Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na,Fatboy új gazdára lelt
25-én viszik
S.K. az most ottan nem én vagyok
ebben még a normál légszürő van akkor nem az új fajta...

kérdés. minek kellett rá az a power szelep állito tuning cucc, tényleg anyira ki van hegyezve az ujabb modell?
Nem látlak Viktor a helyeden! http://youtu.be/431dnFbhYMY
majd ha én leszek Shrek akkor oké..
5300,de ez tavalyi idén olcsóbb lesz!
Na mi a tosz van níípek?

Még mindig nincs egy szájbahajított hátsó kerék agya valakinek?
Dew 1-3-4-7-10- és a C-is felesleges elég lett volna a B-D azt összekötni de ahogy látom ezt már nem tudod kiváltani.. (C)
enyémbe asszem 42-170 van most, de egy rövid hgs végdobal...
Viktor a kipufogó vége 35, szerintem nagyon keveset kapott gyárilag 35-115 ef tű most 45-175 eg-s tűt raktam bele a hátsó dob nem egyszerű!
de kuuuuurva jol nez ki ez a GG

mennyiert vesztegetnek egy ilyet?
Hu bazzz,ez aztan kaloda,v erenyov a kipufogonak....

Biztos nem raknek fel egy ilyet,inkabb kifujom,+melegitem a horpadast.
ez kemény még mindig elsőre is az volt.
milyen vastagbúl van?
déwid ez komolyabb mint hittem. dunaújváros egy éves acéltermelését látom a motorodra rögzítve.
há ezé filyús a kéktély?me nehéz mint a dög?
az sx 525 ehhez képest egy kárcsú és könnyű verda.
én sem látom feleslegesnek egyiket sem sőt a 13as fölé... még raknék kettőt..mer a könyök ottan lágyrész.

ó hogy csodálkoznál ha mennél egy olyan kis könnyű 4tlyel mint a bergkecske..mer az még 2-3kilóval könnybb mint az sx

na ez galdiátor rezóvédő és elhiszem hogy ha 50nel lezúzol egy hegyet akkor az szétporlad..kivéve az özbörgön..mert az a vasérc hegység
A hőt nem tudom, de szerintem valami kis adalékot kell beletenni és oké lesz, van ismerős féle aki ilyen műgyantázással foglalkozik, szernitem ha valaki komolyan neki állna csinálni otthon olcsóba kijőn...
Nekem a Bálint féle teccik!Bálint bácsi Csinálsz egyet ha szépen kérlek? És haUgy nézek rád mint a Shrekben a Kandúr? Akor se?
ANTIGASGAS:
HUN ból kiindult jó pár olyan dolog, ami miatt most vakarhatják a fejüket páran a bank szektorban meg az EU-ban is

Részemről simán azt gondoltam, hogy amikor először fellebbezhetett az OTP ott vége is lesz, ezek szerint még se, hanem sikerült véghezvinnie

baesz
ha valaki éeritett az ugyben http://www.hir24.hu/belfold/20... hajrá magyarok
Igen, ez is hasznos diétás tanács s jobb mint a súber norbié
Viszont nem is tudom melyikre gondolsz, szerinted hol nem sérülhet? Én aztán bezúzom bárhol
Beszámoztam az egyszerűbb kommunikáció kedvéért
THX Sorry, csak azért kérdeztem ezt is, mert nekem úgy rémlett annó csak a gericvédő szerű alumíniumról volt szó, de ezek szerint nem, látom neked jobb a RAM od, mint az enyém
Dew, jotanács, én újra gondolnám azt a rezo védődet, és jopár laposvasat kivágnák belőle... merthogy olyan helyre is raktál ahol a gyakorlatban soha nem tud sérülni...
szoval felesleges.. viszont plussz suly....
Dew ,irtam már régebben neked ugyan erre a kérdésre... leirom megint.. lofaszra nem jo...
azon kivül hogy szép, és drága, a leggyakoribb rezo problémát amikor egy farönk felküldi a rezot , és nyakban rogyik ,utána eléri a jobbos hütő alját,meg feszül mint a picsa... ezt nem akadályozza meg...

viszont szép és drága, meg a horpadás ellen jo...
krisz ezt neked küldöm..csak hogy lásd van a fater hegyén kivül is lyaú hely.a többiek már látták 123ezerszer..de azért szerintem neked tetszeni fog...
11en indultunk neki..reggel estére 6an maradtunk
csak a kemény..makk
http://youtu.be/ZL7MDHbV8vk
játszint..köbö lyaúl mondja
ha 30al elkapsz egy követ és nem a predátorvédő van rajta akkor még ha nem is horpad be mar titániumkarbidosfosgeciből van akkor is ..tőből könyökből elhajlik..de addig amig a másik egy kissebb sziklán is behorpad ..ez azért véd..olyan normális eldölés ellen...nem hülyebiztos ha arra gondolsz.
de nem is kell hülye biztosnak leni mert aki ilyen szép gizgasz vesz az nem lehet..hülye ugye krisz

azért pár sorban ird már le miket állítottatok..mi változott milyen lett..gázvétel indulás hörgés tisztulásstbstb..lehet más is tud interneten kal-bulálni
na jó nem de attól még nekem írd le ...
Nem tudom, mennyire lehet erős, súly miatt jó, mert szinte 0 kg, bár a hőelvezetés is érdekes lehet, ha így le van borítva végig karbonnal
Bálintnak, meg nekem is van brutál erős csak cserébe +4-5 kg, ami igencsak érezhető, legalábbis az enyém e körül van súlyban, Bálinté lehet könnyebb, neki nincs rajta annyi vas

Az érdekes lehet amit mondasz és házilag kivitelezhető is, csak bírná az a hőt?

Mondjuk tény, aki tud motorozni, annak ilyen nem kell, mint ami nekem van, de engem már hívhatnának rezótörőnek is
milyen erős az ember..(nem lehet mindégh politikalyi fhó-rum)
http://www.youtube.com/watch?v...
6nap után levágja a saját kezét egy rossz bicskával.