Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ronis ha össze jön és megyünk holnap reggel irok neked sms-t.Jo?Mert még bizonytalan.Pudingok ezek te.Véreshurka az összes itteni motoros.
szeva , iszommá.
Dew.. én a helyedben lehet csinálnék egy másikat, ezt megtartod tartaléknaknak..

van ott még jopár ame felesleges, de ahogy néztem nem kiválthato..

ha másikat csinálsz az mér legyen savállo lapos anyagbol, sokkal merevebb mint a sima lapos vas, és sose rozsdál nem kell festegetned ..

elöl legyen az E, meg a C-D között egy...

a B teljesen felesleges, az 1-2-3 is.. ezeket mind kiválthatod 1 darabal ami követi a rezot, ott csak oldalrol tud horpadni...

igazábol a 10-13-14-F- is mind felesleges , szintén elég egy oldalra amit valahol fel a vázra kitámasztasz..

na kivagdostam vagy a 2/3-ot a védődböl... tiszta fidesz..

amugy egyszerübb másikat csinálni , hidd el.. a savállo jobb anyag is erre majd meglátod mikor hajtod -tekered...

a probálkozás jo dolog, a végére kijön a legjobb verzio, és csak ugy tapasztalsz hol kell alakitani ,ha megcsinálod..és használod is.

, nekem pl ez a 4.-ik verzio, és eddig ez a legjobb..
K.V. !
Nem ezt a gépet hívják "KICSIKÉNEK" ?
Te itt vagy ?
Köszönöm
1,4,7 re gondoltam én is, 10 egyértelműen tök felesleges.
Végül is a 2 védi oldal irányból, tehát OK a 3 is.
A C-t ki tudom vagdosni ügyesen, bár nekem a C kap mindig a legtöbbet, úgyhogy az lehet marad, majd sakkozok még vele.

Ha ezeket ledobom lejön 1 max 2 kg kb.
azért kérdeztem, kicsit nekem is vastagnak tűnt
Minden motorozás után? Nem hiszem
Mondjuk ilyen csak annak kell aki kövek között gyakran zakatol és olyan béna mint én, hogy odaveri a rezot állandóan

Ez a 3. rezom, a gyári totál tropa, az lapos lett mint a papír, mondjuk az nem kőtől, hanem felkentem egy fára , a 2. számú HGS már 2-3 szor ki lett egyengetve, de az is be van verve jelenleg meg kéne csinálni. A mostani ami fent van, az is ki lett már javítva, de nem sokkal javítás után benyomtam megint, na akkor döntöttem a kaloda mellett, mert elegem lett Nincs épp rezom jelenleg se, ami fent van az a leghasználhatóbb, de ezt is ki kéne nyomatni, már dugót+szelepet is csináltam rá, csak aztán láttam egy vidit ami balul sült el, meg átgondoltam, hogy 4-5 bár nyomás alatt lévő rezot nem célszerű melegítgetni.
5 mm, de elég lenne 4 vagy talán még 3 is, főleg ha saválló
Estét
igen ez van,elég ktm-es ezért raktam rá a powerállítót!
krisz..neharagudjá megneharagudoljá.
ezt elfelejtetted mondani... felül erős mint a barom csak alul geciszar...
há az excék tipikus jellemzője..a dob miatt..karburálhatod akár hova amíg a dobot nem nyitod ki..max olyan lesz mint előtte volt..erős mint a barom de alul középen nem veszi a lapot
ezzel a dobbal..olyan is marad
na itt a velnesvölgyünk.. 4 perc körül mikro kezdik kötéllel húzgálni..de mi olyan helyen sosem voltunk ahol kötél kéne itt a wellneszben
mindenki máshogy szereti az bizti...a kötelet a táskámban a nehéz helyekre tartogatom

http://youtu.be/JU8ZRbAwTpY
igen az új abb exck 36as karbival jönnek ki..de a régiekmmeg gabesz sxe is a 172ff nagyon jól elvan..
a gabié jól isfogyaszt...mármint péztárcát..jól va na z belőve csak sx 250az ilyen akár csak kiscsukának a cr 249ese
18... 1valami hiányzik 8 =168
de a 18-172 f azér tcsak nem löttem mellé?
tibiés is 168al volt az exc 300as
A román endúrótársak vasárnap lehettek itt...mi szerdán voltunk itt.3 nappal később voltunk ...ahol ezek vannak..nekik még havas volt mi robigabivik meg kéttenyérnyi hóval találkoztam egész nap..úbermega jó talajjal... á de jaú is volt... ha csak eszembe jut összefut a nyál a szályban.
http://youtu.be/zxBsL9utjnY

