Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap lesz motorozás?
eladó. 19" ktm kerék féktárcsa lánckerék,pirelli midsoft,bridgestone mouse. (komplett)
21" kerék féktárcsa ,bridgestone crossgumi belsőgumi. (komplett)

ára 60.000.- fix

a 19" hátsó kerék agy hajszálrepedt volt! profi hegesztőüzemben körbe lett varrva. szóval teljesen jó. és nem új kerekeket kel elképzelni.vadi uj tárcsákkal és lánckerékkel. de teljesen jó.
ez a felajánlás szerintem nagyobb sikert aratna tavasszal a kempingben! mikor jó sokan összegyűlnek a 3 naposra.
nagy kárt már nem lehet benne csinálni :)
Nem kell a berg,van nekem gondom anélkül is! Nem veszek még problémát a nyakamba!

Asszony helyett meg inkább küldj pénzt!
Biztos jó lesz,még nem rakta fel!
a közereműködésért ..megkapod a berget
meg az asszonyt egyaúrára...
hosszúberugókar?
lyaú..
nekem a rövid..az a lyaú
akkor mindenki boldogh?
birkaetetés közben 2x akkorát estem mint a ház legközelebb motorral meygek etetni azza legalább nem esek el
Itt tavasz van emberek!

Motorkerékpár hajtás illat terjeng a levegőben!
SK . én tudok neked olcson egy tuningos FMF rezot +hozzá valo dobot Tatabálnán..
a nyitott verzio, 300-on volt ,
mennyit írtatok mire megcsináltam porszívót....vazze...beszarás
dont wőrri ....nem csak ketten vagyunk a bandában
na mindenki mennye motorozni...vigázz..az élet árnyékos oldala..nagyon jeges
na tessék , igy lesznek a városi legendák..

hálistennek meg vagyok nyugodva, nem csak én vagyok hűJe..
a Chuk Ronis
amúgy én kérdeztem csak nem mertem megszólítani chris-t ..felhívtam zoóó-likát..az zozit..az mxtibit..az kelemen annát ..onnan tovább ronis..rikizúzda...szalajtó majd ő mint bátor..már látta a nagy gasgasszörny-en menőt vette egy adag bátorságot a tescóban mer most agksziós volt és.. megszólította S.K.t
ennyi az igaz történet..nem kell itten agyalni
Hihetetlen hogy egy kérdést felraksz és már megy az agyalás
rikizuzdának kérdeztem meg . mert nem merte megszólítani krisztiánt:) mondjuk én is félek picit
mondjuk az árnyékos részek faszán üvegre vannak fagyva.. olyan jég van a kapoban majdnem dobtam egy hátast.. viszont szikrázo napsüti van..
bazsi tizen3om
te is az vagy..leinformálódolódtál zozi által
nálunmk egy volt vonulós kolega 5 éve emitt központos és ..egycóő csak tegnap felhívta egy régi haverját 3év után...hogy itt mi a szitu..menire akarnak elmenni az emberek milyne a hangulat..és meghívná egy kávéra mert olyan rég dumcsiztak...
gondolom a kávéról számlát is kérne a vizfejnek
ez olyna undorító..mitől félnek..elmegy mindenki és a fej ott elgurul a test nélküll..le a süllyesztőbe