Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a tapasztalatok megosztását!
köszi hát nagyon sűrűn imádkozom h jó legyen
disznópörzsölővel a kis gázégővel nemtudod felhevíteni próbáltma nis de az nemelég hatékony
Akkor nem lesz ismeretlen! A vételhez sok sikert kívánok, jót fogj ki!
Bátor vagy, de bátraké a szerencse

Lehet nekem is ki kéne próbálni, így meg tudnám csinálni, mivel előre fel tudom pumpálni akár 6 bárra is, kompresszorom az nincs sajnos, meg csak kis gázégő van, de szerintem ez is felhevíti kellőképp.
Te láng hegesztővel csináltad a hevítést, vagy csak ilyen kicsi kézi gázégővel?
perzse mentme már sokkal yz250f crf 450 exc 250f exc 450 2db 525ösel is mentem meg drz 400s ezek közül a 250es ktm mega 400as drz nem tetszet csak amúgy igen ilyen benzinárak mellet nem mind1 meg amúgyis tetszik
hát megnyomtam aztán hevítettem máshol megitn megnyomtam közben nem engedtem le a nyomást, volt h 6bar volt benne, nem voltam teljesen nyugodt énse de túlélte a rezóis énis meg faterom is
Akkor váltasz 4T re, ha jól értem. Benya miatt? Moccoltál már 4T vel?

Na ilyen csináltam én is, csak nem mertem kipróbálni, mert láttam videót, ahol szinte felrobban a csávónak

Gondolom úgy hevíted fel, hogy nincs nyomás alatt és hevítés után kompresszorral gyorsba felnyomod
ja amúgy legszívesebben 525 exc re de 450es lesz úgynézki
na mindegy majd ha lesz valaki aki vágja,akkor kiokosít

tehát a lényeg...gyújtásfelőli dekli kapott egy ziccer során 2 picike pöttyöt.. azóta most lett beröffentve a gép elöször,és sajna a 2pici repedésen folyik az olaj...:( a deklis része az orvosolva lett viszont itt jön a sügérségem lényege az normális h a gyujtáshoz folyik az olaj?az egész óbelevanc alatt van egy kis "rácsos" bizbasz,és onnan folyik az olaj..nemsokkkal ezelött ezért tettem fel a fötengelyszineringcseréskérdést de most,ugy tünik,h ez nem szimering,hanem direkte folyik a cuccli oda...na szóval kacsatojás vagyok ehhez ígyhát gondoltam rákérdezek,mégha nagy lámaságis....
Igen, aztán hívtuk a vadászt és ő lőtte le utána...és azt sem tudták h ki lőtte ilyen balfaszul előző nap...
ledugózzuk a rezó 2 nyíását egyik dugón van egy szelep, a horpadást felhevíted és megnyomod levegővel és készis makit kérd meg hátha van róla képe de szerintme ronisnak is van ilyene nem bonyolult cucc de nekem msot nehezemre esne körülírni bocs fáradt agyok
Vadászok meglőtték? Mi történt vele?
Jó estét!
Erre leltünk ma agancsozás közben, még élt szegény..
Volt ma motorozás?

Melyikre cserélnéd legszívesebben?
Egyébként ez a rezo javító szett titkos, hogy mi is ez?
Estét! Melegebb időt
Bár mihez képest, régen hidegebb telek voltak
Akkor is jobb, ha nincs ilyen hideg
hali...ktm-ben otthonosan mozgó kollega van most itt?
Fasza!..mondtam hogy egyszerű..fesd le valamivel aztán had vigyék
Maki fasza a cucc megcsináltam
jó estét
na ..wótá kína..lyégbe?
tapad a gumi rendessen..mer lyaúl tisztul a szöges .
ha így halad akkor itt nem kell szöges.. nincs hó..nincs lefagyva
veztengelycsapágyat akarok cserélni..me ráérek...vagy ha szép idő lesz akkor...meg kell járatni megent a pályán.
akkor megvárom a cserével a szerdát...szimering úgy sincs még itthon.
de majd ha isten és a főbéla is úgy akarja hamar megkapolom

mesélj szögek rugták a sziklát fákat? ahol a múltkor szenvedtél mert nem tudtál feljutni a fák miatt ..ott gondolom ezzel a gumiszetel...elsőre erölködés nélkül..
jézusom miket olvasol te Jozso...

mondjuk ezen jot röhögtem hogy a cia volt vezetője biztonság politikai kockázatnak tartja Magyarországot... bruhaha.. pont a világ legnagyobb szarkeverő titkos szolgálatának vezetője... fuuu ez viccc kategoria .

én személy szerint meg pont a CIA -t tartom a világ biztonság politikájára a legnagyobb kockázatnak..
szerelésnek..