persze mi ezekkel nem szoktunk talizni..más nyomon járunk...egyszer majdnem mentünk velük...10percet is..amúyg jaú csávó egytól egyig...kivéve aki gabeszt lenyulta 8 liter benzinnel...oszt egy hétmúlva sem sikerült neki törleszteni az új 2010es tm 300 enbe
szóval ezek be voltak kulázva hoy geltévedtem..és a kempinget mondták a tsávónak..azt mondta óó 1 óra alatt ott vagyunk... a 10edik percnél csak elhitték a többiek tudom merre az arra és extra jó expert nyomon 20perc múlva ott voltunk..nem tudom merre lehetett az a rövid út ami 40percel volt hosszabb a miénknél..körbe a hegyen?
jájj Viktor, ahány motor anyi vezérlés.. hülyeség hasonlitgatni egy tök más tipushoz, de pl nekem a 08-as KTM EXC 300 tök más beállitással ment jol, mert annak a vezérlése sokkal hegyesebb pörgösebb...

joval kisebb fuvokával sokkal többet evet , egy tankon legalább 1,5-2 literel

szoval ahány ház anyi beállitás.
na az ott 4.20nál ott az már a páfrányos
há itt vagy szípségem.. most nézem a videlyót vissza..
irjá szíp élményeket.. a hétvégi hajtásról is.
köszönjük jelenléted ezzel is szinesítvén kolbászrályderes fórumunkat.. tudod a K vitaminhiányban nem szenvedőkét..K mint kenyér vitamin...meg a ZS mint zsemleatomok
a kis súly hozólya
igen..ronis lyaúl írja.
motortipustől föggetlenül..egy pwk 38as keihin egy 250es vagy 300as verdán..nyitott csővel!normál nyitott!dobbal.
Főfúvóka=168 tól-172ig erölködés nélkül ez gyakorlatilag 3db ugye..
a 380sx gyárilag 178as ff volt..de szar volt mocskossul fulladt a benzinben..az is utána 168as fúvóka 2 súberállással majd 165 ff 3as súberállással a hegyekben is jó volt és pályán is...
minél több a köbcenit akkor csöökeni szok a főfúvóka..pl egy 125sxnek a pwk 39es keihin karbin..vagy190es!

az alapjárati meg forditva.. kisgép kicsi alapjárati nagy...
pl a 380sx az42est irt..de azzal mocskossul lezabáltatta magát a prüntyörgésben..és nehezen indult... nekem az is 38as lett

a ronis féle normálisssan nyitott dobbal-neki azt hiszem nincs kinyitva mint a gyárkémény..látod..42..és 170
bálint shúberállás.. középső?

valami normál krossztűvel(nem a gyári visszafolytott kipufogóhoz valóval.. teljesen jó a 3as állás)
ez a ronis féle beállítás alapnak teljesen jó lenne..
ez a 45-175 ff ez tuti sok..a folytott dobnak meg pláne!
a folytotthoz valami 38-165 kéne bepróbálni súbertű az új és 3as középső állásra.
a nyitott dobba-tuti nem 35mmes a rezonátorvége bemenete!hát nem a cső végét mérd amit látunk a képen is ...nem az számít!az sx 525nek a gyár ia 38as!
hanem mikor leszeded a dobot..és azt...azt a kis vékony acélcsövet..olyan méretőre csináld..elsőre.
aztán lehet 1-2mmrel nagyobbra is ..illlehet kúposra is akkor csendesebb lesz..persze visszafelé a motor felé növekvő kúppal..de akkro is a vége legyen kicsit nagyobb mint a beömlő ami mrezóvég..az eleje ahol csatlakozik ot meg 2-3 mm.az már jó is és nem lassitja le annyira a gázáramlást a turbulencia viszont a fordított kúp meg megnövele a sebességét..miközben a hengerő csökken..
érthetően irtam..csodálkoznék.

lényeg dobnyitás nékül 165 nyitás után is elég leez a 168-170 kezdésnek..
a 38-40alapjárati jó lesz.
aztán látni fogod mennyire pörgedezik szabadon ill mennyi erővel ugrik a motor..ha kissé torpanósan veszi a lapot 3.dik-4.dik-ben akkor még mindég sok lehet a benzin..ha meg odahúzod és megy ..de erőtlenül kezd forogni..viszont üresben meg kiforog a csillagos égig!akkor meg kevés a benya neki ..akkor növelni a ff-t (vagy a súbert..)ezek már csak élőben érezhető dolgok...
fontos egyszerre csak egyet variálj különben nem látod mit és miért változtattál a motoron.