Nem értek hozzá, de szerintem közel hasonló minőségben meg lehet csinálni 2 komponensű ragaccsal+ üvegszálas szövettel, kocsi karosszériát javítotunk igy már, flex-el csiszolni is nehéz meg a ragasztó komponens arányt kell eltalálni hogy erős legyen de közben rugalmas és nem törékeny, kavics ellen biztos jó meg ha elesel nem horpad be, más előnyét nem látom ennek....
Skacok, az a karbon rezo védő ami látható a GG-n itt a képeken, mennyire strapabíró?
Súlyra jó lehet, mintha rajta sem lenne , de kibírja, ha 20-30 as tempóval a rezón felakad az egész motor egy talajba erőteljesen beágyazott kövön?
Thx a választ
krisz.
kérlek mesélj márá erről a szhuper lék-szűrőről.
az most akkor kiba lyaú vagy... bekapja a port a verda ha előtted megy valaki..mer úgy tervezték..
akkor a zarándba is elöl kell menned és én majd túlkiabálom a motorod hangját és úyg adok útmutatást.
vagy jó az a légszűrő csak köcsög mód lehúzzák..
mesélj már ..milyen egy ilyen..mert ez a gizgaz fórum és sok itt a bevárndorolt kolbász-rályder kátélyemes meg eremikszes...
innánk szavaid mint anyaemlő végéből csepegtetett telyszerű nedűt a kéthónapos neu szülött.
amúgy kibaszottul úgy nézem..a rezonátorból kilyövő cső..az nem 30on akaráhányas....na akkora perforált csőből indillyad a dob belselyét amekkoraa rezócsöved vége..
az pl 300as ktmnél 25-27mm-es
Keeedves stranger
há olybá széép ez a verda hogy ez thutti lyaú is..
nem lehet rossz ami ilyen sÉp..FMF fasztory dobban van ellátva...
Ha leveszed a dobot..és fény felé tartod ...látod-é az alagút végén ...a fényt
neeem..akkor mit szeretnél ..hogy csináljam?
ez kb olybá nehéz kérés mint ha azt mondanám....gyors szellőztetést akarok a lakásban..csukott ablakoknál...
amúgy a verdád kellően szééép...és tényleg hihetetlen hogy igy hat naposan is karburálni kell ,de ha másnak is a dobnyitása hozza meg a jó karbibeállítást..akkor .
förszt sztep...open the dob ..
ezzel megspórolod neked a karburátor felesleges halálrafúvókázását miközben előbb nyitott dobb..majd praúba..de nem a garagéba berugom ...oszt ott brummog... akkor lyaú.
Egy éve csak lejtőn hajtottam. A fékeket kiiktattam.
Gáz van, de csak ha tüntetnek. A kormánnyal van egy kis gond, teljesen irányíthatatlan.
Állandóan a szakadék felé fordul, de én ragaszkodom hozzá. Önfényező funkcióval rendelkezik.
A sebességváltón 5 fokozat van hátra, egy előre. Felkapcsolni lehet, leváltani nem.
Az ülések a saját ízlésemnek megfelelően vannak kialakítva 2/3-1/3 arányban dönthetőek. A GPS-t elnémítottam, nekem ne mondja meg senki, merre menjek.
Egyéb extrák: voltak, de már mindent eladtam.
Üzemanyag fogyasztás: nem számít, enyém az egész MOL.
Irányár: IMF-hitelre, devizakárosultaknak fél áron!
Jelige: Ámokfutó.
Ui.: Elfelejtettem, hogy a csomagtartóban van tízmillió utas, de velük nem kell foglalkozni!"
Hály. te szíípség..
mivel szólok már be neked...
életed legjobb hajtás a volt nem?..nem értem ezt..
a másik ember ..motoros tás..volt idő hogy nem volt egyszerű az ember..de amúgy jókat motoroztunk vele..az igaz hogy volt egy olan túránk erdélyben hogy utána nem sokat beszéltek vele..de azóta kinőtte magát..
