ez igy van minden vadász..ne megy köcsög hanme sok! minden motorosbuzi...buzi..é minden horgász.....vizhez kötött
nem felvenni nekem vannak vadász kolegáim még nem verekedtünk össze..mert engem nem birnak ...megverni pedig ezek itten sokan vannak
de mindig az ész gyöz az erő felett..mert mindég rályajönnek..okossan hogy velem ..csak a rövidebbet húzhatják...mondom mer okosak és nem az erő dönt hanem az ész..mer én meg ..csak azér nem verem őket össze mert...csak úgy nem osztom ki aki engem nem akar basztatni..szóval mondom én is okos vok
olyan hülye vagy ez kézen fekvő vol.. a végén már nem is olvasta mamásodikat mindég tudta..tudtam..dugtam..ööö...tudtam
ovi merénylélyét egy linkócinak kívjáka majd?
Én ezt nem értem! Megvettem a motoromat,másnap felültem,ugyanúgy indult,sőőőt még harmadnap se kellett vele szarakodni,csak menni! Mentem vele,élveztem,nem kellett vele baszódni egy percet sem!
Én is nemrég vettem egy GasGas-t, igaz csak 125 öst. Na lényeg a lényeg, hogy lementem, kipróbáltam, jól megy, nem csörög zörög, csak az első kerékcsapágyat kell benne cserélni, de ezt az eladó is mondta. Mondom O.K. elhozom a motort, az árban megegyeztünk. Aztán másnap ki akartam vele menni, valamint hozzá akartam szokni az új járgányhoz. Igen ám, de az istenért sem akart beindulni, vagy 30 perc franciázás után végre beindult... Így ment ez egészen 1 hétig, mire rájöttem ,hogy a levegőmennyiséggel van a baj. Beállítottam, tökéletesen indul, de amint megyek vele egy kört, foylton eltekerődik.... Na, és ez hogy lehet ?! ?!
amugy a power tulfojod is emiatt folyat szerintem...mivel ömlik a benya bele, és kimossa az olajos trugtyit a power fedél alol, mivel nincs benne semmilyen szimering vagy o-gyürü...
szerintem megszinük azonnal ha jo lesz az uszo szint...
eszembe jutott még valami, ugyan ezen a karbin aminek el volt törve a fém karja ami az usora ment, anyira kikoptatta az egyik oldalon a csap furatát hogy emiatt billegve működött.. az is fent akadt állandoan...
az orvosolva lett egy tizedes furoszárral, nagyobbra felfurva es az belerakva.....
valamit jol el baszkuráltak abban a karbiban az biztos..
amugy nem nagy történet, ha láttál már és csináltál is hasonlot ugyan az a keihin pwk 38 van rajta mint a ktm 250-300-on.
én szétszedném a helyedben... minden kiszed kifujat levegővel..és alapbol elkezdeni nézegetni hol a bibi...
volt már olyan hogy el volt törve az uszonak a fém lába mert valaki egyszer szarul be eröltette a helyére azt a kapilláris csövet ami az uszoházbol jön fel ferdén...
erre fogta a marhája és kiegyenesitette , holott gyárilag kb 45 fokban áll és ugy kell oldalrol becsusztatni...
lehet nálad is hasonlo a probléma, bár távjavitani elég nehéz...
aztán lehet egyszerü kis szösz a tű alatt, esetleg valami sérülés ugyan ott...vagy az uszoszint van elállitva nagyon...
főfuvoka miatt sosem fog folyatni, miért tenné, nem az a dolga, csak az átáramlo benya mennyiségét szabályozza...
kapd szét nem nagy sztori...
mindenesetre elég fura dorogiak hozzá állása a történethez... ilyen kis dolog miatt elbaszni egy tényleg vevőt butaság nagybetüvel....
Tegnap elmentem megnézni egy 2003-as EC300-at a típus hazai fellegvárba. Cipőt a cipőboltból A motorkát akkor még bütyizték, mert valami dugulás volt a karbiban. Kész lett, mentem is vele egy hokimoki kört az udvarban. Futómű rendben, blokk is(alapjárat az égben). Nem kell sokat tökölni, megveszem. A próbakör végén megállok, a túlfolyón fossa kifele a benzint. Há mondom ez nem igazán jó. Valamit kéne állítani (benyaszint, tűszelep) mégis csak hazai pályán vagyunk Erre kaptam egy olyan választ, hogy ez így tulajdonképpen jó, csak azért folyik, mert meredeken áll oldaltámaszon (20fok kb ), el kell zárni mindig a benzincsapot és no problem. Na de a majd 20 éves KTM-em PWK-ja érdekes mód nem csinál ilyesmit. Sőt balfasz módon az egész blokkját saját kezüleg borítottam szét és ami a fő lényeg működőképesen összeraktam, pedig semmi közöm a motorszerelő szakmához. Mondom kell a motor, de valamit kezdjünk ezzel a dologgal. Következő válasz ez így jó mégis, csak nagyon bikára van állítva a gép, kapja az anyagot rendesen, nem nyúlnának hozzá, mert meglátom majd, ha előszőr nekikenem ki fog fogyni a naftából és megragad. Azért csak állítsunk rajta. Na jó visszább vesznek, de 168 helyett 172 főfúvókát raknak, mert meglátom ragadni fog. Elhúztam,
délután kihozták a gépet, garázsba betol, pacsimacsi, viszlát.
