Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én vettem erős csavart csavarboltba,és mindig mikor csinálni kell valamit rajta,akkor kap új csavart.
Egy megoldásnak nem rossz.....
Itt a videó,csináltam konzolt,szerintem nem olyan rossz.....

http://youtu.be/ud6btK3EGZE
nem hajtottam ki ,de szemre latszik,h kajla

ezert nem fogom kivenni,ha megmutaton nekik ,es mondom ,h gariba adjanak jokat,neznek butan...........,meg lehet a fele szar nekik is.......,ugy hagyom a picsaba Ktm minoseg=tragya
nem kozepre van utve a 6 szog......mikor skoda versenymotort csinaltam meg regen,ua volt a helyzet ott gorgettem a boltba,utana meg befogtam esztergaba es neztem ,h mindegyik koncentrikus e....

a baj csak az ,h huzza le a wc be a narancs szinu bohoc nyomatekkulcsat ,ilyen csavarokkal 5-10N kul. siman elofordul....
Szia Zoozee.
Meglested nekem a alkatrészet?
Helló hamutipró koléga!

Csináltam konzolt,nyomok neked egy videót.

Md80 csak mert nem szívja senki a véred

Egyet se láttam még ...de persze előfordulhatna selejt.....bár én nem látok eleget ezekből csak max napi száz százötven amit ki be tekerek... az gondolom lófasz.........mit szívsz réj ?
Nem tudom ki gyártotta, de valószínű spóroltak a csavar gyártó részlegen , kopott gépet nem cserélték időben és gyártott egy vagon selejtet, amit simán átengedtek a minőség ellenőrök és belekerült a motorba
A jó hír, hogy olcsó pénzen cserélhető gondold el ha a hengerfej lenne félre marva
most direkt nem középre van ütve a hatszög..mindegyik olyan.?

vagy csak szar minőség?
egyenlore ok,de 2 hete mentem vele utoljara,megvan a sarga kek egyenlore

a narancsok uj trogersagara jottem ra,a hfej imbusz csavarba nem koncentrikusan van beleutve a 6szog.....aztan megbaszhatjak a narancs nyomatekkulcsukat is ,ha szar meg a csavar is....parasztvakitas
"LM by Ronis" matricát is kapsz rá
Csika weboldalát kilőtték, tudjátok mi lett vele?
Remélem csak a weboldalát intézték el átmenetileg, ő+családja meg a bolt rendben van.
Neked hogy muzsikál az AWO Simsonod? Járkálsz vele kifelé? Sárga kék "simsont" elvitte az ismerősöd?
Ez bizony Moszkvics csak kicsit megfaragták, mint a Peugeot 206 reklámban a csávó a kocsiját
http://youtu.be/NDexf0L0owA
Ejj a tróger mindenségit, parkettázott garázs a falak meg hogy néznek ki
igen ez Moskvics 408 as
lehet ... bár elég nehéz ladának nézni egy ilyen autot.....

akkor már inkább moszkvics...
te rosszul lathattad,az 1200 Lada .....lehet a kerek lampaja megtevesztett

a motor meg AWO Simson....
ronis fiú.meg vettem a szimeringet 10.én meg az olajat meg a porvédö gyürüket és viszem a telokat :)
én leszek a Vagyonpolitiai Államtitkár... na forgassátok ki szépen a zsebeiteket... ha mindenki rendesen fizet... persze nekem... akkor lélegezhettek tovább...

rögtön itt kezdem az utca tetején , megnézem miböl van a garázsban a 911-es, meg a cheyen, tuareg az udvaron, jahh meg a 2 hörli ,meg az 1950-es chevy bel air a garázsban....
melyik gyárban hány műszakban lehet ezt össze sporolni...?
Dew . igen olvastam... szerintem semmi mást nem csinálnak csak szondáztatják az embereket... milyen az általános felfogás ,közhangulat , blablabla...

ahol szerepelnek ilyen lőzungok mint "vagyonpolitika" az meg miafaszom.. csak mert szivesen lennék az államtitkára..

meg ilyen hogy "közlekedéspolitika".. ? miota kell a közlekedést politizálni...anyám látszik az összeválogatott témákon hogy egy baromság az egész ugy ahogy van...rendesen átgondolatlan...

viszont ANYÁM.! olyan hiányzik hogy TURIZMUS... és elvileg egy turisztikai ország lennénk, vagy mi a szösz.. itt van közép europa legnagyobb tava, kihasználatlanul, tele vagyunk termálal, meg szép erdőink vannak.... és még sorolhatnám...

de persze szarjuk le végül is Ausztria éves bevételének a 80% -át a turizmusnak köszönheti hogy kivánatossá teszi az országát...
Olvasgattad már ezt az oldalt milyen ötletek születnek?
Pár nap alatt teleírták, már káosz is van, mert keresőt nem csináltak és a moderálás is érdekes jelenség, egy probléma többször felvetve Viszont van rajta egy csomó hasznos ötlet, de hogy ebből mi is fog megvalósulni, meg mikor
és ha még nekem is küld 50 ezret akkor duplán sporol...
most hivot egy haver...akinek a haverja egy 2002 berget vesz valami léghűtéses rotax blokkosat..
kérdése ilyen van?
há van róla fotó....
van
akkó van...há nem ...há de.
látja..nem hisz a szemének...
valami 150ést..mondom szorozzameg kettővel és azért vesz valamit...mert ezt megveszi 150ért majd két hét motorozást nem garantálva az lesz hogy széthullik az egész majd rákölt 100at csak azért hogy egyáltalán el tudja adni...
de mondom ha rám hallgat azt csinál amit akar..
vegye meg hajrá...

tanácsom..ami baráti lés ingyé van.
ad ötven rugót..nem veszi meg azt a szart majd spórol hozzá még pár százat és motorzni is képes motort vesz.
ebben mi a biznic..neki
há hogy nem veszi meg ezért nem köt rá 100et és nem adja el hónapokkal később100ezer bukóval full idegben motorzás mentessen.
hát ha ez nem ér meg neki ötvenet..akkor vegye meg és költsön rá százat.
kigyúlnak..
a szerelem egy szikrától..képes perzselő..majd felemésztő tűzzé válni..lásd adi és léda szerelmét
az égés..elég tág és veszélyes fogalomkörbe tartozik...
akár csak aki tartozik az is veszélyes fogalomkörbe tartozik..és aki meg körbetartozik az aztán a zigazán veszélyes fogalomkörbe tartozik...vágod
filozófikiszt hallottátok a déli hanyag szó előtt
+ 1 két fokban..az is lehet hogy volt ott valami...több mint rothadás....
pl az olaj is képes égni de próbáltál már szikrával begyujtani fáradt olajat...hát a gyufát eloltod benne..de mégis ha egycőő begyullad..

vannak nehezen égő dolgok..pl nappaliban a lámpa..áram nélkül
meg ilyenek