Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...

Jó kis függőhídon össze sz**tam olna magam
És persze az idegen forgalom eléggé jelentős lenne
Nem gyenge elképzelés!
Elég szinpatikus ország lennénk egy pár emberkének
Én emléxem, pedig gyík vagyok !
jolvan amikor te voltál még fiatal nem emlékezhetsz ilyenekre... hiszen akkor még csak lovas kordék voltak... és a kiállo vasvilla volt a rendszám...
Dew.. lesz endurokrossz is bőfen, ugyanis az összes turista ut annak lessz kijelőlve, igy az eddigi turista jelzések is automatikusan átalakulnak motoros jelekké. ?

Piros csik : 1 osztály.. és eléggé hülyéknek..

Kék csik : 2. osztály középszint..

Sárga csik : senior, és mazsolák..

lesznek nyilak mint versenyen merre van a menetirány.. a kidölt farönkös részeket, sziklásokat direkt belekanyaritják majd a nyomvonalba...minden hétvégén valamelyik megyében lesz verseny a nevezés ingyenes... vagyis anyi feltétel lesz hogy motorral kell jönni...
amúgy meg még itthon vagyok,gyógyulóba...vasárnap már meló
várom ám,elszabadulok egy kicsit itthonról
ezt az Erzsébet utalványt is választhatom,5000 ft felett a névérték 80%-át kapom meg mert az a része már adóilag engem terhel
ez a cafetéria az idegeimre megy....ennyi módosítást
most agyaljam ki,melyik lesz nekem a legjobb ha évközben lelépek,nem válaszok olyat amit egy összegben fizetnek ki mert ne kelljen mááá visszafizetnem
nincsenek bizony
itt nincsenek öregek .....volt ez előtt is rendszámtábla ?

Azért díjaznám, ha jó pár endúrókrossz pálya is keletkezne a focipályák helyén, nem csak freestyle
szeva.
és azt hallotátk hogy Orbán Viktor feladja focista elképzeléseit, és endurozni fog...

a felcsuti fociakadémiát átalakitják Enduro és Motocross AKADÉMIA-vá.. a focipályák helyére turnak freestyle ugrokat, várnak gyakorlati és elméleti oktatokat, lányok -hölgyek számára ingyenes az erdei oktatás..
merthogy azt mondta hogy mi lovas nemzet vagyunk vagy mi a szösz, őseink is szőrén ülték meg a lovat ha kell hátraféle is tudtak lovagolni,
sőt lorol nyilazták végig fél europát... és mivel a motorozás is a lovazásbol ered annak a modern gépesitett formája ezért haladéktalanul meg kell inditani ezt a fajta oktatást...
Motorra Magyar! ez a jelszo...már az álltalános iskolában tanitani fogják, kiváltja a testnevelést és a technikát...
Nem kell vele foglalkozni, ez megint csak amolyan vérforraló hír...
semmilyen rendelet/törvény módosítási tervezetben szó sincs még erről. Persze az nem kizárt, hogy valakinek a fejében ez megfordult és valaki ezért kapja most a sok pénzt, hogy tervezze meg, de utána meg simán előfordulhat, hogy kukába rakják
Állami szektor simán megcsinálja, hogy megrendel valamit csilliárdokért, aztán kukába rakják a projektet...
Jó reggelt!
jahh tegnap olvastam én is.. elég agyrém..

amugyha emlékeztek, mármint az öregek, anno mikor bevezették a mostani rendszámot akkor is voltak már elképzelések hogy ezt igy kéne, megye, vagy város jelőléssel... de akkor nagyon leugatták őket hogy minek, meghogy igy ezzel a kombinácioval sokkal több rendszámot lehet kiadni meg hasonlok...

erre most kitalálták ezt az új teljesen felesleges és értelmetlen, ám nekik annál jobb pénzbeszedési forrást...
tegnap hallottam ezt ebédnél asszem másik társaság bugyborékolta ezt a következő nagy okosságot....

hát elmennek a picsába ...vicc
Reggelt
nem teljesen ide vág de..... http://www.kisalfold.hu/belfol...
Szebb Reggelt mindenkinek!
Hja, majd az lesz lehuzzuk a hengert is megnézzük mi a helyzet beljebb is aztán jöhet a ténykedés, de már motorolnák, hétvégén jól esne, talán az már mosolyt csalna az arcomra...

Hát a patakon átkeló banda elég fickós, meg hülye is, nem tudták hogy a víz az úr !

Az a baj az ilyen extrémkedős romaniacsal hogy ha valami nagyon szopósba kerülnék én, nem lenne más kiút, tuti meg kattannék, régről maradt bennem még egy kis bezártság érzet... de azé már mennék oda is , Csak ne az itteni 1-2 "hőssel"
micsoda szar idő van itt......
Megyek csapágyakért
Aztán szerelés...................