Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de jön ám..és itt délen..ha 30cm akor ott éwszakon..30on is felül lesz

mahd hánnyátok a havat..mondjuk itt is hánnyák a ha vat ..ha részegen kijö a kocsmából és felkavarodik benne az a sok élmény akkor oszt megy a hóhányás
itt is hallatszik..csúnyán alul van kalbulálva a kéktély hogy kiforogjon egyből..el van tőle véve a kaja a ff nál és azért halatsik végfordulaton be is ciripel..mondjuk a kamera sem veszi már azt a frekvenciát hibátlanul de..ezen akkor is halatszik..el van véve a benya a ff-nál..de ugrik is egyből...
és ez nem motorcross..ha nem forgatod világtalanul 10ezerig az ért akkor nem ciripel..csak ugrik mint nyúl
http://www.youtube.com/watch?N...
na ennyit az alvásról
tényleg jön a mittudoménhánycentis hó?
én nagyon várom ám
segithetek?
ne tedd..chukkk ronisra itt van szügkség a kéktély filyús verdák terén
baráti ork tanács volt
lehet varratok magamra ciciket.. persze xl-est meg beiratkozom egy csajos át műtésre., aztán árulni fogom a testemet...
a nagyon távoliakban..és a net is csak elgondolni tudja .
vagy öszinte vagy.. vagy leszenk barátaid
ha öszinte vagy akkor max öszinte barátokkal leszel ..de lálykolóidtól meg megszabadulsz..gyorsan kiderül ki az aki csak lálykol
tényleg meg kéne csinálni egy gázos motort... kis piros turista palack a tank helyére... oszt ergye..

4t lányos verdán nem is lenne nagy fakszni... 2t-ben meg bekötni a szivocsonkba egy olaj szivattyut ami nyomná a 2t oilt... aztán lehetne motorzani éjjel nappal 100 ft/ 100 km-er...
persze hogy nem csinál ... mer aztán jön a vám és apeh.. és lesz haddelhadd hogy nem oda égetted el ahová engedélyezve vagyon.

én is csak a neten olvastam rola, hogy állitolag távoli országokban van ilyen...
itt nálunk -11 fok van..szikrázik a ...homok ha végighózok egy vasdarabot a földön
hétvégére..összevissza 30cm es hawatot mond..
akkor élesednek ki a szögek
nyugi Viktor ...geddonban nagy szükség lesz tapasztalt t- ra... jo sokra... mert tűz is lesz jo sok... olthattok egész nap...

persze pénzt azt nem kaptok majd érte... de hát mindent ne akarjatok ti se..

bocs az öszinteségért...
ne mez szabálytalan..és ilyet senki nem is csinál!
Maki . ahogy zéé mondja gázos kiskocsi, van hozzá fejtő... aztán lehet tankolni a vezetékest, vagy a nagy tartálybol...
el sem mondom menyire olcsora jön ki.. de psszt ez titkos...
orkmán
én egy régebbi t-800as modell vok nem számítok filyatlanak a szakmában..de pl nem attól félnek hogy az újabb t-é modellek elmenek ..mert abból van bőven. hanem a tapasztalt t-800asokra van a nagy szükség..csak ezeket nem azzal tudja megtartani ha...
szerinted méárt küldtek felderítöket hogy milyen a hangulat és hányan akarnak elmenni máshova?
mer ha a sok t-800as elmegy..a nagy vizfej leburul és kiszakad..a sok viz meg elfolyik és a nagy ár az visz magával mindent...pl mindenféle nagy vadakat akik mégesm jó csúcsokra helyeszkedtek..mert elmosta öket az ár.
az árviz már csak ilyen
hab az orkán..
na megyek,alszom tovább
Azabaj.. mikor egy mondat ugy kezdődik AZABAJ...

Erdőbe is itt szoktak kezdődni a problémák.
pontossan.
de nem azok félnek..mert a t.re az igazi t.re mindég szükség nan volt lesz..az új naggyanik félnek akik 80% katona ..hör.. polgárv...voltat..én is voltam kotonka..csak én egy évet osztán kilukadtam
és fingjuk sincs az egészhez..illetve van mert könvekből meg filmeken már láttak igazi t.éket
no szóval hazaértem a rövidke kirándulásból vasárnap reggel mentem,tegnap este jöttem
törököket megbabonázta a kék szemem,sorban feleségül akartak venni még jó hogy már nem szőke vagyok,így nem volt akkora sikerem
egyé tsilisbabot..nem köll a gázos autót tankolni
érdekes sztori..

lehet az a cél hogy minél jobban beszabályozzák a t-at, igy nem marad idejük energiájuk lázadozni... örülnek ha megmarad az állásuk...
jó reggeltet