Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ehhez már lengővillát is fabrikálni kell.
Hálás köszönet az oktató anyagért
Estét!
Na kuplung kosarat se javítanék másnak agyvérzés, az még hagyján, hogy tizedre pontosan illesztve megreszelni, de utána belehajtani az 1-es savállót hasonló pontosan úgy hogy felfeküdjön mindenhol Ez a lemezelés nagyobb szopás, mint a reszelés volt, persze a célszerszám készítés miatt Lehet beszoptam az 1es savállóval, képtelenség rádiusz nélkül élre hajtani, úgy hogy nem verem szét. Azaz vagy vékonyabbat kunyizok, vagy rádiuszt reszelek a kosárra, még vakarhatom a fejem mi is legyen, a célszerszámom is még 0,5 mm el nagyobb lemezt hajt, nem fekszik fel. jöhet az újabb a reszelés Ja és ha sokat reszelek dobhatom ki, kezdhetem elölről
Kuplungkosár javítás tapasztalatokat olvashattátok
böszme amcsik de miért occcsó náluk minden
Az is előfordulhatott már! Én Patvarc vagy Nyírjes felé járok.
Ha gondolod valamikor mehetnénk.
raksanyik kukac frímélen elérsz
na ezen befostam.. a big ámeriká..fuu nagyon meglátszik hogy az iskola rendszerük a béka segge alatt van...

anyád, berakta Irant, Ausztrália-ba

http://youtu.be/0OpPgA1buC4
Bálint,Bálint, ejnye,ejnye........
mondjuk a szobában nem is kell beszögezni...
Ha beszögezzük,akkor mi értelme van a téli motorozásnak.........
Na majd ezt még kipróbálom!
Honnan jonnel? Lehet talalkoztunk mar!
Na ezzel én is így vagyok... Esetleg valamikor csatlakozhatnák?
Gyarmartól átérek gyorsan...
Jarnek csak nincs mindig ember akivel mennek!
Van persze mert?
Van még motorod? Vagy azt már eladtad a meghirdetett ruhák előtt? Nem jársz ki a környékre motorkázni?
nem is a tisztulás miatt van benne a szög...

de tudom nektek nem csuszik az eleje sosemse..
Nem kell ide szög Bálint! Nagy gáz aztán tisztul szépen......
viszont elmondanám nektek ,persze nem ingyé... hogy ilyenkor a fagyott talajon az elöl kis szeges gumi igen jo dolog...

gyakorlatban ég, és föld a különbség, bármilyen fagyott nyomvályubol ugy jön ki ahogy akarod, lehet bátran kajak első fékezni, beboritani kanyarba... szoval hülye aki nem csinálja meg...
mondjuk ha derékig állsz a patakban akkor már mindegy, ugyis bejön a viz..
Igen ott! Mert?
én azt szoktam ha nagyon vizes pocsétás, vagy sok a román patak, zokni után az a nagy pluszos szatyor, meg kell nézni nem-e szakadt...meg szokta fogni faszán a vizet..

ennek a csizma tetején össze powertape-ni nem sok értelmét látom...ugyse ott jön be a viz..
Te hol laksz? Őrhalom? Nógrád megye?
Szép időnk volt ma is!
Viszont múlt héten víz volt mindenhol! Hogy védekeztek a csizma beázása ellen? Ill. hogy a láb ne legyen elázva? Az első kerék folyamatosan nyomta a lábamra a vizet... egy idő után elég jól megállt a víz a csizmában, pedig nem régi szakadt... Zacskó a lábra, vagy mit lehet csinálni?
nahol vagytok kislányok és puncis békák..

jahh és Viktor..
Jogos