Köszönöm
1,4,7 re gondoltam én is, 10 egyértelműen tök felesleges.
Végül is a 2 védi oldal irányból, tehát OK a 3 is.
A C-t ki tudom vagdosni ügyesen, bár nekem a C kap mindig a legtöbbet, úgyhogy az lehet marad, majd sakkozok még vele.
Minden motorozás után? Nem hiszem
Mondjuk ilyen csak annak kell aki kövek között gyakran zakatol és olyan béna mint én, hogy odaveri a rezot állandóan
Ez a 3. rezom, a gyári totál tropa, az lapos lett mint a papír, mondjuk az nem kőtől, hanem felkentem egy fára , a 2. számú HGS már 2-3 szor ki lett egyengetve, de az is be van verve jelenleg meg kéne csinálni. A mostani ami fent van, az is ki lett már javítva, de nem sokkal javítás után benyomtam megint, na akkor döntöttem a kaloda mellett, mert elegem lett Nincs épp rezom jelenleg se, ami fent van az a leghasználhatóbb, de ezt is ki kéne nyomatni, már dugót+szelepet is csináltam rá, csak aztán láttam egy vidit ami balul sült el, meg átgondoltam, hogy 4-5 bár nyomás alatt lévő rezot nem célszerű melegítgetni.
krisz..neharagudjá megneharagudoljá.
ezt elfelejtetted mondani... felül erős mint a barom csak alul geciszar...
há az excék tipikus jellemzője..a dob miatt..karburálhatod akár hova amíg a dobot nem nyitod ki..max olyan lesz mint előtte volt..erős mint a barom de alul középen nem veszi a lapot
ezzel a dobbal..olyan is marad
na itt a velnesvölgyünk.. 4 perc körül mikro kezdik kötéllel húzgálni..de mi olyan helyen sosem voltunk ahol kötél kéne itt a wellneszben
mindenki máshogy szereti az bizti...a kötelet a táskámban a nehéz helyekre tartogatom http://youtu.be/JU8ZRbAwTpY
igen az új abb exck 36as karbival jönnek ki..de a régiekmmeg gabesz sxe is a 172ff nagyon jól elvan..
a gabié jól isfogyaszt...mármint péztárcát..jól va na z belőve csak sx 250az ilyen akár csak kiscsukának a cr 249ese
A román endúrótársak vasárnap lehettek itt...mi szerdán voltunk itt.3 nappal később voltunk ...ahol ezek vannak..nekik még havas volt mi robigabivik meg kéttenyérnyi hóval találkoztam egész nap..úbermega jó talajjal... á de jaú is volt... ha csak eszembe jut összefut a nyál a szályban. http://youtu.be/zxBsL9utjnY
persze mi ezekkel nem szoktunk talizni..más nyomon járunk...egyszer majdnem mentünk velük...10percet is..amúyg jaú csávó egytól egyig...kivéve aki gabeszt lenyulta 8 liter benzinnel...oszt egy hétmúlva sem sikerült neki törleszteni az új 2010es tm 300 enbe
szóval ezek be voltak kulázva hoy geltévedtem..és a kempinget mondták a tsávónak..azt mondta óó 1 óra alatt ott vagyunk... a 10edik percnél csak elhitték a többiek tudom merre az arra és extra jó expert nyomon 20perc múlva ott voltunk..nem tudom merre lehetett az a rövid út ami 40percel volt hosszabb a miénknél..körbe a hegyen?
jájj Viktor, ahány motor anyi vezérlés.. hülyeség hasonlitgatni egy tök más tipushoz, de pl nekem a 08-as KTM EXC 300 tök más beállitással ment jol, mert annak a vezérlése sokkal hegyesebb pörgösebb...
joval kisebb fuvokával sokkal többet evet , egy tankon legalább 1,5-2 literel
há itt vagy szípségem.. most nézem a videlyót vissza..
irjá szíp élményeket.. a hétvégi hajtásról is.
köszönjük jelenléted ezzel is szinesítvén kolbászrályderes fórumunkat.. tudod a K vitaminhiányban nem szenvedőkét..K mint kenyér vitamin...meg a ZS mint zsemleatomok
a kis súly hozólya
igen..ronis lyaúl írja.
motortipustől föggetlenül..egy pwk 38as keihin egy 250es vagy 300as verdán..nyitott csővel!normál nyitott!dobbal.
Főfúvóka=168 tól-172ig erölködés nélkül ez gyakorlatilag 3db ugye..
a 380sx gyárilag 178as ff volt..de szar volt mocskossul fulladt a benzinben..az is utána 168as fúvóka 2 súberállással majd 165 ff 3as súberállással a hegyekben is jó volt és pályán is...
minél több a köbcenit akkor csöökeni szok a főfúvóka..pl egy 125sxnek a pwk 39es keihin karbin..vagy190es!
az alapjárati meg forditva.. kisgép kicsi alapjárati nagy...
pl a 380sx az42est irt..de azzal mocskossul lezabáltatta magát a prüntyörgésben..és nehezen indult... nekem az is 38as lett
a ronis féle normálisssan nyitott dobbal-neki azt hiszem nincs kinyitva mint a gyárkémény..látod..42..és 170
bálint shúberállás.. középső?
valami normál krossztűvel(nem a gyári visszafolytott kipufogóhoz valóval.. teljesen jó a 3as állás)
ez a ronis féle beállítás alapnak teljesen jó lenne..
ez a 45-175 ff ez tuti sok..a folytott dobnak meg pláne!
a folytotthoz valami 38-165 kéne bepróbálni súbertű az új és 3as középső állásra.
a nyitott dobba-tuti nem 35mmes a rezonátorvége bemenete!hát nem a cső végét mérd amit látunk a képen is ...nem az számít!az sx 525nek a gyár ia 38as!
hanem mikor leszeded a dobot..és azt...azt a kis vékony acélcsövet..olyan méretőre csináld..elsőre.
aztán lehet 1-2mmrel nagyobbra is ..illlehet kúposra is akkor csendesebb lesz..persze visszafelé a motor felé növekvő kúppal..de akkro is a vége legyen kicsit nagyobb mint a beömlő ami mrezóvég..az eleje ahol csatlakozik ot meg 2-3 mm.az már jó is és nem lassitja le annyira a gázáramlást a turbulencia viszont a fordított kúp meg megnövele a sebességét..miközben a hengerő csökken..
érthetően irtam..csodálkoznék.
lényeg dobnyitás nékül 165 nyitás után is elég leez a 168-170 kezdésnek..
a 38-40alapjárati jó lesz.
aztán látni fogod mennyire pörgedezik szabadon ill mennyi erővel ugrik a motor..ha kissé torpanósan veszi a lapot 3.dik-4.dik-ben akkor még mindég sok lehet a benzin..ha meg odahúzod és megy ..de erőtlenül kezd forogni..viszont üresben meg kiforog a csillagos égig!akkor meg kevés a benya neki ..akkor növelni a ff-t (vagy a súbert..)ezek már csak élőben érezhető dolgok...
fontos egyszerre csak egyet variálj különben nem látod mit és miért változtattál a motoron.
van ott még jopár ame felesleges, de ahogy néztem nem kiválthato..
ha másikat csinálsz az mér legyen savállo lapos anyagbol, sokkal merevebb mint a sima lapos vas, és sose rozsdál nem kell festegetned ..
elöl legyen az E, meg a C-D között egy...
a B teljesen felesleges, az 1-2-3 is.. ezeket mind kiválthatod 1 darabal ami követi a rezot, ott csak oldalrol tud horpadni...
igazábol a 10-13-14-F- is mind felesleges , szintén elég egy oldalra amit valahol fel a vázra kitámasztasz..
na kivagdostam vagy a 2/3-ot a védődböl... tiszta fidesz..
amugy egyszerübb másikat csinálni , hidd el.. a savállo jobb anyag is erre majd meglátod mikor hajtod -tekered...
a probálkozás jo dolog, a végére kijön a legjobb verzio, és csak ugy tapasztalsz hol kell alakitani ,ha megcsinálod..és használod is.
, nekem pl ez a 4.-ik verzio, és eddig ez a legjobb..
1,4,7 re gondoltam én is, 10 egyértelműen tök felesleges.
Végül is a 2 védi oldal irányból, tehát OK a 3 is.
A C-t ki tudom vagdosni ügyesen, bár nekem a C kap mindig a legtöbbet, úgyhogy az lehet marad, majd sakkozok még vele.
Ha ezeket ledobom lejön 1 max 2 kg kb.
Mondjuk ilyen csak annak kell aki kövek között gyakran zakatol és olyan béna mint én, hogy odaveri a rezot állandóan
Ez a 3. rezom, a gyári totál tropa, az lapos lett mint a papír, mondjuk az nem kőtől, hanem felkentem egy fára
ezt elfelejtetted mondani... felül erős mint a barom csak alul geciszar...
há az excék tipikus jellemzője..a dob miatt..karburálhatod akár hova amíg a dobot nem nyitod ki..max olyan lesz mint előtte volt..erős mint a barom de alul középen nem veszi a lapot
ezzel a dobbal..olyan is marad
mindenki máshogy szereti az bizti...a kötelet a táskámban a nehéz helyekre tartogatom
http://youtu.be/JU8ZRbAwTpY
a gabié jól isfogyaszt...mármint péztárcát..jól va na z belőve csak sx 250az ilyen akár csak kiscsukának a cr 249ese
tibiés is 168al volt az exc 300as
http://youtu.be/zxBsL9utjnY
persze mi ezekkel nem szoktunk talizni..más nyomon járunk...egyszer majdnem mentünk velük...10percet is..amúyg jaú csávó egytól egyig...kivéve aki gabeszt lenyulta 8 liter benzinnel...oszt egy hétmúlva sem sikerült neki törleszteni
szóval ezek be voltak kulázva hoy geltévedtem..és a kempinget mondták a tsávónak..azt mondta óó 1 óra alatt ott vagyunk... a 10edik percnél csak elhitték a többiek tudom merre az arra és extra jó expert nyomon 20perc múlva ott voltunk..nem tudom merre lehetett az a rövid út ami 40percel volt hosszabb a miénknél..körbe a hegyen?
joval kisebb fuvokával sokkal többet evet , egy tankon legalább 1,5-2 literel
szoval ahány ház anyi beállitás.
irjá szíp élményeket.. a hétvégi hajtásról is.
köszönjük jelenléted ezzel is szinesítvén kolbászrályderes fórumunkat.. tudod a K vitaminhiányban nem szenvedőkét..K mint kenyér vitamin...meg a ZS mint zsemleatomok
a kis súly hozólya
motortipustől föggetlenül..egy pwk 38as keihin egy 250es vagy 300as verdán..nyitott csővel!normál nyitott!dobbal.
Főfúvóka=168 tól-172ig erölködés nélkül ez gyakorlatilag 3db ugye..
a 380sx gyárilag 178as ff volt..de szar volt mocskossul fulladt a benzinben..az is utána 168as fúvóka 2 súberállással majd 165 ff 3as súberállással a hegyekben is jó volt és pályán is...
minél több a köbcenit akkor csöökeni szok a főfúvóka..pl egy 125sxnek a pwk 39es keihin karbin..vagy190es!
az alapjárati meg forditva.. kisgép kicsi alapjárati nagy...
pl a 380sx az42est irt..de azzal mocskossul lezabáltatta magát a prüntyörgésben..és nehezen indult... nekem az is 38as lett
a ronis féle normálisssan nyitott dobbal-neki azt hiszem nincs kinyitva mint a gyárkémény..látod..42..és 170
bálint shúberállás.. középső?
valami normál krossztűvel(nem a gyári visszafolytott kipufogóhoz valóval.. teljesen jó a 3as állás)
ez a ronis féle beállítás alapnak teljesen jó lenne..
ez a 45-175 ff ez tuti sok..a folytott dobnak meg pláne!
a folytotthoz valami 38-165 kéne bepróbálni súbertű az új és 3as középső állásra.
a nyitott dobba-tuti nem 35mmes a rezonátorvége bemenete!hát nem a cső végét mérd amit látunk a képen is ...nem az számít!az sx 525nek a gyár ia 38as!
hanem mikor leszeded a dobot..és azt...azt a kis vékony acélcsövet..olyan méretőre csináld..elsőre.
aztán lehet 1-2mmrel nagyobbra is ..illlehet kúposra is akkor csendesebb lesz..persze visszafelé a motor felé növekvő kúppal..de akkro is a vége legyen kicsit nagyobb mint a beömlő ami mrezóvég..az eleje ahol csatlakozik ot meg 2-3 mm.az már jó is és nem lassitja le annyira a gázáramlást a turbulencia viszont a fordított kúp meg megnövele a sebességét..miközben a hengerő csökken..
érthetően irtam..csodálkoznék.
lényeg dobnyitás nékül 165 nyitás után is elég leez a 168-170 kezdésnek..
a 38-40alapjárati jó lesz.
aztán látni fogod mennyire pörgedezik szabadon ill mennyi erővel ugrik a motor..ha kissé torpanósan veszi a lapot 3.dik-4.dik-ben akkor még mindég sok lehet a benzin..ha meg odahúzod és megy ..de erőtlenül kezd forogni..viszont üresben meg kiforog a csillagos égig!akkor meg kevés a benya neki ..akkor növelni a ff-t (vagy a súbert..)ezek már csak élőben érezhető dolgok...
fontos egyszerre csak egyet variálj különben nem látod mit és miért változtattál a motoron.