(ilyen a pofám).Na a vadászra visszatérve egy vadászt ismerek akivel bátyám nagy haverságba van.Kivitt minket a közeli kis tóhoz hogy lövöldözzünk a sörétessel meg golyóssal.Jó buli volt flakonokra lövöldözni élveztem!Azt mikor indulunk hazafelé elkezd durrogni az állatjaLelőtt vagy 2,3vadkacsát.Mondjuk ezt minek kevés otthon a kaja?Nem csak kipróbáltam az új sörétet.Ja mondom oké ember fasza gyerek vagy
Az a baj hogy ebből van a legtöbb!Nekem ne mondja senki hogy aki szereti az állatot az elmegy vadásznak!A nagy lófaszt!
akkor megyünk tesómmal fémdetektorozni
hát ez beszarás h senkinemjön mert 13. van
egy jó történt velem péntek 13. án sok éve..fogtam egy szép halat..de pecázni meg túl nagy a szél
de motorzni mennék szivesen
bár szerintem a horgászat már messzebb áll a természetkárosítástól mint az endúrózás. pláne úgy én fizetek az engedélyemmel a halasításért! illetve sosem szemetelek és vigyázok a környezetemre. ezzel a logikával akkor az is károsít aki halat eszik! szóval vannak fokozatok! egyébként én spec nagyra becsülöm azokat a profi horgászokat ,akik visszaengedik kíméletesen a halat amit kifogtak! bár kétségtelen folyik a nyálam mikor 3 kilós süllőket eregetnek vissza :) hehehe) nyilván az általad leírt igazi vadászokat nem szidná senki sőt! de szerintem ezek nem is a hőbörgős fajta.. mindig a kevés kivétellel van a baj és ez jellemző az élet bármely területén....