lyaú napot..
téháneiksz jimmy.
nyugodjá meg egy 300astól az 525 ..jobb..főleg ha hosszúkat is mentek..
régen mikor szaliék is 4télyekken nyomták..mentünk itthon is motorkázni.. nagy földutas brummantásiok voltak..geci jókat mentünk...
aztán lett egy 125 sx a bandában.. egyszer..mondom egyszer még volt egy kissebb túra.. aztán..soha többet..
a töbiek minto 2t re váltottak.gyakorlatilag csak az extrém románia lett..
ezért szeretem az sx 525 meg az fc 450et is..mind a kettőre jó
az önindító hiánya miatt csak 7 kilóval nehezebb mint egy sx 250...
persze a tiéd az 19el.,.ami már mocskos sokat számít.
Nem ugy néz ki az a motor,mint amit neki raknál egy egy sanszos szinte függő sziklásnak,ami ha nem sikerül 5 métert csuszik lefelé penge éles sziklákon....hmmm?
mitől szar?
Tegyél fel másikat
Részemről adobe premierrel+stb ami van hozzá csinálgatom, komolyabb, cserébe az elején nehezebb is volt használni , viszont most már így utólag szerintem jobb, mint a movie maker.
melyiknek nincs hangja, még az elektronyosnak is van
Hajtókar, dugó is szólhat ha már le van kopva, meg még sok ezer más gyújtás dekli, rezo le, aztán lehet csekkolni
Majd egyszer fórum/stb csapat szinten csinálhatnánk egy ilyen előző napi expert nyomon való motorkázást, amit ti már csináltatok
Csak Sibiu nincs épp a legközelebb
téháneiksz jimmy.
nyugodjá meg egy 300astól az 525
régen mikor szaliék is 4télyekken nyomták..mentünk itthon is motorkázni.. nagy földutas brummantásiok voltak..geci jókat mentünk...
aztán lett egy 125 sx a bandában.. egyszer..mondom egyszer még volt egy kissebb túra.. aztán..soha többet..
a töbiek minto 2t re váltottak.gyakorlatilag csak az extrém románia lett..
ezért szeretem az sx 525 meg az fc 450et is..mind a kettőre jó
az önindító hiánya miatt csak 7 kilóval nehezebb mint egy sx 250...
persze a tiéd az 19el.,.ami már mocskos sokat számít.
Jól lemosta a kawát............
a marhája bele is fulladhatott volna
link
Tegyél fel másikat
Részemről adobe premierrel+stb ami van hozzá csinálgatom, komolyabb, cserébe az elején nehezebb is volt használni
Hajtókar, dugó is szólhat ha már le van kopva, meg még sok ezer más
Most szerváltam egy kályhát a műhelybe, h legyen hangulatom ott tovább tartózkodni
Az enyémnek van egy kis hangja
a pro-ban meg vannak olyan részek ahol csak nézel hogy anyád itt hogya faszba mennek fel...
Csak Sibiu nincs épp a legközelebb
főként menetelni ,csapd oda a lábad, felmosni 120 méter hosszu folyosot, és egyébb ostoba szopatások..
persze vezettünk tankpályán krazt... meg szana szét lőttük az agyunkat a semmit el nem találo AMD-65-el... kb ilyesmi.
http://youtu.be/ogud_iK04cw
Aki hasonló cipőben jár mint én, pótolhatja, de készítse a nevető izmait