Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reméljük sokáig
Sziasztok, estét! Kész lett a motor, ma hoztam haza ! De a hideg meg csak jön...
Szia!

Jaja volt már téma! Úgy néz ki használható lett hónolás után.
Megy bele a prox alapméretes dugó oszt meglátjuk meddig bírja
Lehet írta már, csak lemaradtam valahol.
Petyának mi lett a hengerével? Jó már neki?
Triál fórumon láttam:
http://youtu.be/R3f7m45yOQw
http://www.youtube.com/watch?v...

Tudnak a srácok , de ezek szerintem UFO-k
Sőt időzített
Úgy néz ki lesz kuplung kosaram remélem jó sokáig
Ma sikerült összehozni a sablon lemez hajtót, amivel már pontosan illeszkedek, most már csak a hajtogatás van hátra.
A reszelést azt viszont túlzásba vittem a bástyán a két kis fül lehet nem kellett volna, de már mind1, majd ha működik, rakok fel képeket, hogyan basszuk el a kuplung kosarat címmel
ez egy puska vazze!
Ejj de fasza hely, ez való nekem

Hosszabbat kérünk
Egy ilyen szinte ingyen van, hidegen bírja a 6 bárt, de melegítve sose volt, nem tudom mit reagálna rá
Illetve a szelep oldalit is célszerű úgy megcsinálni, hogy átfúrni egy csavart és abba a szelepet, mert ez így kicsit necces, igaz h acél szelep, de elég gyenge a menete, nem lehet megtépni.
Két alátét van a gumikon a csavar fej és anya alatt, az passzírolja szét a gumikat és így szorul bele a rezoba.
Felelősséget nem vállalok a működésért és lehetőleg úgy fordítsd a rezot, ha csinálod, hogy a dugók ne álljanak senki irányába, mert ha kilő és eltalál
Estét
szerintem csinálok eggyet azt megmondom
tos. mennyibe kerülne egy ilyesmi kifujatásra alkalmas működőképes szerkezet? 250 es rezóra való ktm hez.
Ez az egyik kedvenc videóm
ez egy állat
a tökéletes hátsofék kezelés... látszik a triálos mult.
ja meg a szalados fiunak hogy tugggyon fujkálni
én néztem de nagyon messze van a könyök nem ugy mint neked
de tényleg... mifasznak neked ilyen kifujato marhaság?

a kis 125-re iszonyat hamar össze lehetne dobni egy savállo ivet ami védi elölröl-alulrol.. meg azt a kis jobb oldali részt azt annyi...

merthogy nincs balra kanyarodo iv.... segitsek?
az dozer kategoria
oksa