pl a legjobb hajtás az előző évi romaniacsin volt 2009ben
akkor négyen voltunk ök ketten meg oti meg én..80km full HD extra jó expert nyomon...na azt nem sikerült még semmivel felülmúlni..pedig voltak már gecijó hatások tavaj sok 2-3naposak
de az felejthetetlen hogy egy kilyelölt ösvényen..megállás és variálás! nélkül..plussz hallgattak rám..mindenben..ezért sem szopás sem problémázás...benzinvitellel is jók voltunk- kilépési pontokkal én voltam képben térképben stb + tudtam ..megkerestem hol indul az RBR nyom és a mezőny után 1,5 órával...mi is ott voltunk a 150rályder által frissen kiralyzolt kis útvonalon
ÁÁÁ extra jó volt.. vannak ütösebb helyeink itt a zarándban meg máshol is..de folyamatában..megállás nélkül..ilyen jó túrát nem vezett le... még én sem meg nekem sem senki..nem véletlen1450ályró a nevezés..
ha idén összejön és nem csak egyedül leszek rá(mint tavaj is lettem volna)akkor ott leszek..és megent mocskos jó hajtás lesz.
le a kalappal hogy hegyibrigáddal lehozták a járgányodat..
szalajtóssal akkor veszett össze mindenki 2 hónapra mikor 2008ban elindult önfelyűen -csapatszellemtől mentessen!-egy hasonló helyre...csak ő kitalált magától..mi meg kerestük .meg figeltük csak visszajön..csak nem jött.. mentünk utána mert néha hallottuk hogy valahol reszel mint bolond..de nem lett meg...mi meg mint csapat!.nem egyedülhajtók!csak magunkal akkor változtattunk a stratégián! csapatszellemból kihúzók leszarom a többi mit akar tipusok..viszlát
gondolkodásmódban..döntünk..ha útvonalelhagyás van..és a többség akarata érvényesülvén..jól is szokott elsülni!..mert mondom csapat..nem pedig egyén..nekem ez a jó..leszarom a többit...
csapatban sokan vagyunk döntés van és mindenki ara megy ..persze segítünk ha valami nem megy de együttmaradunk!
elnézést kérek ha beszóltam volna valaha is.
mert én igy szeretlek..későn kelő.. de este meg hajtó bálinyó
nálunk pont egy sárga út van amin motoros nem ment fel soha ...le se....mondhatni lehetetlen...már bejártam az egyik végétől a másikig innen- onnan a lehtetlen részig mindkét oldalról..de nem tudtam mit kezdeni .....bár most épp valamelyik nap jutott eszembe mert pont ott leszakadt a hegyoldal és lehet nekünk kedvezően....mindenesetre megnézzük.....pedig régen rámszakadék egyes részeitől sem riadtunk vissza .....ott pedig a gyalogosok se vagánykodnak mert a fülükkel is kapaszkodnak ...
Romániában előbb lesz ilyen, nálunk sose...
én már annyival is kiegyeznék, mint ahogy a túristaút van, engednének kijelölni endúrós útvonalat is, ezzel a piros, kék,sárga módszerrel amit írtál...
Mondjuk pár focipályát tényleg át lehet alakítani olyan jellegű pályára, mint amin a Taddyék szaladozni amcsiban, teremben
Súlyra jó lehet, mintha rajta sem lenne
Thx a választ
kérlek mesélj márá erről a szhuper lék-szűrőről.
az most akkor kiba lyaú vagy... bekapja a port a verda ha előtted megy valaki..mer úgy tervezték..
akkor a zarándba is elöl kell menned és én majd túlkiabálom a motorod hangját és úyg adok útmutatást.
vagy jó az a légszűrő csak köcsög mód lehúzzák..
mesélj már ..milyen egy ilyen..mert ez a gizgaz fórum és sok itt a bevárndorolt kolbász-rályder kátélyemes meg eremikszes...
innánk szavaid mint anyaemlő végéből csepegtetett telyszerű nedűt a kéthónapos neu szülött.
amúgy kibaszottul úgy nézem..a rezonátorból kilyövő cső..az nem 30on akaráhányas....na akkora perforált csőből indillyad a dob belselyét amekkoraa rezócsöved vége..
az pl 300as ktmnél 25-27mm-es
há olybá széép ez a verda hogy ez thutti lyaú is..
nem lehet rossz ami ilyen sÉp..FMF fasztory dobban van ellátva...
Ha leveszed a dobot..és fény felé tartod ...látod-é az alagút végén ...a fényt
neeem..akkor
ez kb olybá nehéz kérés mint ha azt mondanám....gyors szellőztetést akarok a lakásban..csukott ablakoknál...
amúgy a verdád kellően szééép...és tényleg hihetetlen hogy igy hat naposan is karburálni kell
förszt sztep...open the dob
ezzel megspórolod neked a karburátor felesleges halálrafúvókázását miközben előbb nyitott dobb..majd praúba..de nem a garagéba berugom ...oszt ott brummog... akkor lyaú.
tegye fel a kezét aki támogatja az ötletet
"Eladó a HUN-2011 rendszámú autó
Egy éve csak lejtőn hajtottam. A fékeket kiiktattam.
Gáz van, de csak ha tüntetnek. A kormánnyal van egy kis gond, teljesen irányíthatatlan.
Állandóan a szakadék felé fordul, de én ragaszkodom hozzá. Önfényező funkcióval rendelkezik.
A sebességváltón 5 fokozat van hátra, egy előre. Felkapcsolni lehet, leváltani nem.
Az ülések a saját ízlésemnek megfelelően vannak kialakítva 2/3-1/3 arányban dönthetőek. A GPS-t elnémítottam, nekem ne mondja meg senki, merre menjek.
Egyéb extrák: voltak, de már mindent eladtam.
Üzemanyag fogyasztás: nem számít, enyém az egész MOL.
Irányár: IMF-hitelre, devizakárosultaknak fél áron!
Jelige: Ámokfutó.
Ui.: Elfelejtettem, hogy a csomagtartóban van tízmillió utas, de velük nem kell foglalkozni!"
Egy kis játék, nem ér cigányra gondolni mert kitalálja.
mivel szólok már be neked...
életed legjobb hajtás a volt nem?..nem értem ezt..
a másik ember ..motoros tás..volt idő hogy nem volt egyszerű az ember..de amúgy jókat motoroztunk vele..az igaz hogy volt egy olan túránk erdélyben hogy utána nem sokat beszéltek vele..de azóta kinőtte magát..
pl a legjobb hajtás az előző évi romaniacsin volt 2009ben
akkor négyen voltunk ök ketten meg oti meg én..80km full HD extra jó expert nyomon...na azt nem sikerült még semmivel felülmúlni..pedig voltak már gecijó hatások tavaj sok 2-3naposak
de az felejthetetlen hogy egy kilyelölt ösvényen..megállás és variálás! nélkül..plussz hallgattak rám..mindenben..ezért sem szopás sem problémázás...benzinvitellel is jók voltunk- kilépési pontokkal én voltam képben térképben stb + tudtam ..megkerestem hol indul az RBR nyom és a mezőny után 1,5 órával...mi is ott voltunk a 150rályder által frissen kiralyzolt kis útvonalon
ÁÁÁ extra jó volt.. vannak ütösebb helyeink itt a zarándban meg máshol is..de folyamatában..megállás nélkül..ilyen jó túrát nem vezett le... még én sem meg nekem sem senki..nem véletlen1450ályró a nevezés..
ha idén összejön és nem csak egyedül leszek rá(mint tavaj is lettem volna)akkor ott leszek..és megent mocskos jó hajtás lesz.
le a kalappal hogy hegyibrigáddal lehozták a járgányodat..
szalajtóssal akkor veszett össze mindenki 2 hónapra mikor 2008ban elindult önfelyűen -csapatszellemtől mentessen!-egy hasonló helyre...csak ő kitalált magától..mi meg kerestük .meg figeltük csak visszajön..csak nem jött.. mentünk utána mert néha hallottuk hogy valahol reszel mint bolond..de nem lett meg...mi meg mint csapat!.nem egyedülhajtók!csak magunkal akkor változtattunk a stratégián! csapatszellemból kihúzók leszarom a többi mit akar tipusok..viszlát
gondolkodásmódban..döntünk..ha útvonalelhagyás van..és a többség akarata érvényesülvén..jól is szokott elsülni!..mert mondom csapat..nem pedig egyén..nekem ez a jó..leszarom a többit...
csapatban sokan vagyunk döntés van és mindenki ara megy ..persze segítünk ha valami nem megy de együttmaradunk!
elnézést kérek ha beszóltam volna valaha is.
mert én igy szeretlek..későn kelő.. de este meg hajtó bálinyó
Romániában előbb lesz ilyen, nálunk sose...
én már annyival is kiegyeznék, mint ahogy a túristaút van, engednének kijelölni endúrós útvonalat is, ezzel a piros, kék,sárga módszerrel amit írtál...
Mondjuk pár focipályát tényleg át lehet alakítani olyan jellegű pályára, mint amin a Taddyék szaladozni amcsiban, teremben
Van benne 3-4 jó jelenet, amin feküdtem