Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha van hozzá elég türelmed... hajrá.

mondjuk az a kar javitás szerintem hűlyeség, mert ha már van furo , akkor furok bele menetet, és bele tekerek egy hosszu hatos csavart arra szikszalag oszt anyi.
ha nincs menetfuro akkor 3 helyen nutosan meg kell flexelni a csavart ugy ahogy a menet furon is van és bele vágja a puha aluba magának a menetet... de ez már 6000 pénz volt..
Ez jó cucc , bár ne kelljen használni soha...
de amugy tényleg jó cucc
hm....ebbe annyi minden/t van/tud,hogy már majdnem össze gyurmázok egy motort a seggem alá
Köszi az infot!
Ilyet be kell szerezni!
Loctite 3463 Képlékeny, fémtöltésu 2K epoxi

Kikeményedési ido 10 perc. Acél tartalmú gyúrható rúd. Nedves felületen is tapad, víz alatt kikeményedik. Vegyi anyagoknak és korróziónak ellenáll. Fúrható, reszelheto és festheto.
azaz..Loctite fém ragaszto ,gyurmás , levágsz késsel egy szeletet , belül egy csikban másik anyag van... össze gyurod elkezd melegedni akkor jo... felnyomod ugy a deknire hogy nem kell szétnyomni laposra hanem hagysz neki faszán vastagságot.

persze a helyszont elötte csavarhuzoval jol felkaparod, kis benzinel le zsirtalanitod.

hibátlan holmi...probáltam már nem egyszer, román rengetegben a patak mélyén beszakadt deknit semmi perc alatt meg lehet orvosolni vele, pl kuplung kisdeknit beverte a fékkar de lyukasra..

motor balra eldönt, kisdeknit lekaptam, kivül belül meg gyurmáz, honapokig elment még utána ugy ragasztva...
ügyes vagy
ilyet én is gyakoroltam...kicsiben

http://youtu.be/XicpIKOzPM4
hova tüntél?
király!

Bálint! amit a csóka is használ a videó végén?te is olyat hordol magaddal? deknit beragasztani,meg ilyenek? EPOXi gyurma vagy gitt vagy micsoda?
jo kis videok ezek...
ott a végén a gyurmás loctite javitás... mondjuk az első feszüléstöl letörik majd

szerintem sokkal jobb megoldás mikor alapbol le van vágva két ujjasra a kar, és a bilincset nem szabad fullra huzni hogy tudjon elhajolni...

nincs mit 6000 ft..
bezzeg én megmutattam neked
nem használtam Dani.. csak 2t oilt...

van a 4t-ben is full synt szerintem az teljesen jo holmi lehet..
na szétkoriztuk ma is az agyunkat..
Emberünkben van kitartás
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem már a hajam hullik a kuplungkosártól mentségemre legyen szólva ezt tizedre pontosan kell illeszteni , viszont ha nem lesz jó sajnálni fogom a rászánt napokat
Bálintgazda, használtál esetleg elf 4T olajat is vagy csak a 2T-t?
Valaki más esetleg? Tapasztalatok
Nesze had fájjon a szived az uccsó kicsit kacat de az is jöhetne
Egyébként úgy sejtem, hogy tanulhatok meg motorozni ismét, már arra a kevésre gondolok, amire már ráéreztem , 3-4 hónap kihagyás az rengeteg és a motor is másabb lesz alattam, nem mind1, h két bot van a teló helyén, vagy teleszkóp, kuplung, stb.
Nem megy az olyan könnyen, pl. ezekből elméletben tudom, h így kéne jó párról, de gyakorlatban kivitelezni nem egyszerű Viszont ha már fejben megvan az már sokat segít
na ucca lehet gyakorolni
Ezt is mert ez is hasznos
http://youtu.be/xZGK7d1RfDs
Így nem jó mert ők is profik lesznek és csak szívunk a közös motorozáson
ronis ma jön meg a szimering fizumkor meg veszem a porvédöt meg az olajat és hilak is telon :)