Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez az..a getéről pár percre van,tuti nem szól senki van a közelben minden..akár 600 ft ért menü akár mi mi is ott szoktunk baszakodni ha hideg van vagy szél..van sok száraz fa lehet tüzet rakni
az út másik fele Pilis már..ott lakik a csakrás KTM úristen
Csak erre tudok gondolni ott az út mellett baloldalt
http://maps.google.hu/maps?hl=...
117 es út mellett..nézd meg a térképen gooogl a jó barátod
Guglimapról jól nézett ki a terep de ezekszerint csak legelő
Szerintem a horgász messze eltér a vadásztól!Persze itt is a horgászról beszélek nem az orvhorgászról meg a halászról!Az igazi horgász ha kifogja a halat akár vissza is dobhatja!Itt a fárasztáson van a hangsúly meg az egész módszeren!Korlátozva van naponta mennyi halat vihetsz haza!A vadásznak nincs arra módja hogy a vadat visszaengedje az erdőbe vagyis lenne csak akor már késő a csóringernek!A horgász leűl a tó vagy folyó partjára és a kutyát se zavarja.Nem épít ki vadlest 100méterenként és nem csinál évente új erdei utakat fél méteres keréknyomokkal!A horgász nem keríti be a tavat hogy más ne mehessen oda!Szóval van egy kis különbség!De én nem ítélem el a vadászt se mivel kell hogy legyen vadász is.Megint más kérdés hogy én nem tudnék lelőni egy őzet vagy egy szarvast azért mert az korcs vagy csak a trófea kedvéért!De mondom ha csak ilyen vadászok lennének akkor nem lenne probléma.Én általában vissza engedem a halat ami tovább él a vízben és csak annyit viszek haza amennyit megeszik a család!Nemhiszem hogy a vadász azért vadászik mert kell otthonra a vadhús...
az Esztergom kertvárosi Palatinusz tavat keresd..attól 1 km, ahol sátoroztatok onnan látni
dorogi tó felett levegő van...ott hol akarsz sátorozni ?
májkül dzsekszon is mire kihipózta magár fekete lett az usa elnöke,,,,

amúgy usa-ban kell születni ha elnök akarsz ott lenni.....

vagy az alkotmányukon változtatni...
Bágert nemtudom merre behatárolni a Csolnoki pályát ismerem,az lehet egy jó ötlet!Dorogi tó felett esetleg?
Igazán nem erőlködöm a témában, én már próbáltam védeni néha az IGAZI vadászokat!
De ez kicsit megint csípi a szemem, Valami Barlangász kutakodó akármilyen szervezet vagy mifene írta ezt a motorosellenes szösszenetet a weblapjukon! Akkor hogyan kanyarodtunk a "köcsög kizsákmányoló" vadászokig? Hol volt szó róla? Ezek a P*cs zöldek azokat is utálják! Akkor most miért nem a ződeket szidjuk?
Teljesen más téma! Merthogy nem a vadászokat cseszegetik? Hidd el kapnak ők többet mint mi!
És megint kihangsúlyozom a magukat vadászoknak nevező emberek(nem is biztos hogy azok) gazdag fatolvajok, mert van fegyverük még nem vadászok!
Ebből több van már sajnos mint a régi vadászokból, akik végigjárták a ranglétrát nem pedig letettek1-2 millát és megvolt az engedély... Az igazi vadász ki tud ülni úgy a lesre hogy ott esznek előtte a szórón az állatok és a letámasztott fegyvere után sem nyúl! Ők ki szoktak vinni takarmányt az állatoknak télen mikor nincs elég! A sebzett vagy beteg állat lelövése (mivel a rendes vadász elsősorban erre pályázik) pedig az állatállomány védelmében van! Pl. egy olyan szarvast akinek valamilyen genetika folytán az agancsán nincsenek ágak, csak egy hosszú "tőr", azt ki kell lőni mivel a párzáskor több rendes genetikai fajtársát is le tudja döfni a rivalizálás során! De nem lehet ez a cél hogy ilyenekből legyen a több. És az IGAZI vadász egy ilyen satnya, vagy genetikai hibásnak jobban örül mint ha az aranyérmes bikát lőné ki...
Viszont ezt sosem értettem, és akkor már visszakérdezek: A sporthorgászatban mi a jó? Azt miért nem szidják sosem? Azért mert a hal nem kiabál? Nem is fáj neki a horog beakasztása? Gyönyörű mikor 1-1 nagyobb halat megakasztanak, kifárasztják, kihúzzák és kint a parton elkezdenek fényképezkedni, csókolgatják és visszaeresztik... Ennek mi volt az értelme?
Az a baj megint általánosítunk! A Köcsög vadásszal összefutsz mert ő hőbörög, de ne általánosítsunk már, vagy akkor ne csodálkozzunk hogy minket is pár idióta miatt cseszegetnek, akik fölrúgják az írott-íratlan szabályokat! Mert innen nézve minden vadász köcsög, minden motoros természetromboló barom, és minden horgász egy tuskó! Vagy ami tetszik!
Elnézést a terjedelemért!
a báger lett volna a legjobb,ott a tesco a benzinkút a pálya a Pilis..onnan bárhová lehet menni ha meleged van ott a tó és úszhatsz..stb vagy a Csolnoki pályánál,vagy a Duna parton akár..olyat kell keresni ahol nem szólnak vagy nem tud odamenni rendőr..én ilyet keresnék
hát arra ne erőlködjetek..már az inkább tetűbányai vonal....
Nekem ez a szerencse napom
13 órakor veszek lottót
Szeva Maki!Hallgattam volna rád de gondoltam ha előző évben meg azelőttiben is ott sátraztunk és nem volt semmi gáz hát most se lesz.De megváltozott a rend arrafelé Melyik helyre gondoltál amúgy már nem emlékszem.Bágerra talán?
ja amúgy meg ma sehova nem megyek nem csinálok semmit....csak a lottózóba megyek le...

