hmm nemtudom...meglátjuk ...
.
fasza
nem a tökéletes..már a berghez képest..ami egyből felkapja a vizet ha rápattintom a gázt...ez a kátélyem meg kissé..úgy éreztem nem az igazi...szóval elkezdtem baszirgálni...
(187 ff kellett volna szerintem egyből..de nem volt itthon csak 190es...nem baj ...annó nyitották ki itt a dobokat a 2004excnek és azok a 39es karbival a 190es ff el lettek lyaúk..a kezem alatt..hajrá 190es
..szóval..legyen a gyári négyes súber..helyett
ez meg ötös.
....de nem vagyok egy bénabéla..karburálásban eddig mindel boldogultam ez a szupergép meg itten...szopat...
hangosab a kissebb csővéggel és jobban is veszi a lapot
zárojel bezárva
...na ha ez a kipuffi IS kicsit nyitott..nem lehet mindenki hülye(mondom akara 48as csövel van!).. tudomásul vetem hogy nem nagy az én kipufi csövem sem annyira..
!és megy is..de..most már tuti keveset kap..ami jót jelent mert ez meg a másik véglet lesz!.a jó megoldás valahol a 190/5 súber és a 182/4 súber között lesz!
..de í nem 190a ff...hanem ...csak gyári 185..(végül is a sok szenvedésből kijött egy + súber és kész..de kijött
)
nem torpan be semekkorát...+szépen forog is..héáromban közlekedve rápattintom a gázt és egyből ugrik mint atom ..jónak éreztem...karburátor alapjáratnak adtam egy +fél levegőt...)na ezt csúnyán be is nyaltam a hegyekben mer szarul indult a szopókban..ilyen kis csavarhúzó meg nincs nálam
.
)..de ez csak egy 510es finom kis ktm ami nekem volt már és... gyári 38as dobbal 2004esben gyár i karbival akkor még nem karburálgattam me fingom se volt hozzá..meg jaú is volt az úgy...nem volt ottan bajság vette szépen a lapot osz lyaúnapot..ez meg....
.
.
.
vagyok
szoval pl . az a sáros köves rész ahol én még bele se nyulok a kuplungba hanem másodikban alapjárat közeli fordulaton elporoszkálok felfelé ott a te ujjad már vibrácios előadást csinál a kuplung karon....
enyit az olajterhelésröl..