Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az adatlapomon rajta van de ide is leirom neked 06704596533
Engem érdekel a cucc! Valami elérhetőség jöhetne,akár a rikizuzda@freemail.hu-ra.
De jöhet a teli számod is ide például:)
namost pedig szétkapratom a tájat...
Eladóvá vált használt cuccaim
mez: xxl
naci: 38
Sisak: L
A Progrip szemüvegben most cseréltem lencsét vadi uj!
A szett ára 25e Ft
amugymeg ezt a téli gumit übereljétek felül..
elejét se bizom a véletlenre... még a véremet is adtam érte..
te Viktor... meg kell mondjam tényleg a világ legfaszább gumija az MC-5 ,... főleg ez az új keverék háhh mindent visz..
szomszédban a lakas szigetelést is a burkolós szakmunkásokdiákok csinálták nem kis pénzt a zsebbe téve a tanárúrnak!
A fikázó hozzászólókat meg a lepontozókat le kell szarni, aki endurózik, vagy legalábbis szeretne annak nagy segítség és ez a lényeg.
na még dolgozok egy órát és ebédelek .......jön be pszicholaller a városba
ilyen havak vannak felétek...tavaly volt ilyen itt...
másodszorra már dejavu érzésem is volt...
kutyátsétáltatok mindjárt.....ha vége a munkaidőmnek...
Személy szerint én nagyon örülnék ha tényleg összedobnátok egy oktató videót !
Biztos rengeteget tudnánk tanulni tőletek! Igaz nekem tervben van hogy zoozee-ékhoz tavasszal ellépünk haverral! Tegnap beszéltünk róla pont
Nem biztos hogy erőltetném a oldalra való feltöltést sem:)
Jó az amikor egyedül megy az ember.Nem kell igazodni másokhoz,a magad tempóját meheted és nem kell megállnod mindenhol bevárni a többieket.De én azt is szeretem mikor összejön a banda egy közös csapatásra és lehet sztorizgatni meg mókázgatni a többieken.Az mondjuk szar mikor már túl sokan vagyunk és állandóan meg kell állni bevárni a sor végét.De ez olyan ritka szokott lenni hogy belefér az életembe.
Nahááát,itt átkeltem a suzuki mögött egyszer az xr-el,olyaqn jól sikerült,hogy amikor az elsőkerék fönn volt a második sinen,akkor kicsit eröszakosan engedtem el a kuplungot,vagy hogy fogalmazzak :),
Akkor jöttem rá,hogy az xr250 tud repülni
Na a ktmel ezt nem szeretném eljátszani
én nem hivogatok ide senkit... minek nekem felesleges kolonc a nyakamba.. nem vagyok én ovobácsi...

az a pár kosza lélek aki eljön azt meg szivesen látom, ennyi..

most viszont kimegyek felszögelem az elejét a kis szögessel.. csunyán üvegre van fagyva a talaj... kell hogy fogjon az eleje.
Ja állandóan De megfogadtam már nem igérgetek mert a fele se valósul meg abból amit szeretnék
Mee te is csak mellébeszész!
Akkor ők az azabajteam!
Amúgy rengeteg balta arcú paraszt van ezen az oldalon.Pl olyannal,mint aki póni romettal eszetlenkedett.Na az is egy igazi 24 karátos paraszt volt!
Látod még én se megyek pedig mennyiszer megigértem már Na majd májusban Báger