Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi... nekem nem kell nekem össze hegesztett a világ legjobb hegsztője egy sumo védőt... piros hetes szintű mindent visz...

szoljak neki hogy neked is csináljon..?
ja és sajna a szinesfémek arany áron vannak
az avi nem szerencsés mivel vastag anyagnál kiég a varrat mellöl az ötvözö és repedésre hajlamos lessz a varrat
én most csinálok magamnak ha kell másnak is esetleg
mi használun ileneket haloka nem kell semmit szerezned
Zoozee én is küldtem mailt!
ez nem is drága...
ez ebay-on volt , de emlékeim szerint elég arany árban árulták.. a töredékéért meg lehet csinálni házilag..
drága cucc, nem mezei alu.. vagy nagyobb szinesfém boltba, vagy neten rendelni...
ezt e.

ez elég jónak látszik. vajon árulják ezt valahol? vagy az ufók dobták le ezt is.
milyen fasza helyen motoroznak a papák.. toscana..

http://youtu.be/IuHKPcHHVco
azt a rezó kifujató ledugózó kézikészüléket ki csinálja? hol lehet megszerezni?
2005-ös 450 EXC-re kellene, ALMGSI1, magnézium-szilícium ötvözetű 4mm-es anyagot találtam. elméletileg sima avi-val lehet hegeszteni. az ára húzós 1 kg 1600.- egy kb. 60*60-as lemez 4 kg.
az oké,h minőség ebből az almg5 anyagból lesz,csak ezt hol tudok szerezni?vagy egy normálisabb lakatos műhelybe kéne lenni ilyen cuccnak?
áá kurva jég nagy részét összetörte a kurva szél...
ahogy Jozso mondja... jo anyagbol legyen...nekem volt régebben bili alubol, szinesfémben kaphato 4-es anyag, pontosan szart se ért, megcsinálni viszont ugyan anyi melo...
Én almg5 anyagbol szoktam csinálni mivel az kemény mint állat illetve pl az audi is ebböl van meg BB-nek /ronis/ a dögtoloja is, a sima alu puha mint a fos.
azt,hogy milyen anyagból?nemtudom:)gondolom meglehet sok szilszarból csinálni,de hogy védjen is és tartós is legyen,biztos van valami bevált anyag
az jó mert másnak is kell
2006....
pont azt csekkolom
milyen évjárat milen anyagból
akár hűtövédöt is ha kell nézd meg az adatlapomat
adatlapomon van email...firkáld már oda,h mi pénz lenne egy 525 exc-re..kösziii