Chuck Norris apja az öreg énekes Chuck Berry. Felesége PokrivChuck Mónika, akinek van egy mostohafia: NemChuck Károly, és van egy kislánya, a JaniChuck Veca. Az ő kutyusa a DiChuck Buksi, a kedvencük pedig a Nem Chuck a 20 éveseké a világ című sláger...
hülyeség..itt nálunk (románba..)csak is krosszopkkal vagyunk..szali is meg én is ..sx ek..lyó a kerék az 18colos
a hosszú egyes..tutti endóróban..+ könnyű.. erős..lyaúl elfolyatható bár hol..és ha hozzáérek a gázhoz.. akkorát ugrik mint az ályró ha meghalja ovi beszédgyit
egy üzemóra egyenlő 5000x60 fordulat...remélem segitettewm..
magyarul mikor 30.000 elforogta a gép akkor húzz egy strigulát a papírra amire azt irtad előtte ..üzóra számláló..és az az egy
a másik maudszer.. a benyfogyasztást méred..ez mérhető egyszerű és hibátlan..de 2télynél..minek is számolod?
olajat kb 6-7motorozásonként cseréld..de ha meg megégeted a qplungal akkor ez egész lószart sem ér mert akkor azt az olajat már dobd is ki..szóval..nézegesd a benzint meg azt hogy mikor hogy gyilkolod és mikor már látod hogy az olajban lévő polimerek..nem elég teherbiróképességgel rendelkeznek..akkor csere..
ez meg kissé laboratóriumi..de ez a pontos..neked meg 6-7 motorozás lyaú lesz..bálint meg hogy csinálja?
ronis ez a te napod.. kérem a választ..téháeniksz
Tudom van egy SX250-ed rahedli pótalkatrésszel és felújított motorral Én is titkos olvasója vagyok a fórumnak ezért tudom nagyjából ki-kivel van
A gizgaz 450 volt. Na most árulom az EXC 250-ért. Bízunk a lehetetlenben Jött egy csere ajánlat EXC520-ra (540, Higashi, mindentutimindenjó) +350-ért. Na most a 6 kiló az meghaladja az ingerküszöbömet. Aki komolyabb szinten űzi az ipart annak megéri drágábbra is beruházni, nekem boltba/fagyizni járni, dombot mászni felesleges. Különben is krossz géppel endurózni nem szab Olvastam
riki majd hétfőn hillak..mi a hogy..ma voltam a fogdokinál..de ez hála sitennek nem a emergenci háuzból a rosszdoki... mer tök jól megcsinálta ..
nekiált.. szókok hogy nem oké.. erre beadta a inectilyonját... osz fél óra múlva mikor újra nekiált ..nó problem..
a lidokalyin hatott lyaúl is adta beeeeeeeööööööööööö..
le akalappal a gáááz gas fórumirók előtt!
ez a malyi témák.. kilályság
ronis csak ia okosat moind figyu oda kilencfan.
az hogy kátélyem ben otthon vagy =gasgasban is
minden ahogy ronisz a komisz mondja
a 125nél meg hiányzik az alapjárati levegőcsavarrról.. amelyik kicsavarodik mindég a gumigyűrú..ennyi.
megméred a menetet.. meg a kis kúpos tengelen hova kell és veszel bele egyet.. ott nem kap benyát szerintem ot csa ka lavegőt szabályzod..nem is kell olajáló gumi? talán
meértem ha a kátélyemes nem áll meg ..
az hogy a vadűászokkal igy vagy..az állat..valszeg mert még egy izgazival sem találkoztál..
én ha ződterepjárót látok.. szerencsésen hányok
edig ha megaállított valaki csak is köcsögölt
persze kint... ott meg imádom mindet..mind jaú fej.. tökre..nem magyar-stálylus
Na egy másik szakmai kérdés. Hogyan számoljuk az üzemórát ? Egy bizonyos fordulatszámtól számoljuk, vagy már az alapjárati igénybevételkor is számolni kell ?
A kereskedővel már lebeszéltem a dolgot (visszaviszi-megcsinálja) korrekt volt ilyen szempontból A másik szempont, hogy ha enyém a bolt,- tudott hibával - így nem adom ki a kezemből, mert rossz fényt vetít rám. (Beszéljen a gépésszel, ne velem - Hofi )
jól beszélsz , bár nem helyesen :) csinálnék! nem nák. vágod ? politikus vagy látom. egyébként most megy a rövid dakar! svitko életveszélyesen közel van a 4 helyhez! mindössze 1 percre! gyerekek ez oriási! ja és 10 percre van ha jól láttam a 3 helytől! ha hibáznak valami ö meg nem akkor basszátok meg nagyon durva lesz! hátha összejön neki! hajráá svitkóó!
de 60fokos szögnél meg már erőssen kell
magyarul 45-60 fok közt ha folyik az normális és kellő.
nem is vagy igazi lályker..... mostmár
a hosszú egyes..tutti endóróban..+ könnyű.. erős..lyaúl elfolyatható bár hol..és ha hozzáérek a gázhoz.. akkorát ugrik mint az ályró ha meghalja ovi
magyarul mikor 30.000 elforogta a gép akkor húzz egy strigulát a papírra amire azt irtad előtte ..üzóra számláló..és az az egy
a másik maudszer.. a benyfogyasztást méred..ez mérhető egyszerű és hibátlan..de 2télynél..minek is számolod?
olajat kb 6-7motorozásonként cseréld..de ha meg megégeted a qplungal akkor ez egész lószart sem ér mert akkor azt az olajat már dobd is ki..szóval..nézegesd a benzint meg azt hogy mikor hogy gyilkolod és mikor már látod hogy az olajban lévő polimerek..nem elég teherbiróképességgel rendelkeznek..akkor csere..
ez meg kissé laboratóriumi..de ez a pontos..neked meg 6-7 motorozás lyaú lesz..bálint meg hogy csinálja?
ronis ez a te napod.. kérem a választ..téháeniksz
A gizgaz 450 volt. Na most árulom az EXC 250-ért. Bízunk a lehetetlenben
nekiált.. szókok hogy nem oké.. erre beadta a inectilyonját... osz fél óra múlva mikor újra nekiált ..nó problem..
a lidokalyin hatott lyaúl is adta beeeeeeeööööööööööö..
ez a malyi témák.. kilályság
ronis csak ia okosat moind figyu oda kilencfan.
az hogy kátélyem ben otthon vagy =gasgasban is
minden ahogy ronisz a komisz mondja
a 125nél meg hiányzik az alapjárati levegőcsavarrról.. amelyik kicsavarodik mindég a gumigyűrú..ennyi.
megméred a menetet.. meg a kis kúpos tengelen hova kell és veszel bele egyet.. ott nem kap benyát szerintem ot csa ka lavegőt szabályzod..nem is kell olajáló gumi?
meértem ha a kátélyemes nem áll meg ..
az hogy a vadűászokkal igy vagy..az állat..valszeg mert még egy izgazival sem találkoztál..
én ha ződterepjárót látok.. szerencsésen hányok
edig ha megaállított valaki csak is köcsögölt
persze kint...
Kösz a tippet a túlfolyóra is