Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyébként megnyugtatlak Bálinyó:) még max egy hét aztán elkezdek dolgozni mint ahogy azt tettem december közepéig. kb ez a 3 hét kiesett nekem csunyán és itt untam magam szarrá azért irkálok kínomba :)) felőlem ha sose lesz többé internet akkor is megy tovább a világ. max nem üldögélek itt egy néhány órát a tv előtt. úgyhogy elhiheted ,ha szét kell verni kalapácsal ezt a retket, nem fogok zavarba jönni :) kihajigálom a darabjait a kuka mellé oszt azt is elfelejtem ,hogy valaha be tudtam kapcsolni!

viszont te biztos be fogsz kotorni ,ha nem bújhatod a különféle kis hírszerző portáljaidat amikről be- bemásolgatod azt a rengeteg üdítő cikket! ettől a szememben ugyanaz vagy és leszel akit megismertem jópár éve. egy jófej haver ,sportárs akit bármikor tök szivesen látok a kempinyónál! és küzdök majd veled a pocsárba ,porba sziklába motorok nergében .ámen
na azt megnézem, ahogy faragod a biteket a winyón a kalapáccsal és aztán egyszer csak WinXP lesz belőle
Új szakma, XP faragó szobrász

szerintem egyáltalán nem érik el vele célt. Vegyük pl. a zárt fájlcserélő oldalakat, na azt baszhatják, mert nem publikus, nem tudják megnézni publikusan és ellenőrizni, hogy mi is folyik ott, na akkor mit is korlátoztak a törvénnyel? Agyonvágták a publikus webáruházakat ja és lesz egy rakat DVD, lehet a DVD ipar lobbizott a törvény mellé
Egyébként meg át kéne olvasni pontosan a törvényt, hogy miről is szól, de ez simán veszett fejsze nyele szerintem, megveszi valaki DVD-n aztán feltölti egy zárt fájlcserélőre és ott vannak ahol a part szakad.

Röviden, ahogy mondani szoktam, ha valaki bedugja a kábelt a gépe végébe és internetre csatlakozni, onnantól kezdve semmi sincs biztonságban, csak szaktudás és idő kérdése, honnan mit mikor ki lop el.
Műhold s egyéb technikáknak köszönhetően már abban sem vagyok biztos, hogy kell hozzá a kábel
Maradjunk annyiban, hogy ami digitális formában van tárolva, az nincs biztonságban a mai világban...
Térjenek vissza a bakelit lemezekhez
akkor szaladjál azt telepids újra az XP-t a kalapácsal... menni fog..
ez a hozzászolás ANTIGABI... ugyse érted minek olvasnád tovább..

most nézem a dolog akkora sulyu hogy a világ vezető internetes cégei csatlakoztak a tiltakozáshoz, kiverte náluk a biztit......

"Elsötétül ma az internet a cenzúra ellenében

Wikipédia, Reddit, Mozilla, játékfejlesztők és egyebek is ma elsötétítéssel tiltakoznak az amerikai cenzúratörvény ellen, amely a szabad internet végét jelentené.

.Amennyiben egy oldalt ma képtelen lenne megszokott formájában betölteni böngészője, a hiba valószínűleg nem az ön készülékében van: ma ugyanis számos híres, népszerű oldal csatlakozik egy tiltakozó akcióhoz.

Az akcióban többek közt a Google, a Wikipedia, a Reddit, a Mozilla, az Nvidia, az Internet Archive, a Tor Projetc, az openSUSE, az XDA Developers, a Center of Democracy &Technology, a Greenpeace International, a WordPress, az icanhazcheezburger hálózat, a TwitPic, a Destructoid, az Electronic Frontier Foundation, az Imgur, a Mojang, a GOG.com, a Frozenbyte, a Scribd, a Red 5 Studios, valamint sok más oldal is részt vesz. Egyesek teljesen elsötétülnek, míg mások a SOPA-ellenes feliratokat, képeket, cikkeket jelenítenek majd meg."

számomra különben az az érdekes, meg a kérdés, hogy vajon a tiltakozás ellenére, meg amit még nem tudunk a háttérben ezek a cégek hogyan képesek befolyásal lenni az idiota usa törvényhozásra....
magyarán keresztül tudják-e majd vinni a törvényt, vagy megbukik....

majd meglátjuk ugyis...

