Kövezzetek meg, de én nem szeretem a mai Dakart...
A régit viszont imádom és ebből kifolyólag van egy Dakar replikás (gyári a festése, mindene !) CAGIVA Elephantom !
na megjöttem ......sokezerrel könnyebben... de kaja kell...ill. enni kell szarni meg muszáj
nagy fejhajtás 1 lábú srác előtt hát szeretheti ezt a szakmát minden bizonnyaL....
svitko szerintem nem cserél többet blokkot....életébe a tavalyi lecke nem volt szar a számára....
amúgy többségében simán kibírják a blokkok ...csak ha nem akkor mi van variáció elkerülése végett .....meghát minden motorhoz két blokkot adnak ...aztán használjuk el azt is ...
de pl..meséltem tavaly mi történt ..tök jó a motor mit csináljunk a pihenőnapon című egyfelvonásos tipródás...hát cseréljünk blokkot ...új blokk be ....következő etap rajt friss blokkal és blokk olyanszinten szétdől, hogy javíthatatlan....vissza régi már nemlehet..úgyhogy haza kellett jönni ...és ott is nagyon elejébe volt svitko...
szerintem idéd a pótblokkot nem rakja be ...
az is szar lehetett mikor dési janeknek eltörött a kutyacsont ...és néztek mint az üveghal....
durva ez az egylábú csóka! chris birsch a 26 ik! azt hittem már nem is megy. amúgy a motorok végsebesége 190 km/h ban van megállapítva. az első napokban 170 feletti tempókat mentek! nem tudom ,hogy a faszba hoznak ki a 450 ből annyit! 2005 ben nyáron feltettem utcai gumikat az 525 re. ráfeküdtem a tankra és 180 at mentem maximum ,de halál félelmem volt tükörsima betonon! ezek meg 450 nel mennek földuton enyit huzamosan. fasza! én nem tudtam a live tracket beéleszteni. ha valaki tud infót svitkó hol áll tolja mán be ide! annó a romaniacson kurvajól lehetet figyelni hol tartanak! ráadásul gogli earthba volt betéve ,ha ránagyitottál még a fák is kivehetőek voltak! láttam ahogy a mieink eltévednek ment az sms aztán viszafordultak! beszarás .
Mindenféle vassal mennek a Dakaron, csak Suzukival nem vajon miért Hoppácska csak ő megy GAS-GAS al, ezek szerint a csajok is nyomják itt is Nekem ez új
a szépségről jut eszembe..a múltkormondtátok ez ta vadász azért mert az egyed.. nem szép és kilövik..há én má rég halott lenné..ill születés után a kútbadobtak volna..vagy lehúzna ka budiba..mert szarul nézek ki
ezért szeretem a románt..mert ez ott mind mind nem számít..
csak az marad életben aki...nem kel hogy szép legyen..legalább olyan mint himen...aki erőssebb mint valaha.
vagy minimum egy csák ronis
csák norisz egyszer ütött mellé ..azóta kék az ég..
ö az egyetlen aki eltud számolni a végtelenig..és vissza..ma délelőtt már kétszer meg is tette.
ez igaz!
ha elfolyatós a dolog az olja motor és ember és balkéz kimélő.
ez a jaú az 525ben is
de pl pályán meg nem de pl..én is erősebb leszek mint valaha sőt attól is eősebb...olyan leszek mint.... Himen..
mert Himen erősebb mint valaha
ha csak bótba jársz akkor simán kibir több bevásárlótúrhát is..amúgymax 6-8 hajtás..lyaú kétüteműnek legyen több 15-20alkaromill..kb fél év.de ha a bolt előtt qúplungal visíttatod a helyi cshajoknak ..akkor azért 2-3 motorozás és már olaj helyett kutyaszar van benne.
szalinak.. ő kemény neki egymotorozás ...két olajcsere
amúgy én is gondolkoztam megfogadok egy lyobb pilótát..csoreszt..de kint...akkor csak énis felveszem a kapcsolatot a fércbukkon werner müllerrel mer ő azér má csak ügyesebb...talán
nagyondrága ....motor +1 blokk...
A régit viszont imádom és ebből kifolyólag van egy Dakar replikás (gyári a festése, mindene !) CAGIVA Elephantom !
nagy fejhajtás 1 lábú srác előtt
svitko szerintem nem cserél többet blokkot....életébe a tavalyi lecke nem volt szar a számára....
amúgy többségében simán kibírják a blokkok ...csak ha nem akkor mi van variáció elkerülése végett .....meghát minden motorhoz két blokkot adnak ...aztán használjuk el azt is ...
de pl..meséltem tavaly mi történt ..tök jó a motor mit csináljunk a pihenőnapon című egyfelvonásos tipródás...hát cseréljünk blokkot ...új blokk be ....következő etap rajt friss blokkal és blokk olyanszinten szétdől, hogy javíthatatlan....vissza régi már nemlehet..úgyhogy haza kellett jönni ...és ott is nagyon elejébe volt svitko...
szerintem idéd a pótblokkot nem rakja be ...
az is szar lehetett mikor dési janeknek eltörött a kutyacsont ...és néztek mint az üveghal....
Hoppácska
Azt biztos Zoozee-ék rakták össze
amugy biztos vagyok benne ha nekem lenne fél lábam én is csinálnám tovább az endurot..
hozták ezt az új szabályt hogy max 450 ccm, de ahogy huzzák neki meg amilyen körülmények vannak ,persze hogy nem birja ki egyik se....
legalábbis anyit kap muszáj a csere, ha utközben könyökölnem ki az game over lenne...
http://youtu.be/smWu2K5xEc8
Svitko gyerek nem kapott
http://www.dakar.com/dakar/201...
ezért szeretem a románt..mert ez ott mind mind nem számít..
csak az marad életben aki...nem kel hogy szép legyen..legalább olyan mint himen...aki erőssebb mint valaha.
vagy minimum egy csák ronis
csák norisz egyszer ütött mellé ..azóta kék az ég..
ö az egyetlen aki eltud számolni a végtelenig..és vissza..ma délelőtt már kétszer meg is tette.
azért minden marhaságot ne higyél el amit firkálok..
ha elfolyatós a dolog az olja motor és ember és balkéz kimélő.
ez a jaú az 525ben is
de pl pályán meg nem
mert Himen erősebb mint valaha
szalinak.. ő kemény neki egymotorozás ...két olajcsere
amúgy én is gondolkoztam megfogadok egy lyobb pilótát..csoreszt..de kint...akkor csak énis felveszem a kapcsolatot a fércbukkon werner müllerrel