Személy szerint én nagyon örülnék ha tényleg összedobnátok egy oktató videót !
Biztos rengeteget tudnánk tanulni tőletek! Igaz nekem tervben van hogy zoozee-ékhoz tavasszal ellépünk haverral! Tegnap beszéltünk róla pont
Nem biztos hogy erőltetném a oldalra való feltöltést sem:)
Jó az amikor egyedül megy az ember.Nem kell igazodni másokhoz,a magad tempóját meheted és nem kell megállnod mindenhol bevárni a többieket.De én azt is szeretem mikor összejön a banda egy közös csapatásra és lehet sztorizgatni meg mókázgatni a többieken.Az mondjuk szar mikor már túl sokan vagyunk és állandóan meg kell állni bevárni a sor végét.De ez olyan ritka szokott lenni hogy belefér az életembe.
Nahááát,itt átkeltem a suzuki mögött egyszer az xr-el,olyaqn jól sikerült,hogy amikor az elsőkerék fönn volt a második sinen,akkor kicsit eröszakosan engedtem el a kuplungot,vagy hogy fogalmazzak :),
Akkor jöttem rá,hogy az xr250 tud repülni
Na a ktmel ezt nem szeretném eljátszani
Akkor ők az azabajteam!
Amúgy rengeteg balta arcú paraszt van ezen az oldalon.Pl olyannal,mint aki póni romettal eszetlenkedett.Na az is egy igazi 24 karátos paraszt volt!
De jöhet a teli számod is ide például:)
mez: xxl
naci: 38
Sisak: L
A Progrip szemüvegben most cseréltem lencsét vadi uj!
A szett ára 25e Ft
Biztos rengeteget tudnánk tanulni tőletek! Igaz nekem tervben van hogy zoozee-ékhoz tavasszal ellépünk haverral! Tegnap beszéltünk róla pont
Nem biztos hogy erőltetném a oldalra való feltöltést sem:)
Akkor jöttem rá,hogy az xr250 tud repülni
Na a ktmel ezt nem szeretném eljátszani
az a pár kosza lélek aki eljön azt meg szivesen látom, ennyi..
most viszont kimegyek felszögelem az elejét a kis szögessel.. csunyán üvegre van fagyva a talaj... kell hogy fogjon az eleje.
Amúgy rengeteg balta arcú paraszt van ezen az oldalon.Pl olyannal,mint aki póni romettal eszetlenkedett.Na az is egy igazi 24 karátos paraszt volt!