Péntek 13.
Sziasztok!
én írtam neked tavaly is hogy nem kellene ott sátorozni mert harapnak érte van onnan egy fél órányira sok hely ahol egész éjjel motorozhatsz még sem zavarsz senkit..nem hallgattál rám,el is zavartak..
ha idén jöttök és hallgatnál valakire inkább kérdezz és nyugtotok lessz
Nem erre gondoltam Ez Tarján alatt Tornyó melletti erdő!Nincs bekerítve csak sok a kiránduló szerintem meg kéktúrát is szoktak nyomatni a futóbolondok
Ez az amire gondoltam:
http://maps.google.hu/maps?hl=...
soha nem merül le ha jó az akksi mert megy a motor ....

még 100 szor be is bírom índítani közbe ..... pl az orionba ....most is végig ment és kiértem már lent belőle mire kint éreztem önindítón már a 40 dik indításnál ,hogy lassabban tekert de indított.......kuplung nélkül kellett nyomnom az árkot ezmiatt volt a cigi mert amúgy áhajtunk rajta hogy fel se melegszik ...de öt perc egyenes és már megint hegeszteni lehetett vele... ez crossnál cigi
somlyó hegy teteje ....
oda nem mernek menni motorosok lehetetlen feljutni oda...full natura 2000 vagy talán már 8000 is lehet már a kőbánya is ... ....ha a piliscsév mellettire gondolsz....oda ne menjetek ....

élet meg a veszély...

de ezt védik a köcsögök ezt a szart ...ami azért fogy mert a kőbányarész az üzemelhet mert a tulaj az gondolom .......közeli ember...és neki szabad de te nem mehetsz ezen a kövesen motorrral mert kárt csinálsz...na ekkora hülyék a zöldek...ennyi
csok béjbi... nem voltál politika forumon... beirom a hiányzást..
aztán mikor tul sok a szopoka nyaloka, annyit mond az aksi hogy nyekk..
és most kapaszkodj meg... 2009 januárjában megválasztják Barack Obamát az USA elnőkének ,aki az első néger elnök, egy pár évtizede még full néger gyülölő és üldüző országban ahol mindig is a fehérek irányitottak.....
ha kicsit nem figyelnek pár év max 10 éven belül lenni nekik pici kinai elnökük...médin china..
amenyi adosságuk van feléjük nem is biztos hogy vicc kategoria...

amugymeg mit vártok egy olyan országtol ahol az elnökök fele másodrangu film szinészekböl került ki. és egy osztrák snájdig paraszt gyerekböl aki szét szteroidozta az agyát , a terminátor "visszatérek" és más felejthetetlen művek főszereplője , california kormányzoja lehet...