Jóestét mindenkinek.
Kint moslék nagy fagy van.A motorban remélem nem fog megfagyni a víz.Igaz van benne fagyálló de nem mérettem be Sajnos nincs fűtött garázsom.
nekem most jelenleg nemkell de gg on évente eltörtem egy elsőféktárcsát remélem ezzel a hagymánnyal szakítok de biztos ami biztos elkérném a számodat ha nem akarod mindeki előtt akkor ide küld el légyszives kiscsuka@citromail.hu
nem értem..
ezt a laszvegaszt..ezt beettétek..tényleg
há ez magyar..Órszág..butapest ország...há edig az összes ilyen só lázvegaznak volt hirdetve..de csak max dabas külsőnek kellene hívni
amúgy biztos jóvolt...triálos bemutató..bikinis csajok..má tökre sajnálom hogy kihagytam . . .
ááá
falyinak a képex.
szépe a hó..nálunk 40centi vagy több is van...bepakoltam a fát és...úgy mókás ruhába...mint mátiasz kiláj..maszk fel sisak fejre és már melegíttetem ia a ktmet.. a termsotátnak hála ez ..gyerek lyáték.
nem mentem sokat csak a egy 10percet kerültem a földesutakon...
de csak finoman..óvatossan...az első kerék ne is koplyon max kanyarban
azért érződött a mínusz tiz fokcelsius...de főleg a munkás rucin..a kabát kesztyű..sisak maszk..az birta volna még..igazándiból a kesztyű miatt volt a próba..hogy ha a jövőhéten hosszabb menetet is kibirok-é...és ez az úly kesztyű...bevált.
aztér a 40cm porhóba buksin adta elő az elsőkerék..persze gázzal lehetet variálni
nem emlékszem pontosan hol rendeltem már... talán a kenyérboltban?
vagy nem is!
a rossmannban rendeltem! sőt nem is rendeltem ,henem raktáron volt a tescóban !
de az is lehet ,hogy valamelyik ktm kereskedésben rendeltem . talán zoziéknál tavaj tavasszal... lehet... már nem emlékszem.
Honlap címre gondolok.
Vagy 2 nagy oldalt ha tudnátok
szewasztok
Kint moslék nagy fagy van.A motorban remélem nem fog megfagyni a víz.Igaz van benne fagyálló de nem mérettem be
miféle vadállat ez
ezt a laszvegaszt..ezt beettétek..tényleg
há ez magyar..Órszág..butapest ország...há edig az összes ilyen só lázvegaznak volt hirdetve..de csak max dabas külsőnek kellene hívni
amúgy biztos jóvolt...triálos bemutató..bikinis csajok..má tökre sajnálom hogy kihagytam
falyinak a képex.
szépe a hó..nálunk 40centi vagy több is van...bepakoltam a fát és...úgy mókás ruhába...mint mátiasz kiláj..maszk fel sisak fejre és már melegíttetem ia a ktmet.. a termsotátnak hála ez ..gyerek lyáték.
nem mentem sokat csak a egy 10percet kerültem a földesutakon...
de csak finoman..óvatossan...az első kerék ne is koplyon max kanyarban
azért érződött a mínusz tiz fokcelsius...de főleg a munkás rucin..a kabát kesztyű..sisak maszk..az birta volna még..igazándiból a kesztyű miatt volt a próba..hogy ha a jövőhéten hosszabb menetet is kibirok-é...és ez az úly kesztyű...bevált.
aztér a 40cm porhóba buksin adta elő az elsőkerék..persze gázzal lehetet variálni
vagy nem is!
a rossmannban rendeltem! sőt nem is rendeltem ,henem raktáron volt a tescóban !
de az is lehet ,hogy valamelyik ktm kereskedésben rendeltem . talán zoziéknál tavaj tavasszal... lehet... már nem emlékszem.
igazábol itt lehetne sokkal nagyobb a ho, olyan 10 centi , de legalább 20-tol igazán jo...