Ma próbálkozom az újdonsággal, elindítani sem sikerült. Gyertgya ki, úszik a lecsóban, szikra van. Hőlégfúvóval bemelegítettem kicsit a hengert és egy kis féktisztitó segítségével életre kellt a gép. De az alapjárat ismét az egekben. Járó motor mellett is folyik a benzin a túlfolyón, ha olyan kedve van. Ha megdöntöm jobban, leesik a fordulat majdnem megáll, a hűtő túlfolyója pár másodpercenként csöpög, a powerszelep túlfolyóján szintén elég sűrűn engedi az olajos trutyit. Melegen már indul első rugásra. A végén a felcsapodó oldalsztender jól sípcsonton ver, tele a tököm Jelzem a gondjaimat kicsit ingerülten. Ami a legjobban tetszik: a powerből kicsöpögő genyón ne csodálkozzak, mert szar Ipone
olaj van benne, az ilyen. Érdekes eddig nem dicsekedtek vele Hétfőn retúr, ha nem sikerül a műtét akkor ennyi volt részemről.
Érdekelne főleg ronis véleménye, úgy tudom ő nagy EC300 szakértő, de ne fogja vissza magát senki, ha van észrevétele a hibajelenségekhez Szóval már majdnem gizgazoztam csak az udvarból nem sikerült kijutnom se ott, se itthon
de lehet csak addig látjuk míg beindítja a sajátját. aztán fingik egyet mi meg elrepülünk . van vagy 140 kiló. de úgy mozog mint egy kis 70 kilós zerge. ami megivott egy korsó redbullt
nem felvenni nekem vannak vadász kolegáim még nem verekedtünk össze..mert engem nem birnak ...megverni pedig ezek itten sokan vannak
de mindig az ész gyöz az erő felett..mert mindég rályajönnek..okossan hogy velem ..csak a rövidebbet húzhatják...mondom mer okosak és nem az erő dönt hanem az ész..mer én meg ..csak azér nem verem őket össze mert...csak úgy nem osztom ki aki engem nem akar basztatni..szóval mondom én is okos vok
ovi merénylélyét egy linkócinak kívjáka majd?
de ez igy a kilály
szerintem megszinük azonnal ha jo lesz az uszo szint...
az orvosolva lett egy tizedes furoszárral, nagyobbra felfurva es az belerakva.....
amugy nem nagy történet, ha láttál már és csináltál is hasonlot ugyan az a keihin pwk 38 van rajta mint a ktm 250-300-on.
én szétszedném a helyedben... minden kiszed kifujat levegővel..és alapbol elkezdeni nézegetni hol a bibi...
volt már olyan hogy el volt törve az uszonak a fém lába mert valaki egyszer szarul be eröltette a helyére azt a kapilláris csövet ami az uszoházbol jön fel ferdén...
erre fogta a marhája és kiegyenesitette ,
lehet nálad is hasonlo a probléma, bár távjavitani elég nehéz...
aztán lehet egyszerü kis szösz a tű alatt, esetleg valami sérülés ugyan ott...vagy az uszoszint van elállitva nagyon...
főfuvoka miatt sosem fog folyatni, miért tenné, nem az a dolga, csak az átáramlo benya mennyiségét szabályozza...
kapd szét nem nagy sztori...
mindenesetre elég fura dorogiak hozzá állása a történethez...
Lenne egy rövidke történetem:
Tegnap elmentem megnézni egy 2003-as EC300-at a típus hazai fellegvárba. Cipőt a cipőboltból
délután kihozták a gépet, garázsba betol, pacsimacsi, viszlát.
Ma próbálkozom az újdonsággal, elindítani sem sikerült. Gyertgya ki, úszik a lecsóban, szikra van. Hőlégfúvóval bemelegítettem kicsit a hengert és egy kis féktisztitó segítségével életre kellt a gép. De az alapjárat ismét az egekben. Járó motor mellett is folyik a benzin a túlfolyón, ha olyan kedve van. Ha megdöntöm jobban, leesik a fordulat majdnem megáll, a hűtő túlfolyója pár másodpercenként csöpög, a powerszelep túlfolyóján szintén elég sűrűn engedi az olajos trutyit. Melegen már indul első rugásra. A végén a felcsapodó oldalsztender jól sípcsonton ver, tele a tököm
olaj van benne, az ilyen. Érdekes eddig nem dicsekedtek vele
Érdekelne főleg ronis véleménye, úgy tudom ő nagy EC300 szakértő, de ne fogja vissza magát senki, ha van észrevétele a hibajelenségekhez
Hihetetlen amit tud a motorral,meg a súlyával
Szerintem én csak néznélek benneteket 3 perc motorozás után