ha keresztül tudják vinni akkor már csak fogyatékos internetes webáruházakat lehet majd elérni, meg olyan hireket amit ők megengednek...
köszi mindenkinek a segítséget! de most behoztam a csavarhúzót és a kalapácsot! illetve van még itt szikszallag . magyar ember ezzel a 3 dologgal bármit képes megjavítani!
értem!
Norton ghost-ot nem ismerem,(talán a régi kislemezes ghost-ot!)
De alternatívának ajánlom a snapshot-ot. Nekünk bevált gyors dolog, ugyanúgy menti a meghajtót, és a mentett állományodban tudsz vele böngészni is...
Mentés visszaállítás 10-15 perc, egy nem túl lassú gépnél
hajtya te marha hajtya! nem hejtja!
ez kurvajó! de mi hejtja?
http://youtu.be/VoBGau9623I van cigarettázó gép nem idegeskedek semmin[/L]
te kűlönben teljesen hülye vagy,.. csak szolok...

persze hogy nem kell beszarni ettöl, viszont a dolog több mint érdekes....

kicsit gondolkozz el azon a dolgon hogy még kb tiz éve sincs hogy az internet mint olyan betört az életünkbe, elötte a számitogép mint olyan csak egy okos számologép volt, semmi több....
viszont az internetnek köszönhetően ma már bárminek utána tudsz olvasni rakéta sebességel szerezhetsz bármiröl infot pro és kontra...

namost erre hoznak törvényt hogy innentöl kezd leszadálva mehet a dolog, amit megengednek az igen amit nem az nem... csak ugy kérdezem eddig érted.? képes vagy felfogni..?

bár kicsit feleslegesnek érzem pont neked elmagyarázni aki rácsodálkozik erre hogy neten keresztül mindent be lehet nézni az otthoni gépébe...

mondjam azt neked hogy ezen én is csak röhögni tudok... bruhahaha...jaj de vicces..

hálistennek vannak nálad értelmesebb emberek is akik üres beszologatáson kivül képesek legalább pár gondolatig elmerengeni rajta .. -hogy anyád hova , milyen irányba megy ez a beteg világ....
köcsög amerika
pendriveról másold fel a gépre a képeket,majd itt ahol hozzászólást írsz van egy lehetőség képfeltöltésre...

1.kép Choose (és kiválasztod,felölti,aztán még tölthetsz többet is
bazki Bálint.. én rendesen beszartam!
http://huwiki.blogspot.com/201...!/2012/01/vilagszerte-elsotetul-az-ang
ol-nyelvu.html
pendrivon vannak képeim
azt hogy a büdös picséába tudom betenni ide pl? nincs neki olyan cimkéje mint pl a facebookon. onnan már tudok betenni..helphelp
ezt Dew-nek,mert őő ebben dolgozik, bár midenkit érint hova megy a világ....
konkrétan az internet szabadságárol van szo amivel kapcsolatban az USA kongresszus határozatott hozott hogy korlátozni akarják....

szép uj világ... anyád...

errefel tiltakozásként a www.wikipedia.org 24 orára felfüggesztette a működését hogy felhivja az emberek figyelmét erre a nem kis jelentőségü dologra...
ahogy elnézem itt mindenki vágja ezt a témát. na amit nekem leírtál az előbb ,abból kb anyit értettem,hogy (az,és,akkor,utána)

csajomnak felolvastam az némileg értette ,szerintem majd megcsinálja egyszer. most elment dolgozni.... valakinek azt is kell a családba! muhahahahaha egyébként mióta pár hete bekapcsoltam az msn -t azóta kezdődtek a bajok... ja azt mondta maradunk az avg-nél vagy mi a rák. nem jó neki a nod 32. azt hittem így köszön el ,de kiderült ez valami idevágó baromság vol. rámentünk arra amiket itt beírtál... de nem birtam rámásolni hogy betegyem ide. ott voltak az adatok. ilyen herz meg kb meg gigamegabájt stb... de nem értettem mikazok.
Zoozee vágja a témát!
Igen ilyenek is elő szoktak fordulni, hogy egy cucc nem működik Win7 el...csak XP vel, ez a Ghost máolat is jó ötlet, bár sose csináltam még, stb. amiket írkált mind hasznos infó.
egy windóz élményindexet mondjon...1.2
Én is az xp-t javasolnám vissza!
Ja közben eszembe jutott, milyen géped is van?
Win 7 nek nem árt legalább 1GB memória 1Ghz es proci, 16GB szabad hely a vinyón, de gondolom nem valami ősrégi vasad van.
Start/Beállítás/Vezérlőpult/Rendszer/általános fülön jobb alsó sarokban kiírja mid van.
nem az tetszik benne hogy dobálják a szarukat hanem mennek és csinálják és vannak többen