsípés meg eddig a belsőig nem jutott.
megyek megkeresem zéét és kiülünk a kávézó teraszára sasolni a bőröket
rátenni egy centis ruhát polifombol egy vékony belsőre , és ugy összerakni hátul...
és most még egy..tenni egy vékony poli fom szivacsot előbb a gumiba és úgy a belsőt!..naa?
utolso 15 méter ugy rángattuk fel...