Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Királyak az oktató videók, amiket jeleztél! Thx
Szerintem osszuk meg a többiekkel is
Oktató anyag

Lehet látni, h a futómű is dolgozik rendesen, azaz fontos, h jól be legyen állítva és megfelelően működjenek
Reggelt
orr pircing..
Ez igen.
gyerekek Hamilton ezzel lesz bajnok.Köcsög Vettel.
morgent!
reggelt METÁLT BIROD WAZZE
ez a videjo jo volt igy reggeli kv-hoz...

a régi motorozások jutnak eszembe...
szintén igy vagyok vele... remélem nem esik rá nagy ho hogy elbassza ezt az über fasza csodaszép jeget...

sűllöt feküdni igy nem sok esélyt látok... pici halak vannak még rajokban ezrével... meg nagy angolnákat látni aminek kilátszik egy része a homokbol...
szerintem lefujta az áramlat a hátukrol a homokot azért látszik ki egy részük.. aztán nem vayok egy horgász szakértő csak gondolom...
ásítás.

hogy lyaúl induljon a motorozás:
óóóú set
Zoozee! te mint nagy KTM-es itt a gasgas forumon tudnál némi okosítást adni a Beta RR350-ről? mennyire saját tervezés ez?vagy KTM koppintásos? úgy hallottam hogy a hengerfejen kívül egyezik a blokk belseje az exc350-el?!
vagy valaki még infót?

rohadt mód tetszik és nagyon patentül muzsikálnak ahogy próbáltam
ezt most úgy hívják kadozás..az opont olyan mint ez volt.. nagy sármalaj..egy -két emelkedő
régen ez volt za entúrhó...extrém buta sár oszt lyaúnapot..egy két feljáró amin olyat szoptam mint atom..mert az endúró ez volt sár viz ganély...de zaér az is biztos lyaú volt
http://youtu.be/l7LXE_Z2-FY
Na Dobogókő egészen havas 2 szánkót lezúztunk!

Amúgy informatikai összejövetel, fejtágítás!

Jégert ne lássak darabig...
husabergbuzi
Bálint. a busa nem kell ne vergődj vele, de ha süllőt látsz így feküdni esetleg akkor azt kiszedhetnéd és lefagyasztva küld már el léci. ha egy 20 kilós süllöt kiszedsz így nekem ,neked adom a kereket ingyé. de még egy 10 kilósért is odaadom!

vagy esetleg lemegyek érte és megesszük! remélem nem esik ez a faszzopó hó rá erre a ritka fasza jégre. baszná el azt a kis örömöt is ami télen van.

tos. nem tudtam lemérni mert elfelejtettem.de majd holnap lemérem .
hály.
a 90esévek videije
gyakorlatilag full 2osztály sőt 3osztáylúak voltak..a technika pedig 90körül már 1 osztályú volt..csak akor még az extrémnek az számitott ami manapság a belépő a világosi várnál...
akor ott még a kormányok lefelé görbülve beállítva
ott már a felfordított telók... kéktélyelkben nem sokmi..semmi!nem változott..
a lyaú öreg 4kélyhá már 1990ben a husaberg+olajszivattyú=..az a ktm 2008ig.
ugyan az a technikával felszerelve....szelephimbás egy veztengelyes..örökélet.olajkenésre nem érzékeny hengerefejmegoldás(hisabergbe a hengerfejbe nincs is olajzás 2004-2008ig!csak amit az olajgőz ad!és az a saját bergekből látva bőségessen elég is!

a jég.. ölég vaskos..erős...hétvégére elbir egy ménast már?mert akkor ráengedem a félszázlónyi ktm ménest a csavaros gumival
Hello!
bekötési rajz ?
nálunk reggel -16 volt
hello
oksa holnap hilak
arra gondoltam inkább adok neked egy rezot, van rajta pár horpasz, legalább gyakorolhatsz rajta hogy működik a dolog...

és legalább nekem is lenne egy horpasz nélküli tartalék rezom..