Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne mond nincs a közelbe egy seprű
te BB mértél mert félig kész a cuccc
szaladós fiú kipantot le mérted?
szalajtos, csak neked.. ott feküdt a jég alatt téli álomban a busa a homokban, kb 1,5 méter ott a viz.. bőven méter feletti volt olyan 20 kilosra tippeltük.. néha mozgatta picit az uszonyát..

1 sthil. meg egy jo hosszu csáklya.. kiszedjem neked.?

mi is...
kibaszott jót koriztunk! mi mentünk rá elsőnek. tükör polir a jég! holonap folytatás. csak ne esne rá ez a mocsok hó ,amit ígérgetnek...azért elég para volt egyre beljebb menni mert most olyan fekete sötét vizszerü a jég.zsírkirály
Szasz Semmi,szokott ilyet csinálni,ha nem ér nekik át idúben a zsír vagy nem lesnek rá,hogy megjött-e,vagy szarnak rá aktiválni me sokat kell lesni,mint most nekem is Majd megy az
bruhhhahhhhaaaaaaa
Akkor úgy mondanám nagy szakítószilárdságúúúúúúúúúúúúúúúúú
Áá, ha leesik a hó, akkor a kisbolt is bezár a faluba, így nem kell menni motorozni...
Ahoj poplacsek !
Egy ideje nem voltam fórumon, kicsit sok volt a dolgom.....
Na, de kéttéj tulajdonos társaim megvan a hiba. Nem nyitott ki rendesen a powerszelep és a trafó is szar. Az tegnap jött meg, pénteken pakolom össze és nyik nyik nyik. . . . . .
Hol látsz te itt A és B négyzetet?
Én csak egy nagy táblát látok, meg rajta egy hengert

Na jó, valóban
Üdv Mester!
Mi lett az lmsport oldallal?
én mennék motorozni de nincs mivel
Előállítási időben is visz mindent
Türelmes manusz lehet
Napot
erőt egészséget ezt a cumit,egy ember nincs aki jönne motorozni ,kénytelen vagyok magamba menni
de jó lehetett,nálunk még nem jó a jég Tatán sem...de szerintem a korikat bekészítem ma holnap-holnapután dolgozom egy kicsit aztán megint 4 nap pihi így aztán ki lehet bírni
ahoy
csak vigyázz... nehogy magad ellen forditsd a fejszét...

bocs ezt muszály volt lecsapni..
6,3-as önfuros.. van durvább is...
most kimék fát vágni..van itt az föndön pár tuskó amit nem ütöttem szét a nyá-ronis:-))
kb akkorák egy tuskó egy nap..mármint fhűtőértékileg.
aztán behozom a szögesgumit a garagéba...had melegedjen..
hétvégére 30cm hawatot mond..akkor jövőhét elején meg motorkázok kicsit.
szerintem a6,3as önfóró 32mm se csavar.. az a thuti...

beszéltem vilivel.
neki már van mdf 80as kamerálya. már több mint egy éve.. kétszer használta..szinte ingyé odaadja...mer amúgy nem lehet nélküle élni olyan onbórd felvételt csinált kétszer hogy behánysz...alig használt..mer mondom fontos...
bazsi azér köszi a sok felvételt... maradok valami krézi videlyókameránál..ami meg van is.
Szevasz Rendes szabvány helyin van 1,30 mílyen téglával kirakott aknyavető betonkoszorús ,vasfedíl.Rajzot nem adok róla Érdekes mára nem fagyott szít,pedig sokkal hidegebb volt.Sose volt vele baj,csak csere után hííídeg van kint-e ma biztos nem dógozok semmit