Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jozsikám, ezt már a multkor elmondtam neke,.. enyire figyeltél...?

amugy ugy ahogy Szalajtos Gabriella mondja villaszöget állit-hatsz vele.
jesssz..
erre hogy a kereskedő hogy áll hozzá nem tudok mit mondani... ezt egymásal kell megbeszélnetek..

én csak arra tudok tanácsot adni hogy személy szerint én mit csinálnák... biztos szétkapnám semmi perc alatt mert nagy baja nincs... utána bevinném nekik kézben a szar alkatrészt egy ilyet adjatok..köszönöm.. viszlát.

a tulfolyonak nem szabad nyomnia semmi vizet.. az meg szerintem simán sapka hiba.... tekerd le nézz bele a hűtönek abba a részébe ahová a sapka gumija feltömit, mert találkoztam már olyanal hogy kb 2-3 mm-es részen azt a peremet egy picit megette az oxidácio és máris nem tömitett le... simán csiszolopapirral semmi perc alatt orvosolhato...
ha még mindig csinálja akkor sapka csere.. lehet hogy ki van keményedve a gumi, szar a rugo.. 1-2 ezer ft-os tétel..
Itt a felének nincs gasgas-a,a másik fele meg csak ilyen műkedvelő turista,aki nem mer részt venni semmiféle kalandtúrába! Max a boltba jár kenyérér tejér,mint én.
Igazán nincs mit!
Amúgy tudtok valamit a Gas Gas kalandtúráról ?! Lesz-e idén ?
Kössz a bíztatást !
Nem kell befosni,majd megharagszik valaki más!
Már kezdtem megijedni. 1 napja járok fel a GG fórumra, és már azt hittem, hogy valakit már magamra is haragítottam.....
Ja,nem is bántódtam meg!
Az sem mindegy, hogy egy ember hogy áll neki a feladatához. Most a kedvre gondoltam. Ha szereti a munkáját akkor biztos, hogy jobban teljesít, mint aki nem szereti. Amúgy nem minden nepper ilyen, bár nekem nincs véleményem a dorogi nirvánáról
"Hivatalból" én nem nyúlok bele, dolgozzon vele akinek ez a dolga Tudom mit kell csinálni, ott a youtube, google, service manual abból okosodtam én is Csak érdekes, hogy egy márkakereskedő aki 1000+1 ilyen gépet kellett, hogy szervízeljen, meghasal egy ekkora "problémától". Illetve ilyen állapotban árulja. Mennyire nézhették át, kb semennyire. Vagy, hogy állítanak úszószintet fülre, saccperkb, mikor nem egy nagy dolog az egész. Süketelés az megy ez inkább a dühítő. Na mindegy egy esélyt adok így korrekt, visszaviszik, kendácsolnak, ha müködik a dolog marad, ha nem akkor irány a pénztár.
Karbival gebasz van az biztos, ezért fossa tele a powert. De ami aggaszt még ez a hűtőtúlfolyó csöpögés, azért annak sem kéne alapjáraton dolgoznia Vagy nálad, hogy működik?
Egyébként tetszene a gép. Rusztikusabb, mint a KTM, de sok olyan megoldás van rajta ami sokkal felhasználóbarátabb. Minden egyszerűen hozzáférhető, nem kell szétbombázni a gépet, ha valamihez hozzá kell férni. A hidrokuplung is nagyon királyságos. Szóval jó lenne ez, ha jó lenne...
Ha találkozok egy vadásszal, és ha látom rajta, hogy normális, akkor megállok és emberek módjára megbeszéljük a problémánkat. Ez az eseteim 99%-ban működni szokott, de ez erősen vadászfüggő .
Ha jön a Brandauer, akkor mivel fogsz hasítani, ha megszabadulsz az SX től? Vagy cserebere van tervben?
tudod állítani a villaszöget pár fokkal. kihuzod a tengelyt és 180 fokkal elforditva visszadugod. meglátod ha szétszeded a vilanyakat! csak próbálgassad. semmi eröltetés kalapács meg satu. anélkül is kijön a helyéről. nincsmit 5000.-
Nem bántásként akartam írni a kárörvendőt !
Nem vagyok kárörvendő,de ha régebben is olvastál volna ide,akkor tudnád hogy itt sokan vannak akik úgy kezdik hogy "az a baj". Aért nem tudok menni motorozni mert azabaj! Ahogy zoozee mondta: azabaj team!
Látom volt vadász VS motoros téma, felénk egyik társunknak hála megoldódott
Egyik srác apja vadász, le lett egyeztetve, meddig lehet motorozni, utána vadásznak így nem zargatjuk egymást. Ha extra eset van, szólnak, mikor hova ne menjünk.
Itt a mega-giga gépem ! Olyan fütyőkés
Ebben egyébként teljesen igazad van. Vadász is van normális,meg motoros is van köcsög.
Nekem teljesen mindegy hogy kinek milyen motorja van,csak haver legyen.
szerintem te vagy a tökéletes vevő megtestesítője! nem kell a motorom? az jóis!ugyen menyibe került ez a gizgaz? csak érdeklődés szinten. szerintem most vid vissza a motort és csinálj egy kúrvanagy balhét még talán nem késő
Estét!
Bakker mennyit írtatok na ezt már én se olvasom vissza, pedig nagy rajongó vagyok
Kárörvendő..
Amúgy én is az vagyok, de nagyon !
Nem mindem vadász köcsög és nem minden motoros rendes. Sajnos már találkoztam nem egy olyan enduros kolegával, akik emberszámba se vettek, mert nem KTM-em van. Ha segítségre lett volna szükségem ők tuti tovább mentek volna...
Pedig minek az ész,ha van erő!