szpály.
király a kérdés..
azé a kérdés..kisssé thág volt...mert pl nekem eszembe sem jutott hogy neked 4kélyed van..abban ugyanis nem szoktak CSAK gyujtásoldali szimeringet cserélni
viszont kéktélynél már ..tipikus probláma a schimering nem 100%os zárása.
azért elmondom a szimeringcserét ...ha érdelkell.. még..ki tudja lehet nem is a te motorodhoz kell hanem egy havernak a 2tje szorul a segítségedre ..egy tháwoli ismerősnek...látod déw nem vagy elég előrelátó és körültekentő
mert azt hiszed itt a fhórumon mindenki csakma..
gára gondol
(itt nem csak érdemi szerelési tanácsokat hallotok ..hanem a pschihológiai segítséget is megkaplyátok. )
Kíváncsivá tettél ezzel az olajos KTM gyújtással 2T esetében, már ha jól értem a "mindkettőt".
Ott tutira van főtengely szimering. A váltóolajat engedik át ide valahogy vagy külön be kell tölteni ide is valamit? Arról lehet tudni valamit, h mi lenne itt a szerepe az olajnak? Mit ken, vagy hűt, egyéb ok?
Előre is köszi a választ Inkább kérdezek, mint hülye maradjak, de tényleg nem hallottam még olajfürdős 2T gyújtásról, mindig tanul az ember
nem vagyok annyira otthol motorműködés/szerelés ügyben (egyenlőre)aztán gondoltam jobb informálódni...mert kx nél nem igy volt...de mostmár ezt is tudom
nekem nem lyukas szerencsére, a múltkor amikor csináltam ezt a dugós módszert, addig lett foltozva, míg oké nem lett csak aztán nem mertem nyomás alatt melegíteni, meg ezek szerint a kis gázégő kevés is hozzá.
Köszi még 1x az infót
Az adatlapján az van 525 EXC, azaz 4T.
Bár nekem akkor is fura, hogy a gyújtása olajban úszik
viszont inkább nem okoskodtam, mert a 4T hez hülye vagyok
Kis gázégő nem ad elég meleget,kompresszor is kell hozzá!..nekem sokszor ki volt lyukadva a rezó és el eresztette a nyomást,rátoltam én is vagy -6-8 bárt és fújtam folyamatosan mert látni lehet hogy bírja vagy nem?..jó vörösre kell melegíteni..nem egy ördöngősség..kicsit vissza kell egyengetni a torkot..ennyi
Kiscsukának nem mondtam csak ugyan ennyit,megértette..sikerült is
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy mennyi értelmes ötlet születik amit aztán be is vezetnek és mennyi szándékos rosszalló hozzászólás fog születni egy két hasznos ötlethez, stb, stb. majd kiderül
Ronisnak:
Na ide tolhatod az ötleteket!
Feltéve, ha beindul egyáltalán, nekem még azt írja, nincs jogom megtekinteni az oldalt Ötletek küldése állambácsinak
full service...ja hogy ez angol..
a művelt német..tud angolul
full-board..
snowboard
bálintnak meg...md..80..
onboard
király a kérdés..
azé a kérdés..kisssé thág volt...mert pl nekem eszembe sem jutott hogy neked 4kélyed van..abban ugyanis nem szoktak CSAK gyujtásoldali szimeringet cserélni
viszont kéktélynél már ..tipikus probláma a schimering nem 100%os zárása.
azért elmondom a szimeringcserét ...ha érdelkell..
mert azt hiszed itt a fhórumon mindenki csakma..
gára gondol
(itt nem csak érdemi szerelési tanácsokat hallotok ..hanem a pschihológiai segítséget is megkaplyátok.
mert mi itt a fhórumon fél szavakból is MEGSÉRTJÜK egymást
morgenny bélák....menjetek dolgozni...!
a 4ütemnél meg van olaj....
Ott tutira van főtengely szimering. A váltóolajat engedik át ide valahogy vagy külön be kell tölteni ide is valamit? Arról lehet tudni valamit, h mi lenne itt a szerepe az olajnak? Mit ken, vagy hűt, egyéb ok?
Előre is köszi a választ
a tiédnél nincsen szimering a gyújtás felőli oldalon csak egy görgős csapágy.
Köszi még 1x az infót
Bár nekem akkor is fura, hogy a gyújtása olajban úszik
viszont inkább nem okoskodtam, mert a 4T hez hülye vagyok
Kiscsukának nem mondtam csak ugyan ennyit,megértette..sikerült is
Ja, csak holnaptól él elvileg
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy mennyi értelmes ötlet születik amit aztán be is vezetnek és mennyi szándékos rosszalló hozzászólás fog születni egy két hasznos ötlethez, stb, stb. majd kiderül
Na ide tolhatod az ötleteket!
Feltéve, ha beindul egyáltalán, nekem még azt írja, nincs jogom megtekinteni az oldalt
Ötletek küldése állambácsinak