Estét!
Na kuplung kosarat se javítanék másnak agyvérzés, az még hagyján, hogy tizedre pontosan illesztve megreszelni, de utána belehajtani az 1-es savállót hasonló pontosan úgy hogy felfeküdjön mindenhol Ez a lemezelés nagyobb szopás, mint a reszelés volt, persze a célszerszám készítés miatt Lehet beszoptam az 1es savállóval, képtelenség rádiusz nélkül élre hajtani, úgy hogy nem verem szét. Azaz vagy vékonyabbat kunyizok, vagy rádiuszt reszelek a kosárra, még vakarhatom a fejem mi is legyen, a célszerszámom is még 0,5 mm el nagyobb lemezt hajt, nem fekszik fel. jöhet az újabb a reszelés Ja és ha sokat reszelek dobhatom ki, kezdhetem elölről
Kuplungkosár javítás tapasztalatokat olvashattátok
viszont elmondanám nektek ,persze nem ingyé... hogy ilyenkor a fagyott talajon az elöl kis szeges gumi igen jo dolog...
gyakorlatban ég, és föld a különbség, bármilyen fagyott nyomvályubol ugy jön ki ahogy akarod, lehet bátran kajak első fékezni, beboritani kanyarba... szoval hülye aki nem csinálja meg...
én azt szoktam ha nagyon vizes pocsétás, vagy sok a román patak, zokni után az a nagy pluszos szatyor, meg kell nézni nem-e szakadt...meg szokta fogni faszán a vizet..
ennek a csizma tetején össze powertape-ni nem sok értelmét látom...ugyse ott jön be a viz..
Szép időnk volt ma is!
Viszont múlt héten víz volt mindenhol! Hogy védekeztek a csizma beázása ellen? Ill. hogy a láb ne legyen elázva? Az első kerék folyamatosan nyomta a lábamra a vizet... egy idő után elég jól megállt a víz a csizmában, pedig nem régi szakadt... Zacskó a lábra, vagy mit lehet csinálni?
Na kuplung kosarat se javítanék másnak
Kuplungkosár javítás tapasztalatokat olvashattátok
Ha gondolod valamikor mehetnénk.
raksanyik kukac frímélen elérsz
anyád, berakta Irant, Ausztrália-ba
http://youtu.be/0OpPgA1buC4
Gyarmartól átérek gyorsan...
de tudom nektek nem csuszik az eleje sosemse..
gyakorlatban ég, és föld a különbség, bármilyen fagyott nyomvályubol ugy jön ki ahogy akarod, lehet bátran kajak első fékezni, beboritani kanyarba... szoval hülye aki nem csinálja meg...
ennek a csizma tetején össze powertape-ni nem sok értelmét látom...ugyse ott jön be a viz..
Viszont múlt héten víz volt mindenhol! Hogy védekeztek a csizma beázása ellen? Ill. hogy a láb ne legyen elázva? Az első kerék folyamatosan nyomta a lábamra a vizet... egy idő után elég jól megállt a víz a csizmában, pedig nem régi szakadt... Zacskó a lábra, vagy mit lehet csinálni?
jahh és Viktor..