Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lyaúreggelt..ásítás.
ma éne meg kimék egsztrémkedni.. plázaa második szintjén parkolás..onnan berongyoolk a káftszébe..extrém adag schültkrumpit kérek..valami blődburgerrel...belököm hogy majd be hányok..majd fét futam közt leülök pihenni és figyelem a mozgólépcső által felhordott tűsarkús plázamacskák tömkelegét.
itt nálunk nincs olyan hideg..+4-8 fok van=azaz -4 fok

de most azzal kezdem ..kimegyek az útcára és megvrom a familifrosztos kocsit és elnyalok egy jó hűs jéghkrémet
csak jönne már
aztán akkor mi van ha beszakadsz..? majd kimászol...

án már beszakadtam 2,5-szer.. kicsit szar korival a lábadon uszni, de megoldhato..
Viktor ezt nézd meg, van aki nem bizza a véletlenre a szöges gumit... hilti szeg 10.9 befagyott to jegén szerintem mindent visz modell..

http://youtu.be/ohkpcaim6EU
csaó. én tegnap rámerészkedtem a jégre. itt is polír! ma megyünk korizni egy fasza tóra. úgy néz ki mint a gyilkos tó. tele van kihalt fákkal, közte lehet szlalomozni és nézni a jég alatt a csukákat. egy hosszú patkó a tisza egyik holt ága. egyik végéből a másikba 6 km. majd onnan vissza. ha este nem nézek be akkor beszakadtam.
érezzétek a törődést, meg hogy jön a tél...

http://youtu.be/v6sz6l_xCjo
lehet ma csinálok is Viktornak md80-as onboard korcsolyás videot... had csöpögjön a nyála...
amugy jelentem, tegnap már szétkorcsolyáztam az agyamat a balcsin....
fuu olyan a jég mint az üveg tábla , látod az alját...csudafasza..
csikusz hol van neked az a vizora? csak mert egy normál aknába sosem tudna szétfagyni.... nincs olyan hideg eleve...
az A és B négyzet színem megegyezik.......ha hiszed ha nem...

ennyit az optikai csalódásokról....
Sibiu, Románia
én egy 300exc-t vennék agyon horpasztott rezóval is!
A "minőség ellenőrzést" el kell felejteni! Amelyik gyártó erre fektet hangsúlyt az elveszett..
Ha megnézel egy echte japán céget akkor meglátod hogy nagyon gyenge létszám van a quality-n. Nem titok miért, de erre Te is rájössz
Ilyet bssameg mai nap jól indult Egy hete lecserélték a vízórát me hitelesítése lejárt.Ma reggelre meg szétfagyott az újdonság ,hogy rohadt volna meg aki tervezte .Van eszük:A régieket kicserélik,mert szárazon futóak,a mínuszok előtt meg lecserélik,hgay fagyjon szét,me az plusz zsé,7 ropi,meg félóra ugatás a csere,me házi pénztár van azt be kell menni kifizetni,a helyszínen nem lehet(mondom egy csóri 70 éves be sem tud ballagni akkó mi van?semmi, 48 órán belül kell nekik kicserélni,IIIIgen?na mondom ,akkor lehet telefonálgatni gyorsan a melósoknak,hogy azonnal jöjjenek ki me jajj lesz minnyá),plusz míg otthon feltartanak,az idegről nem is beszélve .Hogy rohadt volna meg a pólyába aki kitanáta Itt is indul már az mint az autóknál,alulméretezett alkatrészek,a parasztnak úgyis vennie kell Szarrágók.Arról nem beszélve,mivan ,ha elment vóna vagy 30-40 köbméter víz?
az mindegy
Szépek a gípek
csak nekem 4T-re kellene, bár kátom, hogy bergre is csináltál már. van egy email címed?
persze ha megnézed az adatlapomat ott találsz
helló
tényleg gyártanál EXC-re kartellvédőt?
Na meg az asszony hangja ha ideges! Na az az erős!
erős a paprika meg a fekete laci az erős a csavar az 8.8, 10.9, 12.9, vagy saváló