a 19" hátsó kerék agy hajszálrepedt volt! profi hegesztőüzemben körbe lett varrva. szóval teljesen jó. és nem új kerekeket kel elképzelni.vadi uj tárcsákkal és lánckerékkel. de teljesen jó.
amúgy én kérdeztem csak nem mertem megszólítani chris-t ..felhívtam zoóó-likát..az zozit..az mxtibit..az kelemen annát ..onnan tovább ronis..rikizúzda...szalajtó majd ő mint bátor..már látta a nagy gasgasszörny-en menőt vette egy adag bátorságot a tescóban mer most agksziós volt és.. megszólította S.K.t
ennyi az igaz történet..nem kell itten agyalni
bazsi tizen3om
te is az vagy..leinformálódolódtál zozi által
nálunmk egy volt vonulós kolega 5 éve emitt központos és ..egycóő csak tegnap felhívta egy régi haverját 3év után...hogy itt mi a szitu..menire akarnak elmenni az emberek milyne a hangulat..és meghívná egy kávéra mert olyan rég dumcsiztak...
gondolom a kávéról számlát is kérne a vizfejnek
ez olyna undorító..mitől félnek..elmegy mindenki és a fej ott elgurul a test nélküll..le a süllyesztőbe
21" kerék féktárcsa ,bridgestone crossgumi belsőgumi. (komplett)
ára 60.000.- fix
a 19" hátsó kerék agy hajszálrepedt volt! profi hegesztőüzemben körbe lett varrva. szóval teljesen jó. és nem új kerekeket kel elképzelni.vadi uj tárcsákkal és lánckerékkel. de teljesen jó.
Asszony helyett meg inkább küldj pénzt!
meg az asszonyt egyaúrára...
lyaú..
nekem a rövid..az a lyaú
akkor mindenki boldogh?
Motorkerékpár hajtás illat terjeng a levegőben!
a nyitott verzio, 300-on volt ,
na mindenki mennye motorozni...vigázz..az élet árnyékos oldala..nagyon jeges
hálistennek meg vagyok nyugodva, nem csak én vagyok hűJe..
ennyi az igaz történet..nem kell itten agyalni
te is az vagy..leinformálódolódtál zozi által
nálunmk egy volt vonulós kolega 5 éve emitt központos és ..egycóő csak tegnap felhívta egy régi haverját 3év után...hogy itt mi a szitu..menire akarnak elmenni az emberek milyne a hangulat..és meghívná egy kávéra mert olyan rég dumcsiztak...
gondolom a kávéról számlát is kérne a vizfejnek
ez olyna undorító..mitől félnek..elmegy mindenki és a fej ott elgurul a test nélküll..le a süllyesztőbe