Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a joszivü sosem benem szologatos Viktor..
jol van ne pityeregjél.. tele vagy mint a déli busz..
a szenvedés magasiskolálya...
úly qúplungagy....motoreladás élethalálkérdésssel ..most a labdacsok kellenek a garagéba a polcra ...én örülök a legjobban ha megtartod az öreg csótányt
rakd össze..holnap reggel hétre ott vagyok gó zarándolni
nagyon helyes
.. ja a 13.14dik havi..ó 10éve várom...
az a kakastórfa..védelemnél(nem véletlenn igy nem talál rá a google!ugy e bazsi 13csak óvatossan a sajtószabadsággal szóval ott volt a nagy vizfejben..most duzzasztják..egy vonulósra eddig jutott 0,5 tiszt.
de most 1 vonulósra jut..2 tiszt mer nincs lóvé..a bérfejlesztésre
uraim itt brutális tavasz van... megvárom csajomat a botbu és már öltözök is ..és szétkapratom a kisdombot.
képzelem milyen életbevágo ha éppen árulod a motort, meg a kerekeket is...
mentem volna én az idén is minden hétvégén, de mit csináljak ha a lové közbeszolt..

nem vagyok miller tűzolto.. 13.-14.-havi fizu, meg ilyen juttatás amolyan arany rud, két motor a garagéba meg hasonlok..

majd az idén gyurunk rá.
hol van a listán?
A kategória
http://regiment13.ro/en/cupa/2...
vagy itt a B-ben
http://regiment13.ro/en/cupa/2...
vagy elbújt a C-ben könnyebb nyomot keresve
nem nem a fater csak az A ban és ott is az elejében...valahol szalajtós körül...de ..őt sem látom sehol..de pl a lálykerok közül vannak itt.
nem ..a fater nem volt..
csak a baia maréban..regimentről....csak hallott..bénákat és szerinte szar volt..
kb annyiszor volt ott mint én a dévalyi racén
meg is keresem a result-ot
teli van a schíwem barátkozással..há itt a thawasz...szali éledj..csipke-lyózsika álmodból..holnap mennyünk ki....
motorkázni..ne keljen már megent pályázni..eladom a picsáda és veszek egy...egy...húzaberget... ja az is van
áááá.
áááá
holnap....itt a tavasz .
ne mond el senkinek Viktezsvír ,de fater volt ott tavaj is a regimenten :) inkább ne mutasd be neki .
csá Krisz. azaz S.K f? na figyu. érdeklődnék van e még tireballsod hátsó kerékbe és ha van mipézért vesztegenéd? sürgős! életbe vágó!
ne idegesíllyél már hát elfelejtetted amit október 2dikán olvastál..és utána 4dikén meg feltettem..flv-ben
az a retyezát..de nem akaár melyik hanem a muntele-mic
ez amelyik jobb mint a bihar..úr isten a számra ütök..ha fater elolvassa...
kitagad..ja nem is olvassa..
bocs fater..ha te is az biharil csőlátásból kiszabadulsz..bárr ilyne öregen már nehéz..akkor ugyan annyira mint az ott a dzsipu peredályz...itt ez a hegy a regiment 13 és ...nem kicsit jó a hely.
+a sziklák itt nem tépk szét a gumit..ezek kerek sziklák...
a füves pampák nincsenek elkerítve...ott mész ahogy jólesik...persze minusz natura kétezer mer kitáblázták már

eskára meg robira azért számítok..meg zozira rikire..bálint is jöhetne..de ö ...3 éve kihagyja csak a bakony
nem baj, azért még meglátogathatunk ronis a nyá-ronis?
jöhettek felénk is..itt is vannak lyaú helyek..párszáz kilóméteren belül
Az a vidi merre készűlt?
Milyen hegységben?
ásitás..
gondolkodás
...
ami nem megy nem kell eröltetni

zozi.
hát én nem vállalok senkit kivinni..de ha eljöttök ide 2-3 egykocsival akkor az enyémmel..full kényelmessen rengeteg csomaggal3-4 kijutunk oda..van térképem is ill május közepe végére ez a banda jelezte hogy ők jönnek.
árrilis végéig felejtös .május első hétvégélye dévai racerok hétvégéje...megint kimondtam a dévai racerok....megent ...dévai nagymenők-...ja ne..
szali eladja a motorját....már engem többen hívtak szalajtós motorja miatt mint annó a bergeldással kapcsolatban-a berg még meg van csak a hirdetést pihentetem a télen -
szóval szali motorjára nálam már 18 érdeklődö volt...
szinte tuti elviszik..
akkor a dévai versenyre szali már az új géppel jön ..mer a régivel már nem ..mer már nem lesz
werner müllerrel is csak szali miatt jön...
ugyhogy szali kösd fel a gatyeszt..én már vágom meg a gumit..SM-s re

szóval ha tavasz akkor az még nem az a hegységh..az még a zarándolás két hónapja lesz.
és ha neadj isten valaki lejön és meg akarja érezni a dhéli motoros lehetőségeket..az nyugodtan hívjon...nem veszem fel
Ha meg csak én megyek egyedül akkor gondolom felétek el extrémkedünk mert ugy is az lesz belölle :)
most nézem már megint kihagytam két oldalt az olvasásbúúúú
szewa bálintgazda.....itt elég hidegre sikerült a reggel......

majd holnap meglátjuk mi a pályamű címe....

visszaolvasgattam és nézetm ez a hely nagyon teccik ...ide tavasszal ki kéne haladnunk ...csak viktor nem visz ki minket

http://youtu.be/ZL7MDHbV8vk gondoltam[/L]
szeva főbéla.
Morgent
fogalmam sincs.. majd amerre megy a motor eleje.. csörögj.. vagy sms-ez, vagy küldj galambot..
Figyu ha nem jönnek ezek akkor holnap lehet veled tartok.ha nem jönne össze ez aholnapi gépelés.Merre csapatsz holnap mester?
gut morGGen meine damen und herren !
oké, de én attol még megyek motorozni, ha jönnek ha nem.. és ma is..merthogy tavasz van vazze.