Ha jól tudom nincs ilyen. Mindig a helyi illetékes jegyzőnél lenne kötelező érdeklődni.Az már egy másik dolog,hogy szerintem a jegyzőnek lila fingja nincs róla!
Valakik írták itt, hogy vadásznak is, hozzájuk egy kérdés:
Létezik olyan egységes weboldal, ahova minden vadásztársaság köteles előre tájékoztatni a népet a hajtóvadászatok időpontjáról és helyéről?(azzal a céllal hogy ne menjenek akkor oda gyalog, lóval, bicóval, motorral, stb.) Gondolom nem úgy van, hogy gondolunk egyet és na akkor megyünk hétvégén
Egyébként egy videó konvertáló és szerkesztő programot is ajánlott beszerezni Gondolom használtál már párat, mert vannak Viktor videjók a neten, vagy azokat nem te vágtad?
motor olaj van benne nem válto olaj, mivel jo sok tipuson ez már kűlön van ktm 08-tol, crf, stb..
kb anyi értelme van hogy több olaj férjen bele, régebbi modelleken még a vázba meg külön tartályba is feltolták, a gyujtásnak meg tök mindegy, műkszik az olaj alatt is.
a külön olajtereseken, tehát ahol kűlön a válto-motor olaj ,ott meg nem is lehet máshová rakni, ha elképzeled magad elött szétbontva a blokkot, csak a főtengelyhez nem férne lofasz menyiség se...
ismertek v.kit aki blokkvédőt tud gyártani? KTM-re kellene.
Üdv.
Zoozee küldtem E-mailt.
Létezik olyan egységes weboldal, ahova minden vadásztársaság köteles előre tájékoztatni a népet a hajtóvadászatok időpontjáról és helyéről?(azzal a céllal hogy ne menjenek akkor oda gyalog, lóval, bicóval, motorral, stb.) Gondolom nem úgy van, hogy gondolunk egyet és na akkor megyünk hétvégén
Örvendek, hogy van aki díjazza a hideget meg a telet, részemről rühellem, sok vele a plusz meló és plusz költség
remélem idén is meglesz hozzá a jég.
Egyébként egy videó konvertáló és szerkesztő programot is ajánlott beszerezni
Akkor ha jól értem 2T esetében nincs ilyen, ahogy sejtettem,
4T esetében meg van, de értelme nem sok
Jó reggelt emberek!
kb anyi értelme van hogy több olaj férjen bele, régebbi modelleken még a vázba meg külön tartályba is feltolták, a gyujtásnak meg tök mindegy, műkszik az olaj alatt is.
a külön olajtereseken, tehát ahol kűlön a válto-motor olaj ,ott meg nem is lehet máshová rakni, ha elképzeled magad elött szétbontva a blokkot, csak a főtengelyhez nem férne lofasz menyiség se...
ez van kislányos 4